bi süredir var bu bende.. ayşe ateşini ölçüyo musun?ben yanmıyorum:)
gelmezse kırmızılar yapıcam inşallah asiş,hayırlısı.. sen pazar yapıcan di mi?aylin yarın yapcan di mi testi cnm cuma hayırlı bir gün ya inşallah güzel bir süpris olur sana
Kızlar ben yemeĞe gİdİyorum hepİnİze afİyet olsun
ben de yemege gidiyorum afiyet olsun hepinize kızlar
ben pazar günü yapim diyorum hamileysemde eşimle beraber kutlarız değilsem acıma ortak olacak biri lazım de mi
bende yemeğe iniyorum görüşürüz canlarım sizlerede afiyet olsun
inşallah sinem,ama bugün sanki adet sancısı daha fazla:sm_confused:aylin seher nasılsınız aylinim yanıyosan hamişsin canım inş.
biz ananeye geldik yarın misafirler geleceği için tatlı ve böreği hallettim kızçem uyurkenayşem aylin inşallah sincapları bulmuşsunuzdur
gülsüm işkencecei gülsüm
razişim kız halamı kussunuz
ben akşam kocişi aldım karşıma konuştum bak didim haftanın 3 gununu bana 1 gununu kızına diğer 3 gününü bilg. ayır ama didim bize ayırdığın zaman da o bilg. el sürmek yok didim beraber film izliyek gezek didim yoksa sen bana ne kadar ilgi gösteriyosan bende sana o kadar ilgi göstericem dedim tamam didi bıraktı bizle ilgilendi e bende haliyle adam hediyeyi hak etti dedime ne kadar yorgun olsamda baktım oda pek istekli köşe kapmaca oynayalım dedik :kedi::kedi: tam oynamaya başladık ki şeytanmı ne dürttü beni anlaştık bak dimi dedim bundan sonra böle dimi dedim anlaştık ben hep bilgisayardayım demezmi valla bı tokat patlattım bişide yapamadı döndüm arkamı yattım dedim ölece kalakaldı sabahta anneme gidiyorum ben ister gel ister gelme dedim bi karış suratla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?