İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet aylincim ondan muhtemelen...ama ben hala kendimi eskisi gibi sanıyorum galiba...kabullenemiyorum bu ağırlığı...sıkıntı basıyo...

opuyorumnanaktan a.s. NASILSIN CANIM
sağol canım, sen nasılsın
evet aylincim ondan muhtemelen...ama ben hala kendimi eskisi gibi sanıyorum galiba...kabullenemiyorum bu ağırlığı...sıkıntı basıyo...
kocaman oldu bebişin mervecim,ama hayırlısıyla az kaldı doğuma

kızlar benim ağrım sıkıştırıyo ya,belim,arada kasığım

SEN NE YAPTIN DÜN Bİ TAKIM KARIŞIMLARDAN BAHSEDİYORDUN NOOLDU YAPTINMI...YEDİNMİ cokacimcoook :Saruboceq:

evet canım bal çörek otu ve tarçın karışımı.yoğurtla karıştırıp yedim.yiyecem.zaten bi akşam bide sabah yiyecem yarın 3 te de dr gidicem

YAAAAA CANLAR YUMURTA NE KADAR OLUNCA ÇATLIYOR BıLENıNıZ VARMI BEN GEÇEN GÜN GEÇTıĞıMıZ CUMA GıTTıMĞıMDE YUMURTAM 20 - 16 ÇAPINDAYDI... YUMURTAMA GÜZEL DEDı AMMA :umursamaz:

evet canım bal çörek otu ve tarçın karışımı.yoğurtla karıştırıp yedim.yiyecem.zaten bi akşam bide sabah yiyecem yarın 3 te de dr gidicem

İNŞALLAH HER ŞEY İYİYE GİDER... CANIM... :Saruboceq: kızlar bu arada ben geldiğim sürece çok mesaj yazıyorum yazın hadi sayfa sayısı artsın ne güzel sayfa sayısı çok olan topik daha hoş geliyor dimiiiiiiiiiiiiiii :içelim: hihoyyyt

YAAAAA CANLAR YUMURTA NE KADAR OLUNCA ÇATLIYOR BİLENİNİZ VARMI BEN GEÇEN GÜN GEÇTİĞİMİZ CUMA GİTTİMĞİMDE YUMURTAM 20 - 16 ÇAPINDAYDI... YUMURTAMA GÜZEL DEDİ AMMA :umursamaz:

canım benim dr da olsa güzel derdi çünkü benim yumurtam 17mm di ve çatlata iğnesini vurunmuştum.

inşallah güzel kuşum.

evet gülsümcüm koca bi danacık var içimde..tepişip duruyoo...
adaşımsen beni 38 de doğurtacan ya hadi hayırlısı...
sanem merhaba...ben merve2...seninle tanışmadık biz...sanırım ben bursadayken geldin topiğe...karşılaşamadık...

kızlar ayşeyi yine aradım yine ulaşılamıyo.acaba iki hattımı varda bana verdiği kapalı:

kaydirigubbakcemile3 erkenden gelsin sevelim 38de nasılsa herşeyleri tamam oluo sen hazırla cicilerini yıka ütüle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…