benimde sağda ve solda birer tane var ama gelişmemiş hormon ilacı bende aldım.
günaydın canım biz iyiyiz şükür sen nasılsın.
inşallah hormon ilaçları ile büyür cnm ama sen süt takviyesi ve ballı karışımdan da ye baya etkisi oluyor
canım neden gelişmemiş yumurtan bende baktım geçen perşembe bir tanesi gelişmişti ama gelişiyoda noluyor sanki kaç aydır hiç bir sorun yokken olmuyor yinede... sıkma canının demek allah sabrımızı deniyor....
canım ben pcoyumya ondan gelişmiyo.evet bu sabır imtihanı.
CANIM İNŞALLAAAAAH HER ŞEY YOLUNA GİRER. BİZİM KOMŞUMUZUN GELİNİ VARDI 10 YILLIK EVLİ PKO VARDI BAŞKADA BİR TAKIM SORUNLARI VARDI SORMUYORDUM AMA ARTIK HER ŞEYİ BIRAKMIŞ UMUDU KESMİŞTİ BİR BAKTIKİ HAMİLE KALMIŞ ŞİMDİ BİR KIZI VAR........ ALLAHIN VERMEYE NİYETİ OLURSA PKO FALAN HİÇ BİR ŞEY ÖNEMLİ DEĞİL VERMİYCEKSEDE BİZ KENDİMİZİ PARÇALASAKDA VERMİYCEK DEMEKKİ.... HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI ŞEKİLDE VERSİN İNŞALLLAAAAH HEPİMİZE.... :Saruboceq: :teselli:
günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah
Kızlar ben kan testi sonucumu aldım 2948 çıktı laboratuvar 2-3 haftalık dedi doktora gittim o da baktı adete göre söyledi sanırım 5 haftalık dedi. Keseyi gördük 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım heyecanlıyım hala inanamıyorum kızlar
ah canım yaaa kesesini de görmüş maşaAllah Allah tamamına erdirsin inş kendine çok dikkat et umarım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin canım bütün kızlarrrr sırayla hepiniz hamiş olacaksınız inş
evet asişide hepinizide allah nazardan saklasın.sabah hastaneye gittim doğum hastanesine hep hamile var.içim bi hoş oluyo oraya gidince her defasında banada hayırlısıyla nasip et allahım diyoum.
gülsümcüm bana doktor bundan önceki ayda dedi gelişmemiş yumurtaların dedi ben ballı çörekotlu karışımdan yedim gittim 3 gün sonra büyümüş dedi
Gelevera hoŞgeldİn cnm nasılsın Çok sık uĞramıyorsun cnm?
Beyzacımmmda gelmİŞ evde mİsİn napıyorsun cnm? Ne zaman kontrol?
bende her gittiğimde sizlere dua ediyorum ve inanıyorum ki allahım hepinize nasip edicekk hepsinin bir zamanı var sanırım gelip konucak vakti bekliyor meleklerr..
cetrefil ayşeeee gel yaa bizi çoook yalnız bıraktınnn yeter artıkkk topiğimizin boynu bükük kaldııı:1no2:
CANIM BEN GELİYORUM DA SİZ YOKSUNUZ İYİYİM CANIM İYİYİM.... PROLAKTİNİM OLDUĞU İÇİN İYİ OLMAK ZORUNDAYIM STRESTEN YÜKSELİYOR YA SAKİN BİR HAYAT SÜRMEYE ÇALIŞIYORUM.... zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile3
doğrudur ya ben bazen bi kapılıyorum işlere hiç bakamıyorum. peki bu prolaktin için ilaç falan kullanılıyor mu
kızlar bal bozulurmu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?