İnatla bir gün ANNE olacağım !

bende 2 haftam var dedi diye hatırlıyorum hatta hazırlıklara başlayacağım arada ceee diyebilirim belki demişti cnm haftaya salıdır bencede

aman sağlıkla doğursun inşallah...hayırlı haberlerini alalım...

slm kızlar ben geldim çok şükür bebiş yerinde duruyo ama içerde kanama kalmış dr dedi ki kanamanın devam etmemesi iyiye işaret bu arada bebiş 6+6 gözüküyo ama kalbi pıt pıt atoyordu çok şükür rabbim hayırlısını eylesin inş inş darısı sizlerin başına hayırlı sağlıklı evlatlar doğurun inş sıkıntısız tasasız...

beyzam çok sevindim kalp atışlarını duymana canım inş. o kanda gider bebişin rahat eder içerde

kızlaaaaar ben geldim, kusura bakmayın sizi habersiz bıraktım ama, dün canım topiğe hiç ugramak istemedi yaaa affedin beni, sanırım adet olucam da onun bunalımındayım, olur olmadık şeylere sinirleniyorum çünkü, galiba bu ay da gelecek kırmızılar, dün gece de ders çalışıyodum şu hizmetiçi sınava, duşa girdim çıktım, geri derse oturdum, aman allah bir midem bulandı, çıkardım, inşallah sincaba işarettir dedik bakalım, fiziksel olarak bir belirtim yok, bakalım yiycek miyim kırmızıları?
geçmişi okumadım,
ama beyzayı gördüm, canım benim çok sevindim, sıkı sıkı tutunuyo annesine kuzucuk:)
ne var ne yok? herşey yolunda mı? adaşımdan haber var mı?

beyzam çok şükür bu çok güzel haber kanda geçecek inşallah bebişin seninle olacak sonra kucağına gelecek

beyzacımm canım hadiii artık geçmiş olsun diyorum korkma bundan sonra artık allaha emanet bak bu kadarını atlattın şükürler olsunnn cnmmm :)))

ayşeeeeeeeeeeee kızzzz ne zaman yapıcan test sen yeterki ii ol biz bekleriz sincaplar yakalamış olsnnn

canııım sen iyi misin? bebiş nasıl?

raziş sende yok mu gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…