İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet zafful arkadaşım bende pcoluyum yeni hamişim Allah a şükür inşallah gülsümcüm ve diğerleri ve sende hamiş olacaksınız. Tüp bebek denemen hayırlısı olur inşallah cnm

ben klomen ve menegon iğnesi kullandım buay yumurtalarım o sayede gelişti ve çatladı ve hamişim şükür 3 yıllık evliyim ve 1 bbeğim öldü geçen yıl inşallah bu bebeğim doğacak Allah ıma dua ediyorum

dua et ve hiç korkma bebeğin seninle olacak allahın izniyle bizde sana duacıyız canım benim.

asiyecim bu takvim uğurlu bebişlerimiz allaha emanet inş. bişicik olmıcak.

zafful hoşgeldin cnm insallah seninde yüzün bu yolda gülücek..

misafir vardı anacım anca gittiler akşam geldim sabah bi temizliğe girdim bi bişeyleer yapayım derken saat 1 oldu bu arada iş bittii misafir geldi şimdi gittiler

kızlar ben kaçtım iyi akşamlar asiş takvimin hayırlı olsun canım
öpüldünüz cadılarrrrr

sehercim iyiyim canım bebek şimdilik iyi ve inşallah iyi olacak doktor progestan a başla dedi 15 gün herşeye dikkat edeceksin kedi köpek pişmemiş et falan hepsinden uzak duracaksın dedi 17 sinde kontrol var bakalım ne diycek kalp atışını görmeyi çok istiyorum o zaman inşallh görürüm
misafir olunca iş çok oluyo maalesef ama zaman çabuk geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…