İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar biz geldik dr dan...kilomuz 2.5 kg boyumuz 48 cm. herşeyimiz yolunda şükür...başı iyice doğum kanalına girmiş aşağı inmiş...normal yapabilcem şimdilik öyle görünüyo...yüzünü artık hiç göremezmişiz..aşağıda olduğu için...ama koca kafalı dazlak olcakmış...tokmak kafam benim...ayakları çok tatlıydı bi de...biz iyiyiz yani...rabbim herkese göstersin inşallah bu mutluluğu...

sevındımm mervecim nicolum hayırlısıyla sende bı doğurda canım al kucana kuzeyi
aman asişim dikkat et canım benım

insallah bak asiyecim sen ben beyza üçümüzde zamanında bebeğimizi kaybettik önce ben atlattım kalp atışı stresini sonra beyzaa sonrada sen atlatacaksın allahım bidaha bizlere bu acıyı yaşatmıcak kimseye yaşatmasııınnn:Saruboceq::Saruboceq:

ay maşallahhh kuzumuzaaa yerim ben onun ayaklarınıı demek normal yapacan hadii hayırlısı adaşım helall saanaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sevındımm mervecim nicolum hayırlısıyla sende bı doğurda canım al kucana kuzeyi
aman asişim dikkat et canım benım

ay maşallahhh kuzumuzaaa yerim ben onun ayaklarınıı demek normal yapacan hadii hayırlısı adaşım helall saanaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis

saolun kızlar...valla korkmuyo değilim aslına bakarsan adaşım...ama sezercikten de korkuyom...aman ne bileyim..esma gibi pırt diye doğurcam diyom kocişe...gülüyo....allah yardım etsin...oğlumu sağlıkla kucağıma alayım da her ne yolla olursa olsun...

amiiin canım benim cesaret işi normal doğum ben bunu hep derim oyüzden hazır sende de bu güç var sen normal doğur adaşım bakma bana ben korkak hamişimmm sırnaşık şey bak esmaya :kedi: pırt pırttt darısııı sana olsunn inşallahhhhh

mervecim 4 mart gözüküyo gebelik sitelerindeki hesaplarda ama doktor bişey demdedi daha tabi...
mervecim kuzeyimiz yola girmiş geliyo sağlıkla doğsun inşallah cnm benim kocaman olmuş baksana Allah ım bizlerede nasip etsin inşallah

Bu ayşe nerde acep nereye kayboldu ya

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... ...aylint
2 temmuz.......cetrefilli
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)

evet canım asiş mart annesi olucakzemuszemus alkisalkisalkis
valla mervem sağlıklı doğurda hangi yol hakkında hayırlıysa öyle olsun canım
ayşeeeeeeeeeeeeee hala mutsuz vee morali bozuk herhalde msn de bile yok

amanınnnn adaşım sende doğurdun muu geriyee minik adaşımın doğumu kalıooo soraaa sıra bendeeee delikafadulden

evet ama ya ayşe güçlü kızdır yapmaz bölee diye düşünüyorummm gel artıkkkk ayşeee

inşallah canım...allah nasıl nasip ettiyse artık...hepimiz sağlıkla çıkalım da doğumdan...

evet asiyecim yola girmiş benim koca kafa...bakalım o tokmak kafa nasıl geçecek o yoldan...çatı genişliğimi falan ölçmedi daha...belki de doğuramam...
allah sanada göstersin inşallah böyle kocaman olduğu günleri canım....

ayşe epeyce sıkkındı cuma günü...inşallah toparlayıp gelir yakın zamanda...

asiyecimm maşaAllah bebişine kalp atışlarını göreceksin inş canımm sakın stres yapma kafana takma rahat ol ama dikkatli ol sen zaten bu ay taşınmaydı toplanmaydı bebeğe stres yapmadın geliverdi bak bundan sonra da stres yok herşey güzel olacak inş

ayyy canım benim maşaAllah inş tamamına erdirsin rabbim inş bizde o güzel günleri görelim
canımm doğuramam falan demeeee bende her zamanki gibi normal doğum taraftarıyım inş pırtt diye doğuruverirsin

ayyy canım benim maşaAllah inş tamamına erdirsin rabbim inş bizde o güzel günleri görelim
canımm doğuramam falan demeeee bende her zamanki gibi normal doğum taraftarıyım inş pırtt diye doğuruverirsin

amin canım...inşallah sende gör bu kadar kocaman olduğunu...bende normal istiyorum da bakalım hayırlısı..allah ne yazdıysa onu görcez....

adaşım ya sana bişi sorcam şu gebelikte beslenme listeleri varya onlara uyabildin mi hiç? ben okadar çok yiyemiyorum yiyemiyincede vicdan azabı çekiyorumm

adaşım ya sana bişi sorcam şu gebelikte beslenme listeleri varya onlara uyabildin mi hiç? ben okadar çok yiyemiyorum yiyemiyincede vicdan azabı çekiyorumm

hiçvicdan azbı çekme canım...sen ne yersen ye o senden zaten alacağı kadarını alıyoiisen sadece kendin için yemelisin...bazı şeyler hariç...balık ceviz çok önemli..beyin gelişimi için...süt iç bolca..meyve ye....daha ne olsun...dr sölüyo zaten...yiyemezsende takviye ilaç veriyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…