selam milletttttopuyorumnanaktan
bugün 10:30 da hastaneden çıktık oğlumu yıkadık şu anda uyuyor bende yeğenimden fırsat gelip haber vereyim dedim oğlum cuma sabahı 9:10 da 3120 gr ağırlıkta dünyaya geldi boyu 50 cm biraz aceleci kerata ablasına çekmişş şimdilik bir problem yok inşallah böyle devam eder darısı hepinizin başınaa narkozdan önce dua ettim hepinize Allah kabul eder inşallahhhh şimdilik bu kadar hepinizi öpüyoruz canlarımmmmm iyi akşamlarrrrŞenizŞeniz
esmaaaaaaa kızzzz damadım karaböcük cidde ismini yağız koysaymışsın yeriymiş.. maşallahh ama çok anlamlı bakışlıı errkekk tammm kızımı yer bu böcükk
adaşım sen kızçe diyon da hep bi bakmışsın bizim oğlanlara arkadaş gelmiş...esma da artık başka dünür bulur kendine...
gülsüm asiye günaydın kızlar...
ay esma bu kara böcek koca adam olmuş....yesin onu teyzesi...maşallak subhanallah....
wildcherry hoşgeldin canım...inat edenlerin topiği burası...mutlaka anne olcak herkes...
gülsümcüm hayırlı olsun arkadaşım inşallah büyüyecek senin yumoşlar
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin inşallah sende umuduna kavuşursun cnm
büyük ihtimalle haftaya cumartesi gidicemm adaşımmmmm delikafadulden 4 hafta olmuş olucak bebeğimi görmeyeliiii offf çok uzunn iikide şu kalp atışı cihazını almışım yoksa nasıl acaba diye meraktan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn canımm insallahh hep bekleriz.güzel habelerinide beraber duyarıza.s.
aslında ben erkek diomda esma kız diye tutturdu ben onu kırmayım diye kız diom iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3adaşım sen kızçe diyon da hep bi bakmışsın bizim oğlanlara arkadaş gelmiş...esma da artık başka dünür bulur kendine...
gülsüm asiye günaydın kızlar...
ooh şifa olsunn yumuşlarınaa tam kıvama gelsinlerr inşallahhhasiye merve ben balı yemeğe başladım sabah akşam.
irkek adam sert bakar zemuszemuszemuszemus taşfırın olecek benim oğlumm ona göree nisaya söle öyle açık seçik giyinmek yok doktor amcasınada göstermesin her yerlerinikaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım inşallah tüp bebek tedavisinden önce hamile kalırsınmerhaba bende aranıza yeni katılıyorum.2 yılllık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor.şu ana kadar yapılabilicek herrşeyi yaptık.bu ay sonu tüp bebek yaptırıyoruz.umarım bu sefer hayal kırıklığına uğramam.çok stresliyim.
asiyecim canım aklına kötü şeyler getirme,inşallah Allah sana bağışlicak bebeğini,amin.ben klomen ve menegon iğnesi kullandım buay yumurtalarım o sayede gelişti ve çatladı ve hamişim şükür 3 yıllık evliyim ve 1 bbeğim öldü geçen yıl inşallah bu bebeğim doğacak Allah ıma dua ediyorum
oy kocaman MAŞALLAH kuzey beye...kızlar biz geldik dr dan...kilomuz 2.5 kg boyumuz 48 cm. herşeyimiz yolunda şükür...başı iyice doğum kanalına girmiş aşağı inmiş...normal yapabilcem şimdilik öyle görünüyo...yüzünü artık hiç göremezmişiz..aşağıda olduğu için...ama koca kafalı dazlak olcakmış...tokmak kafam benim...ayakları çok tatlıydı bi de...biz iyiyiz yani...rabbim herkese göstersin inşallah bu mutluluğu...
inşallah pırt diye kolaycacık yaparsın doğumunu sonra da bize anlatırsın bebişin kollarındahihoyyytsaolun kızlar...valla korkmuyo değilim aslına bakarsan adaşım...ama sezercikten de korkuyom...aman ne bileyim..esma gibi pırt diye doğurcam diyom kocişe...gülüyo....allah yardım etsin...oğlumu sağlıkla kucağıma alayım da her ne yolla olursa olsun...
ayşemmm canım MAŞALLAHselam milletttttopuyorumnanaktan
bugün 10:30 da hastaneden çıktık oğlumu yıkadık şu anda uyuyor bende yeğenimden fırsat gelip haber vereyim dedim oğlum cuma sabahı 9:10 da 3120 gr ağırlıkta dünyaya geldi boyu 50 cm biraz aceleci kerata ablasına çekmişş şimdilik bir problem yok inşallah böyle devam eder darısı hepinizin başınaa narkozdan önce dua ettim hepinize Allah kabul eder inşallahhhh şimdilik bu kadar hepinizi öpüyoruz canlarımmmmm iyi akşamlarrrrŞenizŞeniz
hoşgeldin canım ben de aylin.. inşallah hepimiz anne olucaz burda:lepi:Selam arkadaslar...henüz kk'ye yeni üye olmus bir anne adayi olarak konu basliginiz çok ilgimi çekti ve sizlere merhaba demek istedim...umarim herbirinizin engin tecrübelerinden yararlanacagim, çok güzel dostluklar olmasi dilegiyle...
gülsüm olmadım hala yaaaaa,negatif sonucu da aldım,niye gelmiyo kırmızılarayliiinnnn regl oldunmu güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?