İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla ben takvim yapamıyorum yapan arkadaşlardan ricam olsun 28 mayıs son adet tarihim bana takvim yapsınlar

evet bende hamiş kalırsam nasıl öğrenirsem öğreneyim çift çizgiyi mutlaka görmem lazım.ikincisi bebişi bekleme takvimi.

aylincim yapıştırdım sanırım oldu cnm sağolasın kendi takvimini yapmak nasip etsin Allah ım
Gülsümcüm beğendin mi cnm

asiş canım hayırlı uğurlu olsun takvimina.s.
kızlar ben çıkıyorum,yarın görüşürüz inşallahkaydirigubbakcemile3

aylincim yapıştırdım sanırım oldu cnm sağolasın kendi takvimini yapmak nasip etsin Allah ım
Gülsümcüm beğendin mi cnm
çok güzel olduuu
amin canım,hepimizin birer bebiş takvimimiz olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah
hadi öptüm sizi şekerlerkaydirigubbakcemile3

sağol aylincim görüşürüz cnm
oynak beyimiz Allah ım en yakın zamanda sana ve diğer arkadaşlarıma da nasip etsin

merhaba bende aranıza yeni katılıyorum.2 yılllık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor.şu ana kadar yapılabilicek herrşeyi yaptık.bu ay sonu tüp bebek yaptırıyoruz.umarım bu sefer hayal kırıklığına uğramam.çok stresliyim.

hoşgeldin aramıza burda stres denen bişeycik kalmayacak sende emin ol.böle sakin sakin bebeşini beklicen hatta eğlenecn.canım sizde sorun ne doktorların ne diyo o konuda.

sorun bende.hormon değerlerimden biri tam sınırda bu yüzden olmuyor.yumurtlama için ilaç kullandım gonaphane.yumurta çatlatma iğnesi oldum ama bir işe yaramadı.marmariste oturuyoruz.bu ay sonu istanbula gidiyoruz aşılama yaptırmadan direk tüp bebek yaptıracağız.çünkü aşılamada hamile kalma şansı çok düşük.

seninde bebek yok galiba.

hayırlısı olur inşallah.dilerim gönlünün muradı olur.evet bende de bebek yok.18 aylık evliyim.rabbim tez zamanda gönderir bebişlerimizi inşallah gönderecekte ben inanıyorum bütün kalbimle. opuyorumnanaktan

sağol canım.senin içinde hayırlısı olsun.tabiki birgün olucak bebişlerimiz.bende bütün kalbimle inanıyorum.senin olmama sebebi ne?

sağol canım.senin içinde hayırlısı olsun.tabiki birgün olucak bebişlerimiz.bende bütün kalbimle inanıyorum.senin olmama sebebi ne?

benim yumurtalarımda sorun canım.yumurtalarım gelişip çatlamıyo.polikistik over deniliyo.ama asiş benim umut kaynağım oda pco ama şuan hamiş.:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…