İnatla bir gün ANNE olacağım !

gülsüm sevindim cicim barışmanıza bizde akşam msnde konuştuk anlaştık canım kaydirigubbakcemile3 :lepi: yuz yuze konuşarak halledemedik msnden yazışarak hallettik rezillik bi durum ama söz verdi bu sefer yoksa küsüp konuşmucam artık senle didim tamam diid sen yeterki küsme ben sözümde dururum

bende sizin adınıza sevindim canım.benimkide esaslı konuşma yaptı.

ooh süper herkesler barışmış raziyecim insallah sende barışmışındır:) gülsüm kız senin bildiğin bişi mi var msni açık mı aylinin

kızlar günaydın
test negatifmafoldumben
hala adet olmadım, hala ateşim düşmedi
acayip güzel bi rüya gördüm,sonra anlatıcam
sağlık ocağına kanda baktırim dedim, bakmıyolarmış kanda
annemdeyim,yakında hastane yok
gittim medismart erken gebelik testi sipariş ettim öğleyin alıcam................
hayal kırıklığımafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sütümü sağdım geldiiiimmmm heyyyy kıslarrrrr

ooooo dur hemen ne hayal kırıklığı bu canım testte hemen çıkmayabilir daha 1 gün geçmiş oldu kimisinde kanda bile çıkmıyo (bende) sakin ol bakalım biraz:1hug:

hayırlısı olsun aylinim ateşin düşmemiş canım inş. güzel haber verirsin
kızlar koçişlerle barışmanıza sevindim

aylin benim 4 gun sonra kanda bile düşük çıktı test desen azcık silik bi çizgi bak ayşeden alırım oklavayı önce seni sonra ayşeyi anladınız siz

günaydın canlar...
aylincim inşallah geç döllenmedir canım...dur bakalım bekle..keşke kanda baktırabileceğin bi yer olsaydı yakınlarda...neyse rabbim en güzelini en hayırlısını eylesin senin için...
myhope ayşem...ayyy çok heyecanlandım...accık kaldı mis kokulunun yüzünü görmeye...allahım sağ salim kavuştursun sizi birbirinize...
kızlar barışmışsınız kocalarınızla...oh çok şükür...razişte barışmıştır inşallah...
adaşım esma sinem sizede kocaman günaydın olsun kuzeyimle benden...

ama kızlar dün kayganan dakka bir gol bir yine sinirlerimi bozdu.dün ömerle markete gidiyoruz buda dışarda oturuyo ömer yanına yaklaştı ömere diyo gece geldinde yanıma gelmedin hemi.la havle çektim.ömerde dedi anne gecenin 2.5 yanına niye geleyim uyuyosun niye uyandırayım.sonra bn koluna girdim gyürüyoz diyorum görüyomusun bu kadar kıskançlık olurmu.

gidip yanına yataydı bari...hay allahım gecenin körü gelip ne demesini bekliyo...
kaygananla barışmadın daha dimi gülsüm?

gidip yanına yataydı bari...hay allahım gecenin körü gelip ne demesini bekliyo...
kaygananla barışmadın daha dimi gülsüm?

onunla ömerin hatırı için küsmemiştim zaten.ama öle eskisi gibi haha hihi konuşmuyorum.yüzüne bakmadan konuşuyorum.

merve artık odasına girmiyorum girmicem.kıyafetlerini katlıyorm oturma odasında kanepenin üstüne koyuyorum kendisi tıpış tıpış yerleştiriyo.ve sorduğu zaman nedn böle yapıyosun cevabı yapıştıracam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…