İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoppaaaaaaaaaa seherrr kız sende mi gülsümden öğrendin anacım noluoooo size sayenizde bende kocamı dize getircemm ders alıyorumopuyorumnanaktan

pınarcımmmmm hoşgeldinnn

hoşbuldum mervecim, nasılsın? nası gidiyo hamişlik, maşallah bebişi büyütmüşsün

pınar canım iyiyim şükür sağolasın sende şükür bebişinle iyisin allah daim etsin.

saolasın birtanem

iyiyim pınarcım,bekliyorum heyecan ve telaşla,bugün gelmezse kırmızılar,yarın test yapıcam inşallah
sen de tatilden gelmişsin,ne güzel,bebişinle yüzdünüz:asigim:

oy oyyy hadi inş canm benim dualarım seninleeee inş güzel haberlerini alırız birtanema.s.

inşallah oynak beyim

bu ipleri koparma lafını biliyorum kıçından çıkardıda sinirlendiği için diyo.bir ara yine çok kavga etmiştik de dedim yeter artık ben böle bir evlilik istemiyorum dedim.baya ciddi ciddi.dedim lütfen allah aşkına bırak beni yarın ilk işin savcılığa gitmek olsun dedim.bitirelim böle yaşayacaksam istemiyorum gerçekten istemiyorum dedim.durdu durdu döndü sarıldı bana gözleri doldu ağladı sen manyaksın bunu nasıl diyosun diyo.nasıl bu kadar ciddi olabiliyosun diyo.sensiz olabilirmiyim diyo eşşekciğim.:asigim:

ayyy:asigim: o lafı nerden çıkardı bilemiyorum :roflol: ama sinirinden sölemiş gülsüm demekki,gerçekten diil..
hadi inşallah istediğin gibi hallolur da barışırsınız
raziş siz de canım

ayyy:asigim: o lafı nerden çıkardı bilemiyorum :roflol: ama sinirinden sölemiş gülsüm demekki,gerçekten diil..
hadi inşallah istediğin gibi hallolur da barışırsınız
raziş siz de canım

:roflol:sağol canım inşallah.çünkü ben de onsuz çok zoooooorrrrrrrrrrrrr

iim pınarcım çok şükür idare ediyoruz midemiz bulana bulana:))
bu sabah gaz sancısıyla uyandım 6.30 gibi falan, yatarken bi an bulantı geldi sanki,ahada bulanacak midem dedimm,geçti hemen... belki alakasız bişedendi bilmiyorum:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…