İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoş geldin pınarcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeişin nasıl

hoşbuldumm canım benimm, allaha şükür ben de bebişim de çok iyiyiz, aniden tatile çıkmamız gerekti malum aile işi olunca öyle pat küt karar veriyolar hakkımızda, neyse eglendik dinlendik yüzdük bebişimlee bol boll ve geldiik. sen nasılsın güzel prensesin nasıl? kocaman olmuş maşallaaah ya zaman çabuk geçiyorr

pınarcım hoşgeldin maşallah bebiş kocaman olmuş göbüşünde kocaman olmuştur eminim
seher vay anasını bencede haketmiş ama ben tokat atsam kociş benle hiç konuşmaz artı tripten yanına varılmaz valla bravovereliniortak eline sağlık haketmiş dalga mı geçiyor evet hayır

evet aklın yolu bir.:roflol:

hoşbulduk seher
Allah iyiliğini versin okudum yazdını,iyi yapmışsınvereliniortak

YAA ALLAH ALLAH BEN ANLAMADIM SıZı ÖMERCANMI KıRALADI SEHER YAPINCA AFERıM BEN YAPINCA AAA HAKLISIN AMA KOCANA ÖLE YAPMA FALAN Çok üzgünüm çoook

ciddi dedi be işte sordum direk öyle dedi ciddi olmasa güler falandı yani

kızma oynak beyim kızma sende haklısın haksızsın demiyoruz da cezaların ağır bıraz

YAA ALLAH ALLAH BEN ANLAMADIM SİZİ ÖMERCANMI KİRALADI SEHER YAPINCA AFERİM BEN YAPINCA AAA HAKLISIN AMA KOCANA ÖLE YAPMA FALAN Çok üzgünüm çoook

seher kocasını mum gibi yapmış,korkmuyoz iş büyür diye
seninki senden inat anacım, yok ipleri koparmaya niyetlenmeler falan Allah korusun

Pınar hoŞgeldİn

hoşbuldum cnm benimm. nasılsın görüşmeyeli?

hoşbuldum şekerim, evt göbüş kocaman oldu resmini koycam fırsat bulunca. sen nasılsın canım benim?

pınarı kaçırmışım

burdayım hayatım, nasılsın? tatilden geldik de çamaşırdı eşyaları yerleştirmeydi koşuşturuyorum. nasıl gidiyo bakiim?

hoppaaaaaaaaaa seherrr kız sende mi gülsümden öğrendin anacım noluoooo size sayenizde bende kocamı dize getircemm ders alıyorumopuyorumnanaktan

pınarcımmmmm hoşgeldinnn

pınar canım iyiyim şükür sağolasın sende şükür bebişinle iyisin allah daim etsin.

burdayım hayatım, nasılsın? tatilden geldik de çamaşırdı eşyaları yerleştirmeydi koşuşturuyorum. nasıl gidiyo bakiim?

iyiyim pınarcım,bekliyorum heyecan ve telaşla,bugün gelmezse kırmızılar,yarın test yapıcam inşallah
sen de tatilden gelmişsin,ne güzel,bebişinle yüzdünüz:asigim:

seher kocasını mum gibi yapmış,korkmuyoz iş büyür diye
seninki senden inat anacım, yok ipleri koparmaya niyetlenmeler falan Allah korusun

işte akşam konuşacam ciddi ciddi ipleri nasıl niyetlenmiş koparmaya.ben kafaya koydum ya düzelecek ya düzelecek.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…