İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay badegülü unuttum hamişlik nasıl gidiyo bulantılar geçtimi
beyza dr. ne zaman gideceksin bidaha canım

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım

ayliinnn nerdesin kız yaptınmı testi bu arada ver bakem msnnide tanışam senle bende face yok kociş izin vermez

dualarım seninle aylincim muhtemelen şu saatlerde yaptın testii insallah iki çizgi çıkmıştır canımmmmm bizi bu günde sevindirirsin:Saruboceq:
ayşecimm ay hayırlısı ile insallah alpereni kucağına alırsın aramıza dönersinn cnmm
stres yapmamak elde mi? neden yaaa neden neden neden!!!!

ayşecimmmm canımm eet bizde ilk aydan çok umutlanmıştık senin için aslında yalnış yaptık ilk ayda olmaması da normal sonuçta yeni bir ameliyat geçirdin rahim kabul etmemiş olabilir düzene girmesi gerekir hakkında hayırlısı cnmmm..:Saruboceq:

bu arada belim yada bel fıtığı başlangıcı yada lif ezilmesi olabilirmiş tomografi çektireceğim yarın bakalım ne çıkacak

bu arada belim yada bel fıtığı başlangıcı yada lif ezilmesi olabilirmiş tomografi çektireceğim yarın bakalım ne çıkacak

geçmiş olsun esmacım bendede çok var bel ağrısı ama sezercik oldum için epidural yapılan yerden yukarsı gerçi ben hala gitmeye çekiniyorum doktora ayakta kalınca falan çok ağrıyo

oklavacı ayşe kuzuna kavuşmana çok az kaldı sağlıkla al alpereni kucağına bi avazda kurtul diyecemde sezeryan olacan kız sağlıkla çıkın gelin yanımızaaa
diğer ayşe canım ne desek boş ama şunu unutma bu olayı stres haline geldimi bebek kendini naza çeker belki bilmiyorsundur ilaç kullandım hamiş kalamadım ilaca ara verdik nasıl olsa olmayacak diye kafaya fazla takmadım yumurtlama günlerimide boş geçirmedim ama bebeğpi düşünerek girmedim ilişkilerime kendim için yaptım anasını satim ara vermişken keyfine çıkaram dedim:kedi: hem ameliyat olmuşun bak bırakda rahimde kendini toparlasın

geçmiş olsun esmacım bendede çok var bel ağrısı ama sezercik oldum için epidural yapılan yerden yukarsı gerçi ben hala gitmeye çekiniyorum doktora ayakta kalınca falan çok ağrıyo

geçmiş olsun sana seher ne beter bi ağrıdır buu ben bu ağrıları doğum sancısından daha ağır olarak nitelendiriyorum tekrar batu doğurmaya razıyım yeterki geçsin bu ağrılar

:Saruboceq:
geçmiş olsun sana seher ne beter bi ağrıdır buu ben bu ağrıları doğum sancısından daha ağır olarak nitelendiriyorum tekrar batu doğurmaya razıyım yeterki geçsin bu ağrılar

aman bel fıttığı olmasında canım o zor baya diğeri ilçala çabucak geçer :Saruboceq:

geçmişşş olsunn dünürümm bişicikk çıkmıcak insallahhhh..
ayliiiiiiiiinn haydiii gel gellllllllll

:Saruboceq:

aman bel fıttığı olmasında canım o zor baya diğeri ilçala çabucak geçer :Saruboceq:
inşallah değildir canım

geçmişşş olsunn dünürümm bişicikk çıkmıcak insallahhhh..
ayliiiiiiiiinn haydiii gel gellllllllll

saolasın dünürüm inşallah çıkmaz ben arayamda bir randevu alam

kızlar herkese günaydınlar.başta şunu söyleyim ömercanımla konuştuk anlaştık barıştık:sm_cool::asigim:

bak çakma aylin süt sağmaya gidiyorum gelmeye gelmiş ol bak senin için düzenli birşekilde geldim sabah bekleyos hadiiiii

iyiyim bende gün aşırı devam ediyoruz kızlar sincap aramaya
kaldı 9 günüm adet olacam 12 de canlarım hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…