İnatla bir gün ANNE olacağım !

Başladım Asiyecim..Bugün Allahında izniyle 4. iğnemi vuracağım ...Henüz regli olmadım zaten 2 günüm var..Gecikme yaşarmıyım iğnelerden dolayı o henüz belli değil. Ama sanırım haftaya geliştirici iğnelerime başlamış olurum..

teşekkür ederim asişim hoşboldum.emelcim hayır düzeltmedim daha.dışarda başbaşa yemek teklifi almadanda olmaz.ve tabiki daha önemlisi benim evde söz sahibi olmamı destekleyecek.

günaydın kızlar emelcim hayırlısı olsun inşallah gelecek bebişin canım
sehercim annende internet varmı bizi habersiz bırakma
aylin dünde yoktu hemen gelsinler ayşeyle merak ettik ya
asiyecim bekle bakalım sen p.tesi ver hediyeyi

günaydınnnn günaydııınn herkeseee gülsüm akşam hediye vs bişi yapmadın mı kız?

buaradaaaaaaaaaaa bebeminnnnnnnnnnnn ilk hediyesiiiiiiiiiiii emel teyzesindennn kızlar görceksiniz çook şeker bayıldımmm bayıldımm emelcimm dualarımm seninle dün dolaba koyarken bebemin cicisini öle duygulandım ki kız :gitme: sana iki taneee versinn diye dua ediyorum hepp:lepi:

emelcim hayır düzeltmedim daha.dışarda başbaşa yemek teklifi almadanda olmaz.ve tabiki daha önemlisi benim evde söz sahibi olmamı destekleyecek.

hadi o zaman sana bol şans..ama fazlada uzatma bence kaydirigubbakcemile5

akşam hediyesini aldım.komedinin üstüne koydum ve bir kağıdada şöyle yazdım.
beni yok saymana,
ikinci plana atmana,
beni üzmene,
beni ağlatmana,
beni kırmana,
beni biranda silebilmene,
en ufak birşeyde inceldiği yerden kopsun demene,
ve her şeye rağmen
doğum günün kutlu olsun .
gece 2 bucuk gibi geldi.kapıyı ben açtım.hoşgeldin dedim sadece kısık bi sesle.geçtim direk yattım.üstümdede kırmızı gecelikkaydirigubbakcemile3 neyse üstünü değişti falan sonra hediyesini açtı.bu arada oda bana çok hoş bi elbise aldı.:asigim: sonra geldi yatağa girdi nasıl sıkı sıkı sarılıyo öpüyo falan bende tık yok sırtımı döndüm yatıyorum.dön bana diyo dönmedim.bu hala sarılıyo falan sonra dedim ömer çok kırdın beni yatıp uyurmusun.önce tamam dedi döndü oda iki dk durmadı yine döndü ya yapma böle acayip özledim dedi.dedim beni kırmadan önce düşünecektin.şimdi yat uyu dedim iyi tamam sağol çok güzel karşıladın beni dedi.bende gider içerde yatarım dedi.ben hiç tınlamadım.(içerde yatmasının sebebide yanımda yatarsa duramayacak):roflol:gitti oturma odasında yattı.

günaydın canikom kocişle bende barışmadımmafoldumben daha hiç bana karşı bir adım atmıyor :mymeka:bende gayet soğuk davranıyom sabah kahvaltısını hazırladım tek başına yaptı:dilcikar: önce yanında eşlik ederdim
mervecim allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bitanem:1hug:

benimde gelecek olan bebeğime ilk hediye ömerin amcasının kızından geldi.onunda bebeği olmamış.bize ilk gelişinde geçen yıldı sanırım hediye olarak bebek battaniyesi getirmişti.çok duygulanmıştım.:gitme:

[günaydın Raziyecim..Çok sağol.. Sen ne yaptın preesedleri kullandınmıyerimseniben
hayır emelcim yumoşun çatlamasınıda farkedemedim maalesef bir ara 36,0 düştü ama ogünde 45 dk geç ölçtüm uyuyakalmışım zaten annemlerdeydik küsüz biz çalışamıyozki kullanalımmafoldumben
vereliniortak tebrik ederim adamı yola getirmeyi başaracaksın az kalmış keşke uzatmasaydın konuşsaydın biraz daha hayırlısı olsun canım siz gene konuşmuşsunuz bizde o da yok:1no2:

amiiin raziyeciiim inşallahh yarabbim :Saruboceq:

kız gülsümm varyaa ben kocama senin yaptığın gibi yapacam benle barışmak için yanaşacak ve bende ters tepecemm inan beni tepeeeerr kaydirigubbakcemile cidden bak bidaha hiç konuşmaz hiç barıştıramam bu durumda neyseki seninki kırıyor ama biyandanda gönlünü almasınıı biliyor yerimseniben

hadiii kız hiç mi konuşmuyorsunuz raziye sen şimdi kayınvalidenle oturmuyorsun ama dimi

günaydın güzeller
dün gelemedim merak etmişsinizdir
kırmızılar hala gelmedi ama bugün gelebilir,adet sancısı daha uzun sürüyo gibi bugün,belim de biraz ağrıyo.. ateşim dün 36,8 çıktı bugün 1,5 ya da 2 saat kadar erken ölçtüm 36,7 çıktı... ama diyorumya kart görebilirim her an. hayırlısı..
sizde ne var ne yok? geçmişe bakayım

bugün de adet olmazsam eve giderken test alıp yarın sabah yapıcam inşallah..
kızlar prediktör diğer ucuz testlerden daha mı hassas?

ayyy inşallah gelmez aylinimde kornet alırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…