mrb kızlar aylin nasılsın canım
evet gülüm az kaldı günüm pazara kadar raziş inş. yeni ev ve bebeiş ikisi ibri gelir canım
seher kızçen uyudumu
mervişim dr. ne zaman gidecektin
beyza nerelerdesin
geldim kızlar günaydın sabahtan beri baya işim vardı bişey halledemedim ama ne yapim baya uğraştım.
İyiyim inşallah sizlerde iyisinizdir. Ben doktora haftaya cuma gidicem canlarım
geldim kızlar günaydın sabahtan beri baya işim vardı bişey halledemedim ama ne yapim baya uğraştım.
Iyiyim inşallah sizlerde iyisinizdir. Ben doktora haftaya cuma gidicem canlarım
hoşgeldin en taze hamiş, bayrağı beyzadan kaptın bakalım kime devredicenhihoyyyt
sırada kim var sinem sen miydin?delikafadulden
inşallah sinemcim asiye gibi olur ama benim kendi evim olmayacak kira olacak mafoldumbenama kendi bebişim gelsin inşallah:CüvCüv:mrb kızlar aylin nasılsın canım
evet gülüm az kaldı günüm pazara kadar raziş inş. yeni ev ve bebeiş ikisi ibri gelir canım
seher kızçen uyudumu
mervişim dr. ne zaman gidecektin
beyza nerelerdesin
aa evet unuttum,canım yeni ev hayırlı olsun,uğurlu da olsun bebişin yeni evinize gelsin...inşallah sinemcim asiye gibi olur ama benim kendi evim olmayacak kira olacak mafoldumbenama kendi bebişim gelsin inşallah:CüvCüv:
güle güle canım:a015:kızlar ben kaçar patronun hanımı geliyo gelemeyebilirim bi süre görüşürüz.
kızlar hepiniz tek tek hamişş olacaksınız..yumuşlarınız büyücek çatlıcak...sonraaaaa...bebişiniz konuvercek karnınıza...böyle kıpır kıpır hissedeceksiniz inşallah...rabbimin katında rahmet çok...elbet hepiniz inat edip bigün anne olacaksınız...tüm kalbimle inanıyorum...allahım mucizesini esirgemesin inşallah sizlerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?