Şeniz canımm benim ne güzel dua bu,amin!!!!kızlar hepiniz tek tek hamişş olacaksınız..yumuşlarınız büyücek çatlıcak...sonraaaaa...bebişiniz konuvercek karnınıza...böyle kıpır kıpır hissedeceksiniz inşallah...rabbimin katında rahmet çok...elbet hepiniz inat edip bigün anne olacaksınız...tüm kalbimle inanıyorum...allahım mucizesini esirgemesin inşallah sizlerden...
salı günü gidiyorum cnm doktor izne çıkmadan gideyim dedimmrb kızlar aylin nasılsın canım
evet gülüm az kaldı günüm pazara kadar raziş inş. yeni ev ve bebeiş ikisi ibri gelir canım
seher kızçen uyudumu
mervişim dr. ne zaman gidecektin
beyza nerelerdesin
tamam cnm hay hayy hemen düzeltirimmerveeee listede beni 6 ağustosa yazar mısın,30 gün sonrası olsun tarihim bakem
ay benim karnım çok acıktı yawww daha 40 dk var tansiyonum yine düşük 8-5,5 çıktı sabah
sinoş kız hamilesin belki deeedelikafaduldenay bir halsizliğim var anlatamam -tatlicadiarzu- acaba adet mi olacam göğüslerimde sinyal vermeye başladı bakalım allah hepimizin hakkında hayırlısını versin kızlar
ne demek kızlar içimden geçti sizlede paylaşayım dedim...hep dualarımdasınız zaten..doğururkende isimlerinizi sayıcam tek tek...
oooff..sıcak beeeeee...
ne demek kızlar içimden geçti sizlede paylaşayım dedim...hep dualarımdasınız zaten..doğururkende isimlerinizi sayıcam tek tek...
oooff..sıcak beeeeee...
sıcak çok sıcak dahada sıcak olucak bu gec değilmiydi o seherim kaydirigubbakcemile3sıcak çok sıcak dahada sıcak olucak bursa yanıyo yawwwwwww
sıcak çok sıcak dahada sıcak olucak bu gec değilmiydi o seherim kaydirigubbakcemile3
:kedi: bizde geceler sıcak olamıyo bu ara çünkünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?