İnatla bir gün ANNE olacağım !

ÖYLE HER HALDE CANIM MERHABALARRR... ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BEBİŞİN..

kızlar iyi diilim ben ya
adetim bikaç damla geldi gerisi gelmedi belim kasıklarım fena

HADİ YA GELMESİN İNŞALLAH BU İMPLANTASYON KANAMASIDIRR.. sositososito

kızlar ben katılamadım ütümü bitirdim piştim sanırsam şimdi yemek yapmaya gidiyorum ama yazdıklarınızı hep takip ettim
aylincim geçmiş olsun gülüm keşke dr gitsen şimdi daha iyi olacak aslında hakkında hayırlısı canım

herşeyi hazır kuzeyimin...mis kokulmu bekliyorum sadece...hayırlarla gelsin inşallah...
süper ozamannnn hayırlısıyla gelsinn adaşım bu son zamanlardaki heyecan başkadır eminim delikafadulden

raziş kız ne güzel işyerin var ölee isteyince gitmiyo musun? :kedi:

raziyecim sen işe gitmedin mi bugün canım?

süper ozamannnn hayırlısıyla gelsinn adaşım bu son zamanlardaki heyecan başkadır eminim delikafadulden

evet başka cidden...artık yüzünü görmek istiyosun...ama daha beklesin içerde...zamanı gelince kollarıma alayım...allahım nolur isteyen herkes yaşasın bu güzelliği noluuuuurrr....

kızlar iyi akşamlar ben kaçtım canlarım hepinizi öpüyorum aylinim sıcak suyla duş al söker o zaman
merviş tosun sığmıyo içine galiba sıcaklarda da zor allah güç versin bütün hamişlere

evet başka cidden...artık yüzünü görmek istiyosun...ama daha beklesin içerde...zamanı gelince kollarıma alayım...allahım nolur isteyen herkes yaşasın bu güzelliği noluuuuurrr....

amiiiiiin adaşımmmmmmmmmm amiiiiiiinnn..ben biraz bişiler atıştırayımm acıkınca fena oluyorumm gül kız gülsüm gülll.. iki gündür gene böğler üstümdeee :gitme:

buarada bugün şeytan dürttü hastaneyi arıyayım dedim doktor ne zaman izne çıkacak diye amanınn bi öğrendim ki tamda benim randevu alacağım günden iki gün önce gidiyoo 27 temmuza kadar yoook :gitme: iiki aramışım 27 temmuzdan sonra gitmem demek 1,5ay kontrole gitmemiş olucam oyüzden randevumuuu aldımmmmmmmmmmmmmm salı gününeee az kaldı yaniii 1 haftacıkkksüprizzzzz

mervecim bizim taşınma işi varya işten ayrılcam dünle bugün gitmedim yarın giderim bu ayı çıkarcam aynı zamanda bu ya sonu allahım nasip ederse taşıncaz nazilliye

hadi bakalım...bak bende heyecan yaptım şimdi...kızçemi kızancıkmı?

mervecim bizim taşınma işi varya işten ayrılcam dünle bugün gitmedim yarın giderim bu ayı çıkarcam aynı zamanda bu ya sonu allahım nasip ederse taşıncaz nazilliye

kolay gelsin razişim...hayırlısıyla taşın inşallah...nazillide çalışacakmısın?

bilmiyorum mervecim kocişin maaşı düzeliyor en azından önce bebiş için uğraşalım dedi bebişimiz olursa llah nasip ederse sonra ev alıcaz o zaman çalışırım ama yine de belli olmaz benim işim sıkılırsam duramam

allah gönlünüze göre versin canım...önce bebişin gelsin hayırlısıyla...sonra gerisi gelir zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…