İnatla bir gün ANNE olacağım !

Şeniz canımm benim ne güzel dua bu,amin!!!!

ay benim karnım çok acıktı yawww daha 40 dk var tansiyonum yine düşük 8-5,5 çıktı sabah

ay bir halsizliğim var anlatamam -tatlicadiarzu- acaba adet mi olacam göğüslerimde sinyal vermeye başladı bakalım allah hepimizin hakkında hayırlısını versin kızlar

mrb kızlar aylin nasılsın canım
evet gülüm az kaldı günüm pazara kadar raziş inş. yeni ev ve bebeiş ikisi ibri gelir canım
seher kızçen uyudumu
mervişim dr. ne zaman gidecektin
beyza nerelerdesin
salı günü gidiyorum cnm doktor izne çıkmadan gideyim dedim
merveeee listede beni 6 ağustosa yazar mısın,30 gün sonrası olsun tarihim bakem
tamam cnm hay hayy hemen düzeltirim
ay benim karnım çok acıktı yawww daha 40 dk var tansiyonum yine düşük 8-5,5 çıktı sabah

beniiim de acıktııı ama tansiyonun neden düştüüü senin hamişlikten miisositososito

mervee2 allah razı olsun çok güzel dua etmişsin sağol güzelim ya inşallah bende inanıyorum evet inanıyorum.

ne demek kızlar içimden geçti sizlede paylaşayım dedim...hep dualarımdasınız zaten..doğururkende isimlerinizi sayıcam tek tek...

oooff..sıcak beeeeee...

ayyy say kız merviş teker teker ismimizi
ay bilmiyorum ki kızlar acaba var mı ki belirtilere takılmıyorum olursa hayırlısıyla olsun canlarım olmayan herkese nasip etsin annelik duygusunu yaşatmayı
ben çıkıyorum yemeğe canlarım öpüldünüzzzz

ne demek kızlar içimden geçti sizlede paylaşayım dedim...hep dualarımdasınız zaten..doğururkende isimlerinizi sayıcam tek tek...

oooff..sıcak beeeeee...

allahım öyle hafif ağrısız bir doğum yaptırsınki sana hiçbirimizi unatma inşallah.burda sana bizemi kime dua ettim anlamadım:roflol:sırnaşık şey

kız merve bende ettim ama o on tek tek isim sayılmıyo toptan ediveriyon anacım ben epidurala girmeden önce ameliyata gidene kadra saydım doğum anındada toptan bida ediverdim

benim doğurmama kadar hepiniz hamişşş kalırsınızz anacııııımmmm kaydirigubbakcemile5 yoksa bende dua ederimm sizeee

sıcak çok sıcak dahada sıcak olucak bu gec değilmiydi o seherim kaydirigubbakcemile3

raziş seher kendi haline uyarladı.inşallah benim yumuşla gelişmiştirde ben derim sıcak çok sıcak sıcak dahada sıcak olucaakkk bu geceeeee delikafadulden:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…