isimleri ezberlemeye çalışcam... zeytin1007 SİNEM nevgul61 GÜLSÜM asiş, BU DA HER HALDE ASİYEDİR öptüm herkesi bye alkisalkisalkis
selam kızlar
yeni haberler var mı, asişin hamileliği ve ayşenin doğumundan haberdarım:lepi:
Gelevera hoŞgeldİn cnm nasılsın Çok sık uĞramıyorsun cnm?
Beyzacımmmda gelmİŞ evde mİsİn napıyorsun cnm? Ne zaman kontrol?
şebo gelmiş,inşallah tüp bebek gerek kalmaz..ayşecim hayırlısı olsun canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim. darısı tüm bekleyenlerin başına . kızlar bende bugün yeni bir yola çıktım. aşılama turu başladı. regl oldum üçüncü günü acıbademe gittik. ilk iğnemi olum. karnımdan oldum ama kalçadan değil. 225 mlg gonal f . pazartesi yine iğne olacağım. salı günü de kontrole gitcem. sagda iki solda 7 tane yumurtam varmış. bakalım kısmet dualarınızı eksik etmeyin tüp bebeğe gerek kalmadan herşey yolunda gitsin bebişlerimize kavuşalım. öpüldünüz hepiniz.
Şenizgünaydın kızlar kız merviş sıramı kapmışssın heo ilk günaydın bendendi
neyse bugün 2. günaydın benden olsun
şebooo inş. herşey güzel gider karnına konar meleğin
raziş barışmana sevindim eşinle canım
aylin ne yaptın dr. gittinmi
asiş merviş emeller ayşeler gülsüm beyza seher boddim nasılsınız
asiş maşallah canım ya:lepi:günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah
Kızlar ben kan testi sonucumu aldım 2948 çıktı laboratuvar 2-3 haftalık dedi doktora gittim o da baktı adete göre söyledi sanırım 5 haftalık dedi. Keseyi gördük 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım heyecanlıyım hala inanamıyorum kızlar
beyzacım nasılsınız bebişinle canım,herşey yolunda di miah canım yaaa kesesini de görmüş maşaAllah Allah tamamına erdirsin inş kendine çok dikkat et umarım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin canım bütün kızlarrrr sırayla hepiniz hamiş olacaksınız inş
sinem dışında hiçbiriniz merak etmemişsiniz beni çok üzüldümmafoldumbenayliiiiiiiinnnnnn pabucu yarım çık dışarıya oynayalım.
ne haberi?aaaaaaa sen asıl haberi duymadıınnnnnn
merak ediyo musunuz?:dilcikar:aylin sende durumlar nee
nasıl merak bu ama,bir tek sinem sormuş beni... aşkolsun hepinizemafoldumbenaylin canım benim malum bn geçen hafta çok karışık durumdaydım.ama emin ol hepimiz merak ettik.tabiki merak ediyoruz. :mymeka:
inşallah gelişirler canım,stres yapmazsan daha kolay olur inşallah..canım şu haber benim yumuşlar gelişmemiş daha.sırnaşık şey
nasıl merak bu ama,bir tek sinem sormuş beni... aşkolsun hepinizemafoldumben
inşallah gelişirler canım,stres yapmazsan daha kolay olur inşallah..
gelişecek gülsümcüm...rabbim sana meleğini vermek istesin yeterki...onun rahmetinden sual olunur mu?
aylincim sen nasılsın hayatım?
adaşımmm 4 haftan kalmış sayıyorummmmmmmmmmmhihoyyyt
sen de beni erkenden doğurtacan adaşım...bakalım bugün dr teyzemiz ne diyecek...normali bekleyebilecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?