ya merak ettim,bana gönderenler olmuş,iade-i itibar yapmak istedim ama bilmiyorum:uhm:
sabırsız ya,adet olmadım daha ama bugün ateşim düştü,olurum bugün yarın
ay allahım inşallah geç döllenmedir de olmazsın.adet sancın falan varmı.kandan baktırmışmıydın.bak eğer olursanda doktora git.
KAÇ OLMUŞ ATEŞİN medismart alıcaktın?
kızlar diyim size bu aylin hamiş bize demiooo
ateşim düştü bugün 36,5... 37 çıkıyodu iki gündür. adetim başlasın 3.günde hormonlara bakılıyoya, ona göre gidicem doktora
ay banada öyle geliyo kız aylin hamişsinde bize mi söyleniyon dr. gitseydin adet olmadım diyeee
KAÇ OLMUŞ ATEŞİN medismart alıcaktın?
kızlar diyim size bu aylin hamiş bize demiooo
ateşim düştü bugün 36,5... 37 çıkıyodu iki gündür. adetim başlasın 3.günde hormonlara bakılıyoya, ona göre gidicem doktora
hakkında hayırlısııı aylincimm :bbo:
ya kızlar kandırmıyorum sizi,doğru sölüyorum ya
merve maşallah pek bi ilgilenmişsin halimle, medismart da yapmadım mı 6.günklava: negatif çıktıya
hayır cnm enson eczaneden aldığın testle yaptn çıkmadı sonrada sipariş verdim bekliorm dedin di erken gebelik testi için ben ölee biliormmm
sabah ilk önce dandikle yaptım negatif,canım sıkıldı sağlık ocağına kanda baktırim diye gittim,kanda bakmıyoruz dediler ben de erken gebelik testi sipariş verdim ve aynı gün onu da yaptım ve negatif çıktı,size de yazmıştım....6.gün yaptığın eczaneden dandik olan diil miydi?
aylincim hala adet olmamışsın inşallah hamilesindir cnm bir hafta bekle sonra kanda baktır bence cnm
taze hamişimiz, hani takvimin fıstık, ben hamile kalırsam ilk iş onlardan koycam,çok hevesleniyorumdelikafaduldensinemcim iyiyim cnm benimde bugün müdürüm izinli daha doğrusu bir hafta izinli işler hep bende gelemiyorum foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?