opuyorumnanaktan a.s. NASILSIN CANIM
hoşgeldin saneemm
naber cnm nasılsın biz iyiyiz çook şükürr:1hug:
adaşım haklısın yaa çok zor az kaldı dayann canımm 4 haftacıkk sositososito
hoşgeldin saneemm
opuyorumnanaktan a.s. NASILSIN CANIM
opuyorumnanaktan HOŞBLDK CANIM
EH BENDE İYİ... yerimseniben
sağol canım, sen nasılsınopuyorumnanaktan a.s. NASILSIN CANIM
kocaman oldu bebişin mervecim,ama hayırlısıyla az kaldı doğumaevet aylincim ondan muhtemelen...ama ben hala kendimi eskisi gibi sanıyorum galiba...kabullenemiyorum bu ağırlığı...sıkıntı basıyo...
SEN NE YAPTIN DÜN Bİ TAKIM KARIŞIMLARDAN BAHSEDİYORDUN NOOLDU YAPTINMI...YEDİNMİ cokacimcoook :Saruboceq:
sağol canım, sen nasılsın
kocaman oldu bebişin mervecim,ama hayırlısıyla az kaldı doğuma
kızlar benim ağrım sıkıştırıyo ya,belim,arada kasığım
evet canım bal çörek otu ve tarçın karışımı.yoğurtla karıştırıp yedim.yiyecem.zaten bi akşam bide sabah yiyecem yarın 3 te de dr gidicem
YAAAAA CANLAR YUMURTA NE KADAR OLUNCA ÇATLIYOR BİLENİNİZ VARMI BEN GEÇEN GÜN GEÇTİĞİMİZ CUMA GİTTİMĞİMDE YUMURTAM 20 - 16 ÇAPINDAYDI... YUMURTAMA GÜZEL DEDİ AMMA :umursamaz:
İNŞALLAH HER ŞEY İYİYE GİDER... CANIM... :Saruboceq: kızlar bu arada ben geldiğim sürece çok mesaj yazıyorum yazın hadi sayfa sayısı artsın ne güzel sayfa sayısı çok olan topik daha hoş geliyor dimiiiiiiiiiiiiiii :içelim: hihoyyyt
evet gülsümcüm koca bi danacık var içimde..tepişip duruyoo...
adaşımsen beni 38 de doğurtacan ya hadi hayırlısı...
sanem merhaba...ben merve2...seninle tanışmadık biz...sanırım ben bursadayken geldin topiğe...karşılaşamadık...
canım benim dr da olsa güzel derdi çünkü benim yumurtam 17mm di ve çatlata iğnesini vurunmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?