İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylin yarın yapcan di mi testi cnm cuma hayırlı bir gün ya inşallah güzel bir süpris olur sana

ben pazar günü yapim diyorum hamileysemde eşimle beraber kutlarız değilsem acıma ortak olacak biri lazım de mi
bende yemeğe iniyorum görüşürüz canlarım sizlerede afiyet olsun

ben de yemege gidiyorum afiyet olsun hepinize kızlar

ben pazar günü yapim diyorum hamileysemde eşimle beraber kutlarız değilsem acıma ortak olacak biri lazım de mi
bende yemeğe iniyorum görüşürüz canlarım sizlerede afiyet olsun

afiyet olsun kızlar

asiş inşallah kutlarsınız sonucu,pazartesi de bizle kutlarsınsositososito

biz ananeye geldik yarın misafirler geleceği için tatlı ve böreği hallettim kızçem uyurkenayşem aylin inşallah sincapları bulmuşsunuzdur
gülsüm işkencecei gülsüm
razişim kız halamı kussunuz
ben akşam kocişi aldım karşıma konuştum bak didim haftanın 3 gununu bana 1 gununu kızına diğer 3 gününü bilg. ayır ama didim bize ayırdığın zaman da o bilg. el sürmek yok didim beraber film izliyek gezek didim yoksa sen bana ne kadar ilgi gösteriyosan bende sana o kadar ilgi göstericem dedim tamam didi bıraktı bizle ilgilendi e bende haliyle adam hediyeyi hak etti dedim e ne kadar yorgun olsamda baktım oda pek istekli köşe kapmaca oynayalım dedik :kedi::kedi: tam oynamaya başladık ki şeytanmı ne dürttü beni anlaştık bak dimi dedim bundan sonra böle dimi dedim anlaştık ben hep bilgisayardayım demezmi valla bı tokat patlattım bişide yapamadı döndüm arkamı yattım dedim ölece kalakaldı sabahta anneme gidiyorum ben ister gel ister gelme dedim bi karış suratla

vay anasınııı , kızım o halde bıraktın mı adamı:roflol: gerçi hakkaten de şeytan dürtmüş, ne diye sordun ki o an:roflol:ay seheeeer, valla yazık etmişin

hiç bile ayşe ne bilem sorasım geldi işte nedense biri dürttü sor diye

seheerr bide bana işkenceci der yaaa:roflol: en azından ben tokat atmadım.sinirlenince nasıl oluyomuş seher hanımcııııımmm

slm annecikleeerrr ve anne adayları.. ben geldiiimmmmmmmm, insallah güzel güzel haberler alırım sizdeeen, hepinizi çok özlediimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…