sagol esmacım desteğin için ama dün kan testi yaptırdım, b-hcg 0,12 çıktı... hamile olmadığım kesinleşti yanimafoldumben
çok sağol denizcim,moral veriyosun. bi de aklıma gelen adet tarihime çok yakın yumurtlamış olabileceğim,yumurtlama akıntım adete yakın geldi ve ateşim de o sıralar yükselmişti... belki o yüzden adetim gecikti.bakalım dr ne dicek.
reglim hala başlamadı bugün de beklemedeyim
deniiiiizzzzz senide listeye eklesin merviş.son adet taihini söle.
ne listesi bu gülsüm? dur hemen yaziyim :)) son reglmin ilk günü mü lazim? en son 30 haziranda regl oldum.
sinem sağol canım, gidicem dr.aslm kızlar nasılsınız deniz hoşgeldin aramıza ben sinem
aylin dr. git canım belki bir hapşa iğneye bakıyodur bu kadar yıpratma kendini canım allah hayırlısıyla hamiş kalmayı nasip etsin hepimize çifter çifter hemde
batuşa maşallah esma koca erkek olmuş allah bağışlasın
ayşem nerdesin bu cetrefilli hamişte bizden saklıyo gelmiyo sevinçten unuttu bizi galiba msn si olan biri varsa yazsın şu cadıya
ay sıra bana geliyo az kaldı mı ne adetime
ayşecim maşallah kocaman doğmuş bebiş allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
merviş dr. güzel haberlerle gelmene sevindim
merviş sen ne zaman gidecen bu sefer cinsiyeti belli olabilir gittiğinde
şebooo nerdesin
beyza nerdesin nasılsın canım
gülsüm ninnini çok beğendim canım
asişim rahatın nasıl
evet,bi muayene olayım ne var ne yok...sonuç ne olursa olsun mutlaka çok da gecikmeden dr git canim,umarim sadece psikolojik bir durumdur.
kocişleri de havaya soktuk iyice:roflol:sinem hoşgeldinn sağol canım.dilerim büyür ama yumuşlarım.yumuş diye diye kçişte yumuş demeye başladı.kaydirigubbakcemile3
bu liste inatçı anne adaylarının listesi canım.tahmini regl günün ne canım
kızlar raziye geldi msnde dün gelmiş nazilliden uyuyup kalmış ondan girememiş.
ayşeden haber yok di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?