İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok maalesef :1no2:ayşem kocişle küstüm hep yumoş zamanı böle oluyormafoldumben
ya işte bu kötüüü oluo tam yumuş zamanı olmaz önce hamile kalın sonra hep küsersiniz şaka bi yana allah küstürtmesinnsositososito
kızlar ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum.

hadii kaç kocişine yap bi güzellikkk :lepi:

aman da aman taze anne beyza gelmiş bebeğinin kalbi atıyormuş sağ sağlim doğacak bizim yeğen inşallah çok sevindim beyzacım

beyzacım çok sevindim canım...rabbim sizi birbirinizden ayırmasın...allaha emanet olun...
ayşe kız galiba yakaladın inşallah bu ay sincabı...hayır yazsın allahım....

ayşecim bu ay yakaladın sanırım sincapı cnm mide bulantıları falan ne oluyo bakim aman inşallah yakalamışsındır cnm

razişim iyi akşamlar cnm bizde seni öptük

Bende kaçtım bebişler aylin hiç yoktu bugün inşallah iyidir.

bengeldim babanne bizi kovmadı ağlasakta zırlasakta
ayşemmmmmmmm inşallah sincap içerdedir canım
beyzacım çok sevindim pıt pıtını duymana canım
ayşe temizlikle meşgul haftaya salı alperen geliyooooooooooooooooo

bende kaçtım kızlar görüşürüz canlarım hayırlı akşamlar inşallah kocalarınız size süpris yapar barışırsınız :)))))))))))

hepiniz sağ olun canlarım benimmm Allah razı olsunn
inş dertsiz sıkıntısız tasasız hamilelikler geçirirsiniz hepiniz
bu sıkıntılı anlarım sizlere dualarla ... inş tez ve hayırlı zamanda bebişle dolsun göbüşleriniz.

günaydınnn cnmm hadi bakalım anaannesine koşsun küçük kuzuu nekadar kalıcaksınız?

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... ...aylint
28 haziran........asiş
2 temmuz.......cetrefilli
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Günaydın kızlar nasılsınız bakimmm hayırlı günler olsun inşallah

Sehercim annene gidiyormuşsun kuzunla kendinize iyi bakın kızınla inşallah iyi vakit geçirirsiniz cnm

Ben testi pazar günü yapim diyorum mervecim zor duruyorum zaten yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama direneceğim pazar günü yapcam gecikmemde 1 hafta olmuş olacak o zaman pco olduğum için zaten adetlerim normalde düzensiz beklemekte yarar var cnm ptesi veririm müjdeyi inşallah

haklısın asiyecim aslında ama doktorun peki ne demişti ne bilim buay hepinizden çok umutluyum ben ya opuyorumnanaktan

günaydınnn topiğin inatçı anne ve anne adayları :))))))))) umarım herkes iyidir...
3 kişi test yapacakmış asiye ayşe ve aylin mi ? hepinizin baş harfi A ... Tesadüfmü oldu anlaştınızmı :))))))))
inşallah hepiniz hamilesinizdir.....
Beyzacım bebeğin iyi olduğuna çok sevindim.. Darısı diğer anne adaylarımıza olsun inşallahhh...

hayatım doktorum dedi ki senin tahlillerine göre normalde ayda bir adet olman lazım dedi ama sen neden 2 ayda oluyosun anlamadım dedi. Bende psikolojik mi acaba diye düşünmeye başladım cnm
O yüzden en azından 1 hafta bekleyeyeim adet gecikmemden dedim pazar günü idrar da test yaparım eğer çıkmazsa haftaya kan testi yaptırırım gene negatifse doktora giderim bir an önce adet olayım diye

günaydın Gülsüm.. Ömerciğinle arayı düzelttinmi :))) Geçmişi okumadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…