hoş geldin pınarcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeişin nasıl
pınarcım hoşgeldin maşallah bebiş kocaman olmuş göbüşünde kocaman olmuştur eminim
seher vay anasını bencede haketmiş ama ben tokat atsam kociş benle hiç konuşmaz artı tripten yanına varılmaz valla bravovereliniortak eline sağlık haketmiş dalga mı geçiyor evet hayır
hoş geldin aylin
yaparım aylin sizce haetmedimi ama yani oyun oynar gibin
hoşbulduk seher
Allah iyiliğini versin okudum yazdını,iyi yapmışsınvereliniortak
YAA ALLAH ALLAH BEN ANLAMADIM SİZİ ÖMERCANMI KİRALADI SEHER YAPINCA AFERİM BEN YAPINCA AAA HAKLISIN AMA KOCANA ÖLE YAPMA FALAN Çok üzgünüm çoook
Pınar hoŞgeldİn
pınarcım hoşgeldin maşallah bebiş kocaman olmuş göbüşünde kocaman olmuştur eminim
seher vay anasını bencede haketmiş ama ben tokat atsam kociş benle hiç konuşmaz artı tripten yanına varılmaz valla bravovereliniortak eline sağlık haketmiş dalga mı geçiyor evet hayır
pınarı kaçırmışım
tabi hem de sapına kadar haklısın gülsüm ama senin kocan da burnunun dikine gidiyo, ben işler büyür diye korktum valla...kızma oynak beyim kızma sende haklısın haksızsın demiyoruz da cezaların ağır bıraz
burdayım hayatım, nasılsın? tatilden geldik de çamaşırdı eşyaları yerleştirmeydi koşuşturuyorum. nasıl gidiyo bakiim?
seher kocasını mum gibi yapmış,korkmuyoz iş büyür diye
seninki senden inat anacım, yok ipleri koparmaya niyetlenmeler falan Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?