İnatla bir gün ANNE olacağım !

cokacimcoookyiyebilirim yani.amaaa içinde çörek otu da var.sırnaşık şey

:roflol: hee anladımm benn ee çörek otuda bozulabilen bişi değil azcuk bak bakalım taduna zehirlenmezsen yemeğee devamm :roflol: neyse senin içine sinmio anlaşılan en iyisi yeni bir karışım yapıver sen

:roflol: hee anladımm benn ee çörek otuda bozulabilen bişi değil azcuk bak bakalım taduna zehirlenmezsen yemeğee devamm :roflol: neyse senin içine sinmio anlaşılan en iyisi yeni bir karışım yapıver sen

yok mervişim iyisimi ben onu deneyim tadında bi tuhaflık varsa yemem de yoksa yeyim. atarsam koçiş kızar bir daha almaz bana.şakkıdı

KIZLAR NASILSINIZ BEN ıYıYıM ACIKTIM YEMEĞE GıDECEM BıRAZDAN
GÜLSÜM O KARIŞIMDAN YE CANIM YUMOŞARIN BÜYÜSÜN DÖLLENıP BEBıŞ OLSUN ıNŞ.
AFıYET OLSUN HATUNLAR HEPıNıZEEE cokacimcoook

KIZLAR NASILSINIZ BEN İYİYİM ACIKTIM YEMEĞE GİDECEM BİRAZDAN
GÜLSÜM O KARIŞIMDAN YE CANIM YUMOŞARIN BÜYÜSÜN DÖLLENİP BEBİŞ OLSUN İNŞ.
AFİYET OLSUN HATUNLAR HEPİNİZEEE cokacimcoook
kız sinem sende yazıyosun kaçıyosun hee azcuk durda cevabımızı gör tam kaçaksın afiyet olsunn :1rolleyes:
yok mervişim iyisimi ben onu deneyim tadında bi tuhaflık varsa yemem de yoksa yeyim. atarsam koçiş kızar bir daha almaz bana.şakkıdı

benimkide kızar :jeyyar: hadi şifa olsun ozaman sanaa

KIZLAR NASILSINIZ BEN İYİYİM ACIKTIM YEMEĞE GİDECEM BİRAZDAN
GÜLSÜM O KARIŞIMDAN YE CANIM YUMOŞARIN BÜYÜSÜN DÖLLENİP BEBİŞ OLSUN İNŞ.
AFİYET OLSUN HATUNLAR HEPİNİZEEE cokacimcoook

yiyecem canım inşallah büyürde döllenip bebiş olur sağol bitanem.

Ay gerı geldım canım cvplara bakmak ıÇın az kaldı benım yaaa 7 gÜnÜm var adet olmama ÇalıŞmalara ara versek mı kızlar ne dıyosunuz

Ay gerİ geldİm canım cvplara bakmak İÇİn az kaldı benİm yaaa 7 gÜnÜm var adet olmama ÇalıŞmalara ara versek mİ kızlar ne dİyosunuz

canım sana msj bırakmak istedim profiline ama olmuyor anlamadım... neyse şey diycektim CADIARZU seni az önce boş gebelikle ilgili bir topikte gördüm ben daha önce boş gebelik sonucu kürtaj olmuştum geçen yıl bu ay dı on dan sonrada bi daha olmadı sen de mi öyle bir şey yaşadın diycektim :uhm:

sanemcim ben boş gebelik değilde gelişmedi kalp atışlarınıda duyamadık 10 haftalıkken missed abortus tan kürtaj oldum canım

isimleri ezberlemeye çalışcam... zeytin1007 SıNEM nevgul61 GÜLSÜM asiş, BU DA HER HALDE ASıYEDıR öptüm herkesi bye alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…