İnatla bir gün ANNE olacağım !

asiş gelmedi kızlar.denizde gelmedi yeni erkedeşimiz bodbinde rehalde geleverada ve diğerlerikaydirigubbakcemile3

mrb kızlar aylin nasılsın canım
evet gülüm az kaldı günüm pazara kadar raziş inş. yeni ev ve bebeiş ikisi ibri gelir canım
seher kızçen uyudumu
mervişim dr. ne zaman gidecektin
beyza nerelerdesin

geldim kızlar günaydın sabahtan beri baya işim vardı bişey halledemedim ama ne yapim baya uğraştım.
ıyiyim inşallah sizlerde iyisinizdir. Ben doktora haftaya cuma gidicem canlarım

geldim kızlar günaydın sabahtan beri baya işim vardı bişey halledemedim ama ne yapim baya uğraştım.
İyiyim inşallah sizlerde iyisinizdir. Ben doktora haftaya cuma gidicem canlarım

hoşgeldin en taze hamiş, bayrağı beyzadan kaptın bakalım kime devredicenhihoyyyt
sırada kim var sinem sen miydin?delikafadulden

uyudu sinemcim bıdıkım
hadi bakalım asişim nşallah güzel haber alırsın doktordan

ayşecim gelmiş gitmiş üzgün sanırım canım belki bunları okuyacaksın yada okumayacaksın bilemiyorum ama sabretmek zorundayız biz kolayla birşeyleri elde edemiyoruz Allah ım bizi böle sınıyo diye düşün cnm sabret muıtlaka mutlu sona ulaşacağız her ay daha umutla devam edeceğiz mutlu sonu görene dek.

mrb kızlar aylin nasılsın canım
evet gülüm az kaldı günüm pazara kadar raziş inş. yeni ev ve bebeiş ikisi ibri gelir canım
seher kızçen uyudumu
mervişim dr. ne zaman gidecektin
beyza nerelerdesin
inşallah sinemcim asiye gibi olur ama benim kendi evim olmayacak kira olacak mafoldumbenama kendi bebişim gelsin inşallah:CüvCüv:

inşallah sinemcim asiye gibi olur ama benim kendi evim olmayacak kira olacak mafoldumbenama kendi bebişim gelsin inşallah:CüvCüv:
aa evet unuttum,canım yeni ev hayırlı olsun,uğurlu da olsun bebişin yeni evinize gelsin...
kızlar ben kaçar patronun hanımı geliyo gelemeyebilirim bi süre görüşürüz.
güle güle canım:a015:

kızlar hepiniz tek tek hamişş olacaksınız..yumuşlarınız büyücek çatlıcak...sonraaaaa...bebişiniz konuvercek karnınıza...böyle kıpır kıpır hissedeceksiniz inşallah...rabbimin katında rahmet çok...elbet hepiniz inat edip bigün anne olacaksınız...tüm kalbimle inanıyorum...allahım mucizesini esirgemesin inşallah sizlerden...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq:

ay evet sıra bende en yakın benim adet tarihim :1shok: delikafadulden sonrada raziş gelecek arkamdan
sonraki sırayı bilmiyorum razişten sonra kim vardı listede kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…