dualarım seninle aylincim muhtemelen şu saatlerde yaptın testii insallah iki çizgi çıkmıştır canımmmmm bizi bu günde sevindirirsin:Saruboceq:kızlar bugün iş çıkışı ucuz testlerden aldık, yarın sabah test yapıcam inşallah,tabi sabaha kadar da kart görmezsem.. çok heyecanlıyım ve telaşlıyım,korkuyorum da....
inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririm.. inşallah sonucu yazarım size.
adet sancısı var yine ara ara,belim ağrıyo. aklıma gelen bi ihtimal de geç yumurtladığım ve adetimin bu yüzden gecikmiş olabileceği... işte bu ihtimal gerçekten korkutuyomafoldumben
neyse... dua edin olmaz mı...
ayşecimm ay hayırlısı ile insallah alpereni kucağına alırsın aramıza dönersinn cnmmselam milletttttttopuyorumnanaktan
bugün son kontrolümüzü olduk salı sabah 8:15 de hastaneye yatıyorumm kardeşim geldi temizlik yeğen vs gelemiyorum pek ama aklımdasınız canlarım inşallah hepiniz iyisinizdirr hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz
stres yapmamak elde mi? neden yaaa neden neden neden!!!!
bu arada belim yada bel fıtığı başlangıcı yada lif ezilmesi olabilirmiş tomografi çektireceğim yarın bakalım ne çıkacak
geçmiş olsun esmacım bendede çok var bel ağrısı ama sezercik oldum için epidural yapılan yerden yukarsı gerçi ben hala gitmeye çekiniyorum doktora ayakta kalınca falan çok ağrıyo
geçmiş olsun sana seher ne beter bi ağrıdır buu ben bu ağrıları doğum sancısından daha ağır olarak nitelendiriyorum tekrar batu doğurmaya razıyım yeterki geçsin bu ağrılar
inşallah değildir canım:Saruboceq:
aman bel fıttığı olmasında canım o zor baya diğeri ilçala çabucak geçer :Saruboceq:
geçmişşş olsunn dünürümm bişicikk çıkmıcak insallahhhh..
ayliiiiiiiiinn haydiii gel gellllllllll
GÜnaydın kızlar boddİm mervİŞ nasılsınız aylİn nerde kaldı yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?