İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayyy yaa ne güzel allahım bizede öle çığlık atmayı nasip et inşallah bu ay.

yok dr.la konuşmadım, ama genel kontrollerde ilk yapılan tetkiklerden biri diil mi hormon seviyelerine bakılması? durumum hakkında genel bi bilgi verir,elimde olsun diye düşündüm
valla cnm eet hormonlarada bakılıyor ama önce muayene olursun ona göre belki hormon istemez başka tahlil ister kızlar siz ne dersiniz bilmem ama CADIARZU
ben ateş ölçmeyi bıraktım merve kocişle tartışmıştık ya ona kzdım bıraktım

anladım cnm olsunn madem :kedi: aşılama olayını okudum razişim ne güzel bir adım olur sizin içinn

aylincim sen götürsende dr tekrar isteyebilir bu yeterli değil der açık değil diyebilir bizde öyle olmuştu tekrar istemişti ama sen bilirsin güzelim
mervem birde ben bu ateş ölçmeyi anlamadım ben 13.gün yumoşum çatladı diyorum yani akıntım ozman yumurta akı kıvamındaydı o gün ateşim36,4 idi ertesi gün yani 14.gün biraz geç ölçtüm bir saat kadar uyuya kalmışımda 36,0 çıktı bilmiyorum yani

kızlar başım ağrıyo sanki ya yani biraz daha zaman sonra kesin ağrıyacak gibi gözüküyor sallanıyo resmen

kızlar başım ağrıyo sanki ya yani biraz daha zaman sonra kesin ağrıyacak gibi gözüküyor sallanıyo resmen
asiyecim bebiştende olabilirr ah ah ne ağrılar gelicek daha durr kaydirigubbakcemile3

akıntı önceden gelmiş olabilir cnm olabilir yani 1 günlük oynama normal ama sen akıntıdan anlıosn madem boşver ateşi ben hiç anlamadığımdan bakıodm

kızlar bende anlamıyorum yumurta çatlıyomu çatlamıyomu.hoş gelişmiyoki çatlasın.mafoldumben

bebiişten ağrıyodur başın canım belki tansiyonun düşük asişim
aylincim 3. günü hormonlara baktır canım inş. bişe çıkmaz ama dr. değiştirme aynı dr. devam et yoksa öbür dr. baştan alır herşeyi

valla cnm eet hormonlarada bakılıyor ama önce muayene olursun ona göre belki hormon istemez başka tahlil ister kızlar siz ne dersiniz bilmem ama CADIARZU
zaten o test için bi dr. yanına çıkmam lazım canım,kafama göre yaptıramam
doğru diyosun,o zaman bugün yarın dr. bulmam lazım...

canım hamişliktendir
hemen dr. bulmam lazım o zamann

SELAM KIZLAR UUUH sositososito EVET SAYFA SAYISI ARTMIŞ BAYAĞI HAMıLELERE SAĞLIK OLMAYANLARA BAŞARI DıLıYORUM kaydirigubbakcemile5 sositososito

kızlar pek glemedim bugün kendimle uğraşmaktan...sızlanmayı sevmem ama elim kolum kalkmıyo nedense...yattım hep...hala da yatmak uyumak istiyorum...umarım geçici bi durumdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…