hadi maşallah maşallahh allah arttırsınn herkesin midesi hamişlikten bulansın aamaamafoldumbenbu sabah gaz sancısıyla uyandım 6.30 gibi falan, yatarken bi an bulantı geldi sanki,ahada bulanacak midem dedimm,geçti hemen... belki alakasız bişedendi bilmiyorum:sm_confused:
ben de de öyle olmuştu ama bu ay rahatlarsın bulantıların azalmaya başlar, sonrasında tek sıkıntı gün saymak olur insallah :teytey:
kız ben hiç ensesini koklamam merak ettim :roflol:
kız ben hiç ensesini koklamam merak ettim :roflol:
ben sadece koklamak diil de koklayarak öperim ve tavsiye ederim siz de deneyin:asigim:
bakıyorum herkes kocişden yana dertte kızlarr inş. en kısa zamanda düzelir aranız.
merhaba canlar nasılsınız geldim ama gideceğim
aylinciğim inşallah hamişşindir canım şimdi aklıma ne geldi kocişin askere gittiğinde sende bizi terk-i diyar eylemişdin hiç girmemişdin nete ben netten ankarada çalışan aylin isimli avukatlara bakmışdım acaba sana ulaşabilirmiyim diye belki merve felan hatırlar geçmiş gün aylin kaya diye birini bulmuşdum ama aramaya çekinmişdin arasamda ne diyecektimkiiiii
hoşgeldin canımmbakıyorum herkes kocişden yana dertte kızlarr inş. en kısa zamanda düzelir aranız.
merhaba canlar nasılsınız geldim ama gideceğim
aylinciğim inşallah hamişşindir canım şimdi aklıma ne geldi kocişin askere gittiğinde sende bizi terk-i diyar eylemişdin hiç girmemişdin nete ben netten ankarada çalışan aylin isimli avukatlara bakmışdım acaba sana ulaşabilirmiyim diye belki merve felan hatırlar geçmiş gün aylin kaya diye birini bulmuşdum ama aramaya çekinmişdin arasamda ne diyecektimkiiiii
:tomato:eet kız hatırlıyorumm ozaman çok merak etmiştik aylin seniiiklava:
vereliniortak evet ayyneenn ölee:lepi:
bende denedim enseden koklayarak öpmekde çok güüzel yemek yedikten donra göbüşünde yatmakta kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr koçişlerrr tatlı beeeeeeeee allah ayırmasın bizi onlardan.
aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:kızlarrrr koçişlerrr tatlı beeeeeeeee allah ayırmasın bizi onlardan.
hoşgeldin canımm
evet o dönem gelmemiştim, daha doğrusu anlattımya çok stresli,sıkıntılı ve yoğun bi dönemdi... hiç düşünemedim meraklanabileceğinizi..
ama aylin rumuzum canım ya:roflol:
aylin kaya ben diilim:1no2:
hoşgeldin canımm
evet o dönem gelmemiştim, daha doğrusu anlattımya çok stresli,sıkıntılı ve yoğun bi dönemdi... hiç düşünemedim meraklanabileceğinizi..
ama aylin rumuzum canım ya:roflol:
aylin kaya ben diilim:1no2:
ya bi de geldimki hepinizin nicki değişmişş:1shok:eet kız hatırlıyorumm ozaman çok merak etmiştik aylin seniiiklava:
gerçek nedir,çevremizdeki herşey matrix ten mi ibaret???:roflol:KİMSİN SEEENNN GERÇEKTEEdelikafadulden
esmacım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine,bebişini öp bizim içinne bilelim canikom çok merak etmişdik aklıma bu cinlik geldi aylin kayayı buluncada ben kadına ne diyecem diye düşündüm kkdanmı arıyorum diyecekdim zemuszemus neyse ben bugün belden rahatsızım birazdan çıkacağım hepinizi öpüyorum
aylinciğim güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?