İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben benım bıdığı yıkadım umarım huysuzluğu giderde uyur masaj falanda yaptım bakalım işe yarıcakmı

banyo iyi gelir inş. bıdığına canım gülsüm sen nasılsın
merviş bebiş büyüyomu karnın büyüdümü

kız oynak beyi nasılsın ben bu ara sahalardan baya uzak kaldım ama takip ettim az az sizi geriden yeni gelenlerde olmuş

kız oynak beyi nasılsın ben bu ara sahalardan baya uzak kaldım ama takip ettim az az sizi geriden yeni gelenlerde olmuş

iyiyim canım yavru kurdum oynak beyine bugün dua et yumuşlarına baktıracak.hem oynak bey hem yumuşlara baktıracam biraz tuhaf oldu:roflol:

ayşecim kıyamam ya,çok iyi anlıyorum seni.. ben de düşündüm bi süre buralara uğramamayı ama sonra vazgeçtim, ne iyi gelicekse öyle yap canım, tatile git emrenle,rahatlarsın biraz inşallah ve tatil dönüşü bize müjde vermeye koşa koşa gelirsin inşallah,kendine çoook iyi bak, bekliyoruz seniŞeniz
aylin söküldünmü.
evet oynak beyim,bugün çook daha iyiyim, hafifledi iyice sancısıkaydirigubbakcemile3

GÜNAYDINLAR HEPİNİZEEEEEEEEEopuyorumnanaktan

banyo iyi gelir inş. bıdığına canım gülsüm sen nasılsın
merviş bebiş büyüyomu karnın büyüdümü

valla cnm çok abartı bişi yok ama çok merak ediyorum doktora gidince bakalım ne dicek azcık çıktı ama öle daha dışardan gören hamile demezz:CüvCüv:

günaydın kızlar nasılsınız
ayşem üzülme canım allahuteala bizi sabırla sınıyor unutma canım rabbim ol derse olacak sabret

oynak beyin yer seni yer yir yirrr.opuyorumnanaktan

inşallah buyumuştur yumoşlar gulsumum
aylincim sende adt olmuşun napalım bidahaki aya inşallah diyelim
mervecim çıkıcak o göbüş kocaman olcak
razişim sinemim hoş geldiniz

allaaahıııımmm inşallah ne olur rabbim yumuşlarımı büyüt sonra çatlasın döllensin.bebişim gelsin.

günaydın kızlar nasılsınız
ayşem üzülme canım allahuteala bizi sabırla sınıyor unutma canım rabbim ol derse olacak sabret
günaydın gülümm
aylinn naber kız söküldün mü
a.s efet
oynak beyin yer seni yer yir yirrr.opuyorumnanaktan
yi beni yi benicokacimcoook
inşallah buyumuştur yumoşlar gulsumum
aylincim sende adt olmuşun napalım bidahaki aya inşallah diyelim
mervecim çıkıcak o göbüş kocaman olcak
razişim sinemim hoş geldiniz
evet oldum yaf,doktura gidicem seherim artık, bi bakıvesin
senin fındık napıyoo

hoşbulduk sehercim selen kızçemiz iyi dimi canım
gülsümüm büyüyecek yumuşların çatlayacak sonraaaaaaaaaaaa gelecek inşallah bebişler

iyi canım bıdık sıcaklarda çok mızmızlanıyo kuzu yıkadım şimdi uyuyo napayım belki rahatlar dedim ne mama istiyo ne uyuyo yokssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…