İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
.................... ..alabama
.................. .....rahel
........................cetrefilli

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)

Son düzenleme:
aylincim hakkında hayırlısı canım...ben de ilk kan testi sonucum negatif çıktığında hıçkıra hıçkıra ağlamıştım...aradan 4 ay geçti ve yine biğ kan testi sonucunda meleğimin içimde olduğunu öğrendim...rabbim istediği zaman gönderecek nazlı meleğini...biliyorum elde değil üzülmemek ama sabır hayatım....gelecek bigün...elbet gelecek rabbimin izniyle...

eet kız ara iki dk iş telindennn ayşee gelsin hemencik acaba ankaraya mı gitti ama bize sölemeden gitmez herhalde..raziş sende hoşgeldinn kız neden uyuya kaldın bakalımm

bende öle ya son zamanlarda hele her regl olduğumda wc de ağlıyordumm :gitme: allah ama bu kötü günleri unutturcak kızlar :enbuyukkk:

mervecim çok sağol,evet hayırlısı olsun...
dün eve gidince halimi görcektiniz,ağlıyorum,susuyorum, yemek falan yapıyorum bi yandan, sonra yeniden ağlamaya başlıyorum.... ama sonra geçti.
ben negatif sonuca ağlayanlara kızardım, bak başıma geldi... insan yaşamadan anlayamıyo bazı şeyleri

acaba ben bu sefer ağlarmıyım regl olursam.:roflol: ama ağlamam herhalde zaten fazla beklemiyorum bee:umursamaz:

acaba ben bu sefer ağlarmıyım regl olursam.:roflol: ama ağlamam herhalde zaten fazla beklemiyorum bee:umursamaz:

biz senin yavru kurtlarınız bizi yalnız bırakırsann hiiiç olmazz bak aramızdan bi yavru kurt ayrıldııı ne hala geldikkk :gitme:

tesekkürler ekleme için, insallah listeniz banada ugurlu gelir :))

ben reglim gelince bu kez derin bi ohhhhhh çekicem
dün ağlama işini hallettim nasılsa

günaydın fıstıklar nasılsın bakalım ben haftasonu nazilliye gidicem demiştim ya dün gece geldik çok yorgundum ancak kalktım size haber veremedim annemlerde net yoktu
ayşemin oğluşuna kocaman maşallah diyerek başlıyorum
mervecim oğluşuna kavuşmana az kalmış bitanem allahım bir avazda kurtarsın inşallah
şebbom aşılamaya başlamamış hayırlı olsun sonucu bebiş olsun inşallah
gülsümcüm yumoşların yarına kadar büyüyüp olgunlaşsın inşallah
sinemcim regline az kalmış hadi bakalım yakaladın inşallah sincabı
aylincim hayırlısı olsun bitanem bence sen streste yapıyor gibisin ama bence dr git derim
yeni gelen arkadaşımız denizhoşgeldin
ayşe yok acaba kontrole ankaraya mı gitti ne zaman gidecekti
emel yiğidin annesi rahel emel onlarda gelmemiş
asiyem bebiş sana böğğ yaptırmıyor sanırım maşallah
seherim de yok galiba nasıl acaba selen kızçe
mervem bu gidişinde belli olur inşallah kızçemi kızanmı
esmam batuşuna maşallah taş fırın erkeği harbiden o bakışlar ne öye yerim ben onu
unuttuklarım varsa hepinizi öpüyorum

sizlerle tanistigima çok memnun oldum...çikmam gerekiyor malum sizlerden 7 saat ilerideyim ve aksam yemegi vaki geldi kizlar,kendinize iyi bakin,en yakin zamanda görüsürüz...:))

sizlerle tanistigima çok memnun oldum...çikmam gerekiyor malum sizlerden 7 saat ilerideyim ve aksam yemegi vaki geldi kizlar,kendinize iyi bakin,en yakin zamanda görüsürüz...:))

akşam yemeğimidelikafadulden görüşürüz canım afiyet olsun.opuyorumnanaktan

kızlar benim 20.günümde göğüslerim acımaya başladı çok erken hala acıyor bu ay çok acayip oldu vücudum bende anlamadım bu arada biz ameliyattan önce aşılmaya yaptıralım diyoruz ama b urası küçük bir yer olduğu için korkuyorum inşallah aşılmayla yakalarız bebişimizi sonra ameliyat dedik bu kararda kociş etkili biz ev satın almak istiyorduk aslında kredi ödeyelim kira ödemektense dedik ama kociş önce çocuk sonra ev dedi:1shok: ben de şaşırdım ama sanırım akıllanıyor:jeyyar:

raziyecim evet stres yapıyorum ben galiba ama belirsizlik de canımı sıkıyodu yani içerde herşey yolunda mı yoksa boşuna mı çalışıyoruz tedavilik bi durum var da bilmiyorumya,yaş da küçük diilki... ama inşallah iyice muayenemi olucam, ne gerekiyosa, gerekiyosa tedavimi olucam,sonra inşallah sincap arıcaz kafa rahata.s

denizcim güle güle canım, ihmal etme bizi tamam mı? sen nerdesin bu arada ,bi tahmin yapim,japonya falan mı?

canım dilerim bebeşin gelirde aşılamaya gerek kalmaz.inşallah önce bebek.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…