İnatla bir gün ANNE olacağım !

buda güzel :sm_cool:

benımde doğru çıktı çünkünüm temmuz olsa erkek ama austos kız yaş 26 da tabi şimdi 27 olduk bende 82 liyim

kızlar bu ay gelecek bebeğim ama gelmezsede üzülmeyecem allahın izniyle.

kesinlikle canım üzülmek yok çünkü bizim elimizde olan birşey olmuyor ki hepimiz biliyoruz sonuçta biz yapıyoruz çalışmaları rabbim karşılaştırsın diye bekliyoruz ..bunun bence bilimsel açıklaması yok kimi tüp yapıyor olmuyor niye olmuyor olması gerek değil mi mantıken döllendiriyorlar ve yerleştiriyorlar gerisi allahın işi dua etmekten başka çare yok

evet mervem bende aynı böyle düşünyorum.nasip kısmetten ötesi yok.zamanı gelmişse gelecek.

ay kızlar bende 82 liyim ekim 25 aynı yaştayız çoğumuz
eğer ben bu ay hamiş kalırsam erkek gösteriyo bakalım tutacak mı
asiş kız belirtim yok pek anlamıyorum göğüslerim işiti sende ne gibi belirtilerin olmuştu canım
gülüm hadi bakalım buay sıkı çalış ki bebiş gelsin yerleşsin göbüşüne canım
ayyy ay kaldı 4 günüm var hatta bugünde geçti 3 günüm pazar öğleye doğru olmam lazım ay bakın saatini bile biliyorum

evet çalışmalar sıkı olacak:kedi:

pamuku yıkadım karnını doyurdum şimdi uyku zamanı bende bı duş alam bali çok sıcak hava

selam kızlar herkesler iyimi benim iğneler devam ediyo bugün yarın 150 doz verdi cumartesi 11.gün olcak kontrole gitcem. bu güne kadar 3 defa 225 doz gonal f iğne oldum şu an yumurta sayısı iyi ama istenilen büyüklükde diil umudum önümüzdeki günler büyüyeceği yönünde. bana dua edin olur mu?

hadi hayırlı olsun sebocum inşllah tutar canım yumoşlarında buyur bolbol özledik senı canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…