İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar nasılsınız deniz hoşgeldin aramıza ben sinem
aylin dr. git canım belki bir hapşa iğneye bakıyodur bu kadar yıpratma kendini canım allah hayırlısıyla hamiş kalmayı nasip etsin hepimize çifter çifter hemde
batuşa maşallah esma koca erkek olmuş allah bağışlasın
ayşem nerdesin bu cetrefilli hamişte bizden saklıyo gelmiyo sevinçten unuttu bizi galiba msn si olan biri varsa yazsın şu cadıya
ay sıra bana geliyo az kaldı mı ne adetime
ayşecim maşallah kocaman doğmuş bebiş allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
merviş dr. güzel haberlerle gelmene sevindim
merviş sen ne zaman gidecen bu sefer cinsiyeti belli olabilir gittiğinde
şebooo nerdesin
beyza nerdesin nasılsın canım
gülsüm ninnini çok beğendim canım
asişim rahatın nasıl

sonuç ne olursa olsun mutlaka çok da gecikmeden dr git canim,umarim sadece psikolojik bir durumdur.

ay kızlar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
stres çok önemli kafaya takmayın canlarım
isteyen herkese anne olmayı nasip etsin yarabbim topiğimizde ve kkda anne olmayan kimse kalmasın amin :enbuyukkk::Saruboceq:

sinem hoşgeldinn sağol canım.dilerim büyür ama yumuşlarım.yumuş diye diye kçişte yumuş demeye başladı.kaydirigubbakcemile3

sinem sağol canım, gidicem dr.a
hadi inşallah sen de asiş gibi müjde verirsin bize:lepi:
sonuç ne olursa olsun mutlaka çok da gecikmeden dr git canim,umarim sadece psikolojik bir durumdur.
evet,bi muayene olayım ne var ne yok...
sinem hoşgeldinn sağol canım.dilerim büyür ama yumuşlarım.yumuş diye diye kçişte yumuş demeye başladı.kaydirigubbakcemile3
kocişleri de havaya soktuk iyice:roflol:

hemen denizide ekleyeyim listeyeee..

canm sinemcim ben önümüzdeki hafta sonu gidebiliriim izin tarihim belli olsun tatile çıkmadan gitmek istiyorumm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…