İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydınnnnnn canımm arkadaşlarımmmm geçen hafta yeri geldi sevindik yeri ggeldi üzüldüüük ama bu hafta insallah hep umutlu hep sevinçli geçireceğimiz bir hafta olurrrrrrrrrrrr....

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... ...aylint
2 temmuz.......cetrefilli
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)

Son düzenleme:
ben yürüyüşümü yaptım duşumu aldım...şimdi uyku zamanı...adaşım sinem size de günaydınlar....ben gidip yatayım sersem gibiyim...

yaaa kalk uyuma merviş erken kalktın ama geri yatıyosun haksızlık buuu yaaa şaka şaka canım iyi uykular
merviş niş. canım güzel haberler alacaz

günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah
Kızlar ben kan testi sonucumu aldım 2948 çıktı laboratuvar 2-3 haftalık dedi doktora gittim o da baktı adete göre söyledi sanırım 5 haftalık dedi. Keseyi gördük 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım heyecanlıyım hala inanamıyorum kızlar

AY Maşallah asiyecimmm beniim kız kocaman olmuşş 15 gün sonrada kalp atışlarını duyacaksındır maşallah cnm beniiim nasılsın alıştın mı hamiş olduğuna ilk zamanlar inanamıyor insan dimi opuyorumnanaktan

ay asişim maşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin canım 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarsın inş.
darısı olmayanlara aminnnn

amin sinemcim Allah ım diğer arkadaşlarıma (tabikide sanada) nasip etsin cnm benim
inşallah 15 gün sonra duyarım kalp atışını heyecanlıyım ya

günaydın kızlar nasılsınız.asiş bişey soracam sana senin kaç yumurtan vardı.ve çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun hangi çatlatma iğnesini vuruldun.

gülsümcüm günaydın cnm
Bende 2 yumurta vardı sağda ve solda 1 er adet vardı çatlama iğnesi pregnyl oldum yumurtalarım gelişince ama benim yumurtam gelişsin diye hormon ilacı kullanmıştım ben bide klomen kullanmıştım cnm

günaydın kızlar nasılsınız.asiş bişey soracam sana senin kaç yumurtan vardı.ve çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun hangi çatlatma iğnesini vuruldun.

gülsümmcüm gunaydınn hayırlı olsun yumurtalıklarınn insallah büyürler döllencek kıvama gelirlerr cnmmm:1hug:

gülsümcüm bide bol süt iç yumurtalara çok faydası varmış ben günde2 bardak içiyodum sabah akşam bide ballı tarçınlı çörekotlu karışımdan bahsetmiştim ya size ondan yiyodum

gülsümcüm bide bol süt iç yumurtalara çok faydası varmış ben günde2 bardak içiyodum sabah akşam bide ballı tarçınlı çörekotlu karışımdan bahsetmiştim ya size ondan yiyodum

tamam canım.ya sütü seviyorumda ben hazır sütleri içemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…