İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinemcim iyiyiz canım sen nasılsın tatlım gününe az kalmış var mı bi belirti
Gülsüm git yeni bal al kız işini şansa bırakma bide hamile kalmazsanda mutlaka filmi çektir aklında soru kalmaz hem biz acıya dayanıklı hale geldik baya onuda atlatırız. Tabi gerek kalmayacak inşallah da

bende 2 ci bebişi 30 yaşımda doğurcamakşam kara verdim nerden çıktı demeyin :))))

alıcam galiba asiş.evet filmide çektirecem dayanırım acısına allahın izniyle bebiş için ne yapalım.rabbim gerek bırakmasın inşallah da.

üşütme canım ayaklarını dikkat et kendinee bu aralar pişpirik sincap ne yaparsan yap bul bebişi canım zemuszemus

alıcam galiba asiş.evet filmide çektirecem dayanırım acısına allahın izniyle bebiş için ne yapalım.rabbim gerek bırakmasın inşallah da.
sen güççlü kızsın oynak beyiim dayanırsınnn artı çok acımıyo diyolar ben onların yalancısıyım
bende 2 ci bebişi 30 yaşımda doğurcamakşam kara verdim nerden çıktı demeyin :))))
nerrrrrrrrrdennn çıktıııııııı:kedi:

eşim bide erkek istiyo sankim siparişle oluyo ya bende çin takvimine baktım 30 yaşımın haziran ayından itibaren 31 yaşımın nisan ayına kadar erkek gösteriyo bide böle deneyıp doğurcam asağıda komşuyla dün otururken o dedi netten bakmış onunda 2 kızı var o da 30 da doğurcak allahtan benden buyuk denesin bi bakam tutucakmı tutarsa bende yapıcam tutmassa düşünmem lazım

allah cezanı kaldırsın.anacım ne çin takvimi ya.erkek doğurmanın senle hiçbir alakası yok canım.o tamamen kocanın sana göndereceği markaya bağlı canım:roflol::roflol:

haydeee bebiş haydee bebiş haydeeeee tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiii.süprizzzzz bu tezahürat bebeğime.kaydirigubbakcemile3

ben 30 yaşımda hamiş kaldım...demekki tutuyo çin takvimi...şaka bi yana gülsümün dediği gibi marka önemli :))) bide tam yumurtlama günü ve 1 gün öncesi deneyin derim...ilmi olarak açıklanmış bi durum...erkek olma şansı yüksekmiş o günler...

haydeee bebiş haydee bebiş haydeeeee tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiii.süprizzzzz bu tezahürat bebeğime.kaydirigubbakcemile3

sevgili sperm kardeşlerrrrrr benden size tavsiyeee ilk bulduğunuz yumuşaaa sıkıcaaa yapışınn içerideeee cennet var cennet bakk demedi demee hele bi denee kardeşim gir içeri (bendeki sperm kardeşlerden şampiyon geleninin tavsiyedir..):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…