sinemim valla sabahın 5 i idi ben tahlil yaptığımda çığlık attım o uyuyodu şok oldu tabi pek anlayamadı ne olduğunu annemlerede söyledim çok sevindiler fazla yaymıyourm kimseye iyice belli olsun söleyeceğim herkese cnm
bu adetim sanki zor geçecek, belim falan kırılıyo sanki-tatlicadiarzu-
benim dr dediğine göre bu iyi bi durummuş canım.
valla cnm eet hormonlarada bakılıyor ama önce muayene olursun ona göre belki hormon istemez başka tahlil ister kızlar siz ne dersiniz bilmem ama CADIARZUyok dr.la konuşmadım, ama genel kontrollerde ilk yapılan tetkiklerden biri diil mi hormon seviyelerine bakılması? durumum hakkında genel bi bilgi verir,elimde olsun diye düşündüm
ben ateş ölçmeyi bıraktım merve kocişle tartışmıştık ya ona kzdım bıraktım
ciddi mi? her adette belim hemen öncesi ve ilk günü ağrır birz ama bu kez daha şiddetli ağrıyo... e 10 gün gecikti ondan mı acep
asiyecim bebiştende olabilirr ah ah ne ağrılar gelicek daha durr kaydirigubbakcemile3kızlar başım ağrıyo sanki ya yani biraz daha zaman sonra kesin ağrıyacak gibi gözüküyor sallanıyo resmen
aylincim sen götürsende dr tekrar isteyebilir bu yeterli değil der açık değil diyebilir bizde öyle olmuştu tekrar istemişti ama sen bilirsin güzelim
mervem birde ben bu ateş ölçmeyi anlamadım ben 13.gün yumoşum çatladı diyorum yani akıntım ozman yumurta akı kıvamındaydı o gün ateşim36,4 idi ertesi gün yani 14.gün biraz geç ölçtüm bir saat kadar uyuya kalmışımda 36,0 çıktı bilmiyorum yani
zaten o test için bi dr. yanına çıkmam lazım canım,kafama göre yaptıramamvalla cnm eet hormonlarada bakılıyor ama önce muayene olursun ona göre belki hormon istemez başka tahlil ister kızlar siz ne dersiniz bilmem ama CADIARZU
doğru diyosun,o zaman bugün yarın dr. bulmam lazım...aylincim sen götürsende dr tekrar isteyebilir bu yeterli değil der açık değil diyebilir bizde öyle olmuştu tekrar istemişti ama sen bilirsin güzelim
mervem birde ben bu ateş ölçmeyi anlamadım ben 13.gün yumoşum çatladı diyorum yani akıntım ozman yumurta akı kıvamındaydı o gün ateşim36,4 idi ertesi gün yani 14.gün biraz geç ölçtüm bir saat kadar uyuya kalmışımda 36,0 çıktı bilmiyorum yani
kızlar 1000. sayfaya gelmişiz yaaaaaaaaaaaaaaa
canım hamişliktendirkızlar başım ağrıyo sanki ya yani biraz daha zaman sonra kesin ağrıyacak gibi gözüküyor sallanıyo resmen
hemen dr. bulmam lazım o zamannbebiişten ağrıyodur başın canım belki tansiyonun düşük asişim
aylincim 3. günü hormonlara baktır canım inş. bişe çıkmaz ama dr. değiştirme aynı dr. devam et yoksa öbür dr. baştan alır herşeyi
SELAM KIZLAR UUUH sositososito EVET SAYFA SAYISI ARTMIŞ BAYAĞI HAMİLELERE SAĞLIK OLMAYANLARA BAŞARI DİLİYORUM kaydirigubbakcemile5 sositososito
iyice ağırlaştın haliyle canım,havalar da sıcak...kızlar pek glemedim bugün kendimle uğraşmaktan...sızlanmayı sevmem ama elim kolum kalkmıyo nedense...yattım hep...hala da yatmak uyumak istiyorum...umarım geçici bi durumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?