aylincim hakkında hayırlısı canım...ben de ilk kan testi sonucum negatif çıktığında hıçkıra hıçkıra ağlamıştım...aradan 4 ay geçti ve yine biğ kan testi sonucunda meleğimin içimde olduğunu öğrendim...rabbim istediği zaman gönderecek nazlı meleğini...biliyorum elde değil üzülmemek ama sabır hayatım....gelecek bigün...elbet gelecek rabbimin izniyle...
evet mervişim tatile gitmeden git canım
mervecim çok sağol,evet hayırlısı olsun...aylincim hakkında hayırlısı canım...ben de ilk kan testi sonucum negatif çıktığında hıçkıra hıçkıra ağlamıştım...aradan 4 ay geçti ve yine biğ kan testi sonucunda meleğimin içimde olduğunu öğrendim...rabbim istediği zaman gönderecek nazlı meleğini...biliyorum elde değil üzülmemek ama sabır hayatım....gelecek bigün...elbet gelecek rabbimin izniyle...
bende öle ya son zamanlarda hele her regl olduğumda wc de ağlıyordumm :gitme: allah ama bu kötü günleri unutturcak kızlar :enbuyukkk:
acaba ben bu sefer ağlarmıyım regl olursam.:roflol: ama ağlamam herhalde zaten fazla beklemiyorum bee:umursamaz:
tesekkürler ekleme için, insallah listeniz banada ugurlu gelir :))inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler
27 haziran.... ...aylint
2 temmuz.......cetrefilli
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
28 temmuz.......wildcherry
.................... ..alabama
.................. .....rahel
bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
sizlerle tanistigima çok memnun oldum...çikmam gerekiyor malum sizlerden 7 saat ilerideyim ve aksam yemegi vaki geldi kizlar,kendinize iyi bakin,en yakin zamanda görüsürüz...:))
aylin özeline bakarmısın canım
kızlar benim 20.günümde göğüslerim acımaya başladı çok erken hala acıyor bu ay çok acayip oldu vücudum bende anlamadım bu arada biz ameliyattan önce aşılmaya yaptıralım diyoruz ama b urası küçük bir yer olduğu için korkuyorum inşallah aşılmayla yakalarız bebişimizi sonra ameliyat dedik bu kararda kociş etkili biz ev satın almak istiyorduk aslında kredi ödeyelim kira ödemektense dedik ama kociş önce çocuk sonra ev dedi:1shok: ben de şaşırdım ama sanırım akıllanıyor:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?