KULLANIYORUM CANIM İLAÇ. AMAN NE BİLEYİM ARSIZ BİR HASTALIK İNSANIN YAKASINI BIRAKMIYOR
klava:
ŞEKELERŞİR BENİM BİLDİĞİM BİTEK BOZULMAZ HERHALDE nekadardır duruyor
bir ay vardır.:1closedeyes:
yesem o balı yumuşlarım gelişirmi
kız yok 1aydan nolcak sırnaşık şey bende 1 yıl dicen diyee bekliyorumm
cokacimcoookyiyebilirim yani.amaaa içinde çörek otu da var.sırnaşık şey
bal çörek otu tarçın karışımını bende bu sitede okudum hep faydası olan olmuş örnek asiş istersen 3,4 gün ye cnm
:roflol: hee anladımm benn ee çörek otuda bozulabilen bişi değil azcuk bak bakalım taduna zehirlenmezsen yemeğee devamm :roflol: neyse senin içine sinmio anlaşılan en iyisi yeni bir karışım yapıver sen
kız sinem sende yazıyosun kaçıyosun hee azcuk durda cevabımızı gör tam kaçaksın afiyet olsunn :1rolleyes:KIZLAR NASILSINIZ BEN İYİYİM ACIKTIM YEMEĞE GİDECEM BİRAZDAN
GÜLSÜM O KARIŞIMDAN YE CANIM YUMOŞARIN BÜYÜSÜN DÖLLENİP BEBİŞ OLSUN İNŞ.
AFİYET OLSUN HATUNLAR HEPİNİZEEE cokacimcoook
yok mervişim iyisimi ben onu deneyim tadında bi tuhaflık varsa yemem de yoksa yeyim. atarsam koçiş kızar bir daha almaz bana.şakkıdı
KIZLAR NASILSINIZ BEN İYİYİM ACIKTIM YEMEĞE GİDECEM BİRAZDAN
GÜLSÜM O KARIŞIMDAN YE CANIM YUMOŞARIN BÜYÜSÜN DÖLLENİP BEBİŞ OLSUN İNŞ.
AFİYET OLSUN HATUNLAR HEPİNİZEEE cokacimcoook
kız sinem sende yazıyosun kaçıyosun hee azcuk durda cevabımızı gör tam kaçaksın afiyet olsunn :1rolleyes:
benimkide kızar :jeyyar: hadi şifa olsun ozaman sanaa
Ay gerİ geldİm canım cvplara bakmak İÇİn az kaldı benİm yaaa 7 gÜnÜm var adet olmama ÇalıŞmalara ara versek mİ kızlar ne dİyosunuz
sanemcim ben boş gebelik değilde gelişmedi kalp atışlarınıda duyamadık 10 haftalıkken missed abortus tan kürtaj oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?