selam kızlar herkesler iyimi benim iğneler devam ediyo bugün yarın 150 doz verdi cumartesi 11.gün olcak kontrole gitcem. bu güne kadar 3 defa 225 doz gonal f iğne oldum şu an yumurta sayısı iyi ama istenilen büyüklükde diil umudum önümüzdeki günler büyüyeceği yönünde. bana dua edin olur mu?
saol canımın içi amin gelemiyorum eskisi gibi daha sık gelmeye çalışcam amahadi hayırlı olsun sebocum inşllah tutar canım yumoşlarında buyur bolbol özledik senı canım benım
yokhayatım bu ay ilk defa aşılama deniyoruz inşallah tutar ama tutmazsa ağustosda tatile gitcez gelince tüp bebek için başlıcaz bakalım kısmet ama bu igneler zor işmiş ya bugün yarın iğne olcam. aslında başlangıç aynı sayılır tüp le aşılamanın ama yumurtalar olgunlaştıktan sonra yollar ayrılıyo. toplama transfer vs. ama napalım bu yola çıktık allahın izniyle sonuca da ulaşacağızşebo hoşgeldin canım sen tüp bebek içinmi uğraşıyosun.
şebooo tarçın bal ve çörekotu karışımını da kullan canım yumoşlar gelişsin
evet gittim gülsüm, kan verdim, ultrasonla karından genel olarak baktılar,adetim bitince jinekolojik muayene, smear... sonuçlarımı pzt doktora göstericez. ultrason çeken iyi görünüyo dedi, dr da son bikaç ay düzensizleşmişsin,öncesi fena diil sikluslar dedi... bakacaklar işte adetim bitince:sm_confused:
senin yumuşlar büyümş,sevindimkaydirigubbakcemile3 çatır çatır çatlasınlar da bebiş olsunlar
sevindim doktora gittiğine.ya alttan neden bakmadılar daha iyi gözükürdü.inşallah bi sorun yoktur varsada önemli değildir de kavuşuruz bebişlerimize.
inşallah bitanem çatlarda bebiş olurlar.:1hug:
bilmiyorum canım yarın sabah gidicem soracam bakalım ne dicek.ayrıca kocana söyle bi sorun olduğunu düşünmüyorum diye analizi boşlamasın.ne var baktırsa.:mymeka:burdaki hastanede karından bakıyolar, adetliyimya bi de.. sonuçlara bakıp dr.gerek görürse zekai tahir burak hastanesinde bi dr.a yönlendirecekmiş.
senin çatlatma iğnesinden sonra da kontrol edecek mi çatladılar mı diye
ve ben de ayşe gibi bi süre olmicam aranızda kızlar.. çok bu konuyu kafaya taktığımı,her dakka düşündüğümü farkettim ve burda olmak da buna neden oluyo,tek yoğunlaşabildiğim konu bu oluyo.. sizlere destek olmak, muhabbet etmek, sizlerin desteği çokk güzel ama bu anlamda kafamı dinlemek istiyorum biraz... kontrollerimi yaptırıcam tabi, ama inşallah bi sorun çıkmazsa salıcam kendimi biraz inşallah...
sizleri çok seviyorum,dua edicem sizler için de ve dualarınıza talibim...
arada bi bakarım herkes napıyo diye..
:enbuyukkkpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?