inşallah oynak beyimişte akşam konuşacam ciddi ciddi ipleri nasıl niyetlenmiş koparmaya.ben kafaya koydum ya düzelecek ya düzelecek.:1closedeyes:
inşallah oynak beyim
evet inşallah aylincim.
hoppaaaaaaaaaa seherrr kız sende mi gülsümden öğrendin anacım noluoooo size sayenizde bende kocamı dize getircemm ders alıyorumopuyorumnanaktan
pınarcımmmmm hoşgeldinnn
pınar canım iyiyim şükür sağolasın sende şükür bebişinle iyisin allah daim etsin.
iyiyim pınarcım,bekliyorum heyecan ve telaşla,bugün gelmezse kırmızılar,yarın test yapıcam inşallah
sen de tatilden gelmişsin,ne güzel,bebişinle yüzdünüz:asigim:
hoşbuldum şekerim, evt göbüş kocaman oldu resmini koycam fırsat bulunca. sen nasılsın canım benim?
/QUOTE]
iyiyim bende işte aynı çalışıyoz arada çalışamıyoz fos çıkıyor iştemafoldumben
:lepi::roflol::roflol:hoppaaaaaaaaaa seherrr kız sende mi gülsümden öğrendin anacım noluoooo size sayenizde bende kocamı dize getircemm ders alıyorumopuyorumnanaktan
vereliniortak bende akşam düzelttirecem ya akşam beyfendi yemek hazırlarken yardım etmiyor bulaşıkta yardım etmiyor tek başıma oturmaktan sıkıldım bir odaya çekilcem o gelince beni arar salonda uzanacam ama gülmezsem iyidir göremezse telaşlanır bu şimdi salona bakmak aklına gelmez:jeyyar: sonra gelince yanıma canım sıkkın hastayım diye rol yapaıcam sonra bu gelir ilgi gösterir bana :kedi::kedi:sonra bende rahat rahat kızarım barışırızsırnaşık şeyişte akşam konuşacam ciddi ciddi ipleri nasıl niyetlenmiş koparmaya.ben kafaya koydum ya düzelecek ya düzelecek.:1closedeyes:
oy oyyy hadi inş canm benim dualarım seninleeee inş güzel haberlerini alırız birtanema.s.
inşallah oynak beyim
hakkaten bu kocişlere fazla yumuşak affedici olmaya gelmiyo
bu ipleri koparma lafını biliyorum kıçından çıkardıda sinirlendiği için diyo.bir ara yine çok kavga etmiştik de dedim yeter artık ben böle bir evlilik istemiyorum dedim.baya ciddi ciddi.dedim lütfen allah aşkına bırak beni yarın ilk işin savcılığa gitmek olsun dedim.bitirelim böle yaşayacaksam istemiyorum gerçekten istemiyorum dedim.durdu durdu döndü sarıldı bana gözleri doldu ağladı sen manyaksın bunu nasıl diyosun diyo.nasıl bu kadar ciddi olabiliyosun diyo.sensiz olabilirmiyim diyo eşşekciğim.:asigim:
ayyy:asigim: o lafı nerden çıkardı bilemiyorum :roflol: ama sinirinden sölemiş gülsüm demekki,gerçekten diil..
hadi inşallah istediğin gibi hallolur da barışırsınız
raziş siz de canım
hadi bakam kızlar barışın bu gece inşallah
seherim seni unuttum affet,siz de inşallahhadi bakam kızlar barışın bu gece inşallah
Allah korusun:roflol:sağol canım inşallah.çünkü ben de onsuz çok zoooooorrrrrrrrrrrrr
bu bana çok tanıdık geldii:1rolleyes::kedi:ya inşallah çok özledim ensesini koklamayı:kedi::kedi: :çok üzgünüm:
bu sabah gaz sancısıyla uyandım 6.30 gibi falan, yatarken bi an bulantı geldi sanki,ahada bulanacak midem dedimm,geçti hemen... belki alakasız bişedendi bilmiyorum:sm_confused:iim pınarcım çok şükür idare ediyoruz midemiz bulana bulana:))
iim pınarcım çok şükür idare ediyoruz midemiz bulana bulana:))
ya inşallah çok özledim ensesini koklamayı:kedi::kedi: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?