İnatla bir gün ANNE olacağım !

hadi ya üzülme ayşecim zaten daha yeni ameliyat oldun rahim anca kendini toplar bi daha ki aya inşallah bebeğim

ben kaçayım aranızdan, yoksa sizin de tadınızı kaçırıcam, görüşürüz kızlar...

ayşeeeeee sakın kafana takma olsun be güzelim güzel güzel kontrolune gidersin ondan sonra inşallah.vardır bir hayrı canım benim.

ayşecim üzme sakın kendini canım benım ya bu ay anca toparlamışsındır belki canım bidahaki aya gelir bebişin kafana takma sakın emi

hayallah ya,gitmiş
ah be ayşecim harap etme kendini,kolay mı ameliyat, rahim,yumurtalıklar ancak toparlandı belki de.. çikolata kisti dururken bile hamile kalanlar var,inşallah çabucak gelecek bebiş

ayh yaaa sigara bulmaya gittim birinden, kimse mi içmez arkadaş((( sucuk da yiycem salam da kola da içicem, sigara da , gelirse de bunlara alışarak gelsin artık... keşke hiç böyle bir beklentiye girmeseydim subata kadar, her ay eşimle kavga ettim çocuk yapalım diye, keşke onu dinleseydim(( herşeye lanet etmek istiyorum, iş yerinde bi tane omzuna gidip aglayacagım kişi yok çok üzgünüm çok yaa

ayşem yapma gülüm bu kadar kendine eziyet etme olucak rabbım hayırlısıyla vericek sanada bebiş inşallah bu kadar uzulmene sıkılmana üzülüyorum canım benım verricek rabbım er gec

ayşecim biz ne desek de bu üzüntüyü yaşıcaksın, deşarj olursun belki, rahatlatacaksa eğer akşam eşinin omzunda ağla da..
ama sonra olumlu düşünmeye çalış olmaz mı, tatile gidin, takma kafana,eşinle başbaşa gönlünüzce -çalışın demiyorum bak- sevişin, gelicek inşallah mis kokulun o zaman

ayşecim ne desem boş...rabbim içini tez zamanda feraha kavuştursun canım..dualarım seninle...

selam milletttttttopuyorumnanaktan
bugün son kontrolümüzü olduk salı sabah 8:15 de hastaneye yatıyorumm kardeşim geldi temizlik yeğen vs gelemiyorum pek ama aklımdasınız canlarım inşallah hepiniz iyisinizdirr hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz

canım hadi hayırlısı az kaldı alperene kavuşmana canım sağlıcakla kucağına al inşallah

ayşecimm canım çok şükür bebişini kucaklıcan bikaç güne kadar inşallah... ilk fırsatta bizi haberdar et olur mu
alperenimizin fotolarını da çabucak koy da teyzeleriyle tanışsın,elimizi öpsünopuyorumnanaktan

kızlar bugün iş çıkışı ucuz testlerden aldık, yarın sabah test yapıcam inşallah,tabi sabaha kadar da kart görmezsem.. çok heyecanlıyım ve telaşlıyım,korkuyorum da....
inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririm.. inşallah sonucu yazarım size.
adet sancısı var yine ara ara,belim ağrıyo. aklıma gelen bi ihtimal de geç yumurtladığım ve adetimin bu yüzden gecikmiş olabileceği... işte bu ihtimal gerçekten korkutuyomafoldumben
neyse... dua edin olmaz mı...

günaydın aylin yaptın mı testi canım inş. pozitiftir
kızlar kocaları çekiştirmişiz yine
pınar boddim gelmiş gitmiş dün çok işim vardı giremedim nete canlarım
ayşem üzülme ameliyat oldun ancak rahim toparlar kendini canım
ayşem sanada az kalmış allah bir nefeste kurtarsın
mervişler asiş raziş beyza gülsüm emeller nasılsınız
seherim ne yapmışsın kocaya öyle yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…