NASIL YANİİİİİİ. BU ÇAP İYİMİ ÇOK MU İYİ ORTAMI. İYİYSE BENİMNİYE NAZLANIYOR OF YAAA... BİR AY SONRA KOCİŞ GİTCEK ASKERE senağlama
kızlar iyi diilim ben ya
adetim bikaç damla geldi gerisi gelmedi belim kasıklarım fena
kızlar ben çıkıyorum
görüşürüz inşallah
evet gülsümcüm koca bi danacık var içimde..tepişip duruyoo...
adaşımsen beni 38 de doğurtacan ya hadi hayırlısı...
sanem merhaba...ben merve2...seninle tanışmadık biz...sanırım ben bursadayken geldin topiğe...karşılaşamadık...
kızlar iyi diilim ben ya
adetim bikaç damla geldi gerisi gelmedi belim kasıklarım fena
HOŞCAKALIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN BOL CİVCİVLİ GECELER DİLERİMMM :kedi: kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 erkenden gelsin sevelim 38de nasılsa herşeyleri tamam oluo sen hazırla cicilerini yıka ütüle
ÖYLE HER HALDE CANIM MERHABALARRR... ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BEBİŞİN..
süper ozamannnn hayırlısıyla gelsinn adaşım bu son zamanlardaki heyecan başkadır eminim delikafaduldenherşeyi hazır kuzeyimin...mis kokulmu bekliyorum sadece...hayırlarla gelsin inşallah...
kızlar ben katılamadım ütümü bitirdim piştim sanırsam şimdi yemek yapmaya gidiyorum ama yazdıklarınızı hep takip ettim
aylincim geçmiş olsun gülüm keşke dr gitsen şimdi daha iyi olacak aslında hakkında hayırlısı canım
kızlar ben katılamadım ütümü bitirdim piştim sanırsam şimdi yemek yapmaya gidiyorum ama yazdıklarınızı hep takip ettim
aylincim geçmiş olsun gülüm keşke dr gitsen şimdi daha iyi olacak aslında hakkında hayırlısı canım
süper ozamannnn hayırlısıyla gelsinn adaşım bu son zamanlardaki heyecan başkadır eminim delikafadulden
evet başka cidden...artık yüzünü görmek istiyosun...ama daha beklesin içerde...zamanı gelince kollarıma alayım...allahım nolur isteyen herkes yaşasın bu güzelliği noluuuuurrr....
amiiiiiin adaşımmmmmmmmmm amiiiiiiinnn..ben biraz bişiler atıştırayımm acıkınca fena oluyorumm gül kız gülsüm gülll.. iki gündür gene böğler üstümdeee :gitme:
buarada bugün şeytan dürttü hastaneyi arıyayım dedim doktor ne zaman izne çıkacak diye amanınn bi öğrendim ki tamda benim randevu alacağım günden iki gün önce gidiyoo 27 temmuza kadar yoook :gitme: iiki aramışım 27 temmuzdan sonra gitmem demek 1,5ay kontrole gitmemiş olucam oyüzden randevumuuu aldımmmmmmmmmmmmmm salı gününeee az kaldı yaniii 1 haftacıkkksüprizzzzz
mervecim bizim taşınma işi varya işten ayrılcam dünle bugün gitmedim yarın giderim bu ayı çıkarcam aynı zamanda bu ya sonu allahım nasip ederse taşıncaz nazilliye
bilmiyorum mervecim kocişin maaşı düzeliyor en azından önce bebiş için uğraşalım dedi bebişimiz olursa llah nasip ederse sonra ev alıcaz o zaman çalışırım ama yine de belli olmaz benim işim sıkılırsam duramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?