adaşıııııııııııımmm naptınız ay demincek aklımdan geçtiinn
insallah bak asiyecim sen ben beyza üçümüzde zamanında bebeğimizi kaybettik önce ben atlattım kalp atışı stresini sonra beyzaa sonrada sen atlatacaksın allahım bidaha bizlere bu acıyı yaşatmıcak kimseye yaşatmasııınnn:Saruboceq::Saruboceq:sehercim iyiyim canım bebek şimdilik iyi ve inşallah iyi olacak doktor progestan a başla dedi 15 gün herşeye dikkat edeceksin kedi köpek pişmemiş et falan hepsinden uzak duracaksın dedi 17 sinde kontrol var bakalım ne diycek kalp atışını görmeyi çok istiyorum o zaman inşallh görürüm
misafir olunca iş çok oluyo maalesef ama zaman çabuk geçiyo
kızlar biz geldik dr dan...kilomuz 2.5 kg boyumuz 48 cm. herşeyimiz yolunda şükür...başı iyice doğum kanalına girmiş aşağı inmiş...normal yapabilcem şimdilik öyle görünüyo...yüzünü artık hiç göremezmişiz..aşağıda olduğu için...ama koca kafalı dazlak olcakmış...tokmak kafam benim...ayakları çok tatlıydı bi de...biz iyiyiz yani...rabbim herkese göstersin inşallah bu mutluluğu...
sevındımm mervecim nicolum hayırlısıyla sende bı doğurda canım al kucana kuzeyi
aman asişim dikkat et canım benım
ay maşallahhh kuzumuzaaa yerim ben onun ayaklarınıı demek normal yapacan hadii hayırlısı adaşım helall saanaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis
saolun kızlar...valla korkmuyo değilim aslına bakarsan adaşım...ama sezercikten de korkuyom...aman ne bileyim..esma gibi pırt diye doğurcam diyom kocişe...gülüyo....allah yardım etsin...oğlumu sağlıkla kucağıma alayım da her ne yolla olursa olsun...
asiyecim senin tahmini doğum ne zaman listeye yazayım
amiiin canım benim cesaret işi normal doğum ben bunu hep derim oyüzden hazır sende de bu güç var sen normal doğur adaşım bakma bana ben korkak hamişimmm sırnaşık şey bak esmaya :kedi: pırt pırttt darısııı sana olsunn inşallahhhhh
mervecim 4 mart gözüküyo gebelik sitelerindeki hesaplarda ama doktor bişey demdedi daha tabi...
mervecim kuzeyimiz yola girmiş geliyo sağlıkla doğsun inşallah cnm benim kocaman olmuş baksana Allah ım bizlerede nasip etsin inşallah
Bu ayşe nerde acep nereye kayboldu ya
kızlar biz geldik dr dan...kilomuz 2.5 kg boyumuz 48 cm. herşeyimiz yolunda şükür...başı iyice doğum kanalına girmiş aşağı inmiş...normal yapabilcem şimdilik öyle görünüyo...yüzünü artık hiç göremezmişiz..aşağıda olduğu için...ama koca kafalı dazlak olcakmış...tokmak kafam benim...ayakları çok tatlıydı bi de...biz iyiyiz yani...rabbim herkese göstersin inşallah bu mutluluğu...
ayyy canım benim maşaAllah inş tamamına erdirsin rabbim inş bizde o güzel günleri görelim
canımm doğuramam falan demeeee bende her zamanki gibi normal doğum taraftarıyım inş pırtt diye doğuruverirsin
adaşım ya sana bişi sorcam şu gebelikte beslenme listeleri varya onlara uyabildin mi hiç? ben okadar çok yiyemiyorum yiyemiyincede vicdan azabı çekiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?