İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canım şükür iyiyiz sen nasılsın

saolasın cnm biz de iyiyiz allaha şükür, bugün sinem gelcek bana ufak ufak hazırlık yapıyorum malum tatilden geldim daha evi temizleyemedim sıcaklardan, ortalığı topluyorum bari derli toplu olsun diye. aylinden haber var mı merak ettim inş güzel haberlerle gelir:Saruboceq:

kızlaaaaaaaaaaaaaarrr size güzel haberimmmm var ayşeee doğum yapmışşşşş beklememiş alperennn iyilermiş yatıyorlarmışşşş kuzularımmmmmmmmmmm allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn ayşecimmmm çoook duygulandım arayıncaa

vay kuzum sendemi kaygananla yaşıyorsun kıyamam ben sana seni en iyi ben anlarııımmmmafoldumben

merhaba kızlar hayırlı cumalar olsun
Ayşemin alpereni doğmuş hayırlısı ile büyütsün inşallah yeğenimizi.

hoş geldin ALPEREN bebek yerim seni ben oda batu abisi gibi bekleyememiş hemen gelmiş mis kokulusu annesinin yanına tebrik ederim ayşeciğim

ayşecim gözünaydın bitanem...sen de hoşgeldin alperen bebek...allah uzun bi ömür ayırmasın sizi birbirinizden...

Ayşecim seni ve eşini tebrik ediyorum, allah sağlıcakla büyütmek nasip etsin, allahım bize de bir nefeste doğurmayı nasip etsin

ayşecim allahım sağlıkla kucan aaldın yaşasın hoş geldin alperen bebek

:dance::dance::sm_cool::teytey: allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bütün hamişlerin ve hamiş adaylarına inşallah.hoşgeldin dünyaya küçük adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…