İnatla bir gün ANNE olacağım !

gülsüm ve asis sizlere de çok tesekkürler...sanirim sizler de hamilesiniz,yüce rabbim hamile olan tüm dostlara saglicakla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin ve bizlere de hayirlisiyla versin insallah..

gülsüm bak seni hamiş sanan ikinci kişiiiiii bilemem artıkkk :teytey:

aylinn üzüldümm canım benim yaa insallah olucaktır sen bakalım bir adım at doktora gitmeden çözülmicek sanırım cnmm

evet doktora gitmem lazım artık,genel bi muayene etsin,neyim var neyim yok... nur topu gibi bir kistim varsa doğurayım da kurtulayım çikolata kistinden de şüpheleniyorum aslında,çok ihmal ettim kendimi,artık etmicem inşallah

gülsüm ve asis sizlere de çok tesekkürler...sanirim sizler de hamilesiniz,yüce rabbim hamile olan tüm dostlara saglicakla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin ve bizlere de hayirlisiyla versin insallah..

canım asiye şükür hamilede ben değilim inşallah beraber veririz güzel haberlerimiz.

gülsümcüm aslinda çok da uzun olmadi karar vereli belki de daha çok yeniyim,son 2 aydir biraktik korunmayi,ama iste insan hemen olsun istiyor ve sanki olmayinca da stresse giriyor.
denizcim daha çok yeni deniyosun,sakın strese girme canım,bebişlerimizin önündeki en büyük engel bu stres aslında... gelicek bebişin inşallah

eet canm normalde hani bi kere gecikmen olmuş olsa önemli değil tabide herşeyde hayır var belki buda vesile olcak doktora gitmene ben okadar çook gittimki doktora oyüzdende en ufak biişide bile gidilmesi taraftarıyım bi sende varya göstermediğim doktor kalmadı kaydirigubbakcemile3

raziyeeee nerdeeee ooooooooo olmuooo ama eskiden gelmeyince haber ederdikkk.oynak beyiiii el at olayaaa

denizcim daha çok yeni deniyosun,sakın strese girme canım,bebişlerimizin önündeki en büyük engel bu stres aslında... gelicek bebişin inşallah

aylincim öncelikle merhaba,testin sonucunun negatif çikmasina çok üzüldüm,umarim bundan sonraki denemelerinin sonucunu pozitif olarak alirsin,bana dedigin gibi sakin stress yapma ok.

ya aslında benim daha önce gitmem lazımdı,ihmal ettim,inan hiç bilmiyorum içerisi ne alemde
aylincim öncelikle merhaba,testin sonucunun negatif çikmasina çok üzüldüm,umarim bundan sonraki denemelerinin sonucunu pozitif olarak alirsin,bana dedigin gibi sakin stress yapma ok.
denizcim ben de çok üzüldüm,hatta ilk kez bu kadar çok üzüldüm.. adet fazla gecikmezse üzülmüyo insan ama 9 gün gecikmişken negatifi görünce.... ama bebek olmamasından çok niye bu kadar gecikti diye üzüldüm galiba,yani bi sorun var demekki.. belirtilerim de vardı hamilelik için,bu belirtiler çok yanıltıyo...

AAAA ESMA UNUTUYODUM MAŞALLAH BATUŞA,KOCAMAN OLMUŞ TAŞ FIRIN ERKEKİİİ

Teşekkür ederiz aylin teyzesi aylinciğim ilk olarak testin negatif çıkmasına üzüldüm ama mart annelerinde bir arkadaş var kaç kere test yapmış hep negatif taki bebek 7 -8 haftalık olana kadar kendini belli etmemiş şimdi fıstık gibi kız bebeği biran önce doktora git inş vardı canım

bende yarın saat 3 te bakacam yumuşlarım ne alemde.valla ninni bile söylüyorum onlara.uyusunda büyüsün yumuşlaaarım döllensinde olsun bebişlerim. delikafadulden :roflol:

bende yarın saat 3 te bakacam yumuşlarım ne alemde.valla ninni bile söylüyorum onlara.uyusunda büyüsün yumuşlaaarım döllensinde olsun bebişlerim. delikafadulden :roflol:

lülülülülülü heeheheheh çoook beğendim ben bu ninniiyiii:sm_cool:

bence tamamen psikolojik bir durum olmus senin ki canim,senin de dedigin dibi belirtiler falan olunca belki de kendini fazla moda soktun,o yüzden de günün iyice gecikti belki de,bu konuda kesinlikle uzman degilim ama durum böyle gözüküyor,ama içini ferah tut bence farkli bir durum çikmiyacak..peki suanda regl dönemine girdin mi yoksa hala bekliyor musun??

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... ...aylint
2 temmuz.......cetrefilli
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)

sagol esmacım desteğin için ama dün kan testi yaptırdım, b-hcg 0,12 çıktı... hamile olmadığım kesinleşti yanimafoldumben
çok sağol denizcim,moral veriyosun. bi de aklıma gelen adet tarihime çok yakın yumurtlamış olabileceğim,yumurtlama akıntım adete yakın geldi ve ateşim de o sıralar yükselmişti... belki o yüzden adetim gecikti.bakalım dr ne dicek.
reglim hala başlamadı bugün de beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…