gülsüm hala kapalı mı ayşenin telefonu?
ayyy canım benim ya hadi gözümüz aydın diyeyim valla.dr git bitanem tamam şimdiden randevu al 3. gün git
aylincim geçmiş olsun canım kartın geldiğine bazen seviniyoruz işte inşallah bi dahakine hepimizin kartı bebişten gecikir
aminn canımmaylincim geçmiş olsun canım kartın geldiğine bazen seviniyoruz işte inşallah bi dahakine hepimizin kartı bebişten gecikir
Aylincim adet olmuşsun cnm üzülmek yok ben kaç ay adetim gelsin artık diye dua etmişimdir. Bazen o kadar sıkıntı yaptırıyorki insana inşallah önümüzdeki ay için iyi şeyler olur da hamiş kalırsın cnm
dr da kime gidicem hiç bilmiyorum..
iyi bi dr bulmam lazım, mümkünse de bayan dr.. muayenehanesi olsun ama ssk.lı bakılan bi hastanede de görev yapsın
kızlar doç. falan olursa daha iyi mi olur sizce?
doktor tavsiyeleri bölümüne bi bakim olmazsa
valla canım benim doktorum opr. dr. ama müthiş memnunumm istte olsan tavsiye ederdim kesinn
evet inşallah bebişten adet olmayım bi dahakineaylincimm canımm hadi geçmiş olsunnn bu son oluşun olsunnn
aslında ben de şimdilik doç. falan gerek yok diye düşünüyorum, iyi bi opr.dr. bulsam daha iyi.. Allah korusun önemli bii durumda gitmeli doç falan..valla canım benim doktorum opr. dr. ama müthiş memnunumm istte olsan tavsiye ederdim kesinn
canım aslında banada bir arkadaşım sölemişti enfazla 1gün içinde diğer yumuş çatlar diye ama benim ateşe ve ovulasyona göre arada 4 gün vardı mesela ve şimdide bebek hep 3gün geride çıkıyor yani hangisi doğru bende bilmiyorum bana göre farklı zamanlarda büyüdüyse yumuşun sonuçta oluşum süresini tamamlayıncaya kadar belli süre geçicek oyüzdende aradan zaman geçmesi çok normal olucak sen ateş tablonu koysana bakayım?mervecim sen bilirsin mesela bazen birden fazla yumoş oluyor ya onlar aynı gün mü çatlıyor
evet inşallah bebişten adet olmayım bi dahakine
aslında ben de şimdilik doç. falan gerek yok diye düşünüyorum, iyi bi opr.dr. bulsam daha iyi.. Allah korusun önemli bii durumda gitmeli doç falan..
olmazsa adetimin 3.gününü kaçırmamak için burdaki hastanede hormon sonucumu alayım sonra bi dr. araştırıp ona gideyim sonucumla
mrb hatunlar nasılsınız canlarım asiş kız kocana nasıl hamiş olduğunu söyledin yazmadın sanırım anlatsana annenlere söyledin mi
merviş gülsüm seher nasılsınız
yok dr.la konuşmadım, ama genel kontrollerde ilk yapılan tetkiklerden biri diil mi hormon seviyelerine bakılması? durumum hakkında genel bi bilgi verir,elimde olsun diye düşündümhormon tahlili daha önceden isteyen olmuş muydu yoksa sen kafadan mı yaptrcan belki doktorun istemez :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?