İnatla bir gün ANNE olacağım !

şebo hoşgeldin canım sen tüp bebek içinmi uğraşıyosun.

valla bugun sakın buralar sıcaktan mı ne
reaziş asiş merveler emeller esma kimse yok

hadi hayırlı olsun sebocum inşllah tutar canım yumoşlarında buyur bolbol özledik senı canım benım
saol canımın içi amin gelemiyorum eskisi gibi daha sık gelmeye çalışcam ama

şebo hoşgeldin canım sen tüp bebek içinmi uğraşıyosun.
yokhayatım bu ay ilk defa aşılama deniyoruz inşallah tutar ama tutmazsa ağustosda tatile gitcez gelince tüp bebek için başlıcaz bakalım kısmet ama bu igneler zor işmiş ya bugün yarın iğne olcam. aslında başlangıç aynı sayılır tüp le aşılamanın ama yumurtalar olgunlaştıktan sonra yollar ayrılıyo. toplama transfer vs. ama napalım bu yola çıktık allahın izniyle sonuca da ulaşacağız

şebooo tarçın bal ve çörekotu karışımını da kullan canım yumoşlar gelişsin

bal yiyorum güzelim tarçında bu iğneler geliştiriyo ya iyice kocaman olmaları da iyi değilmiş çok fazlası da iyi değil. 19-20-21 mm olsunlar ve iki üç tane büyüsün yeter allahın izniyle

canlarımm ben çoook yoğunum çok öpüyorum hepiniziii sonra gelip geçmişi okucam bugün şirkett büyük bir toplantı olcak malum 2aydır maaş yok bakalım ne dicekler merakla bekliyoruz hepimiz

evet gittim gülsüm, kan verdim, ultrasonla karından genel olarak baktılar,adetim bitince jinekolojik muayene, smear... sonuçlarımı pzt doktora göstericez. ultrason çeken iyi görünüyo dedi, dr da son bikaç ay düzensizleşmişsin,öncesi fena diil sikluslar dedi... bakacaklar işte adetim bitince:sm_confused:
senin yumuşlar büyümş,sevindimkaydirigubbakcemile3 çatır çatır çatlasınlar da bebiş olsunlar

sevindim doktora gittiğine.ya alttan neden bakmadılar daha iyi gözükürdü.inşallah bi sorun yoktur varsada önemli değildir de kavuşuruz bebişlerimize.

inşallah bitanem çatlarda bebiş olurlar.:1hug:

çok takınca özellikle kadında geç yumurtlama falan oluyo,etkiliyo dedi dr. rahat olmak gerektiğini söyledi, aslında telaş yapmamızı gerektirecek bi durum olmadığını, düzenli aralıksız bir yıl korunmasız ilişkiden sonra hamile kalınmazsa tedaviye geçildiğini falan söledi.. genel bi muayeneden sonra sorun yoksa 3-4 ay kendiliğinden olmasını beklicekmişiz,yaş da 30 ya..
kocişe siz de sperm analizi yaptırın dedi, benim kociş beyim, ben ikimizde de sorun olduğunu düşünmüyorum,bebek olmuyo diye bi telaşla da gelmedik sadece eşimin kafasının rahatlaması için getirdim ben onu, şimdilik gerek yok sperm analizine,gerekirse ilerde veririm dedi:mymeka:
öyle işte bakalım,inşallah herşey yolundadır

sevindim doktora gittiğine.ya alttan neden bakmadılar daha iyi gözükürdü.inşallah bi sorun yoktur varsada önemli değildir de kavuşuruz bebişlerimize.

inşallah bitanem çatlarda bebiş olurlar.:1hug:

burdaki hastanede karından bakıyolar, adetliyimya bi de.. sonuçlara bakıp dr.gerek görürse zekai tahir burak hastanesinde bi dr.a yönlendirecekmiş.

senin çatlatma iğnesinden sonra da kontrol edecek mi çatladılar mı diye

ve ben de ayşe gibi bi süre olmicam aranızda kızlar.. çok bu konuyu kafaya taktığımı,her dakka düşündüğümü farkettim ve burda olmak da buna neden oluyo,tek yoğunlaşabildiğim konu bu oluyo.. sizlere destek olmak, muhabbet etmek, sizlerin desteği çokk güzel ama bu anlamda kafamı dinlemek istiyorum biraz... kontrollerimi yaptırıcam tabi, ama inşallah bi sorun çıkmazsa salıcam kendimi biraz inşallah...
sizleri çok seviyorum,dua edicem sizler için de ve dualarınıza talibim...
arada bi bakarım herkes napıyo diye..
:enbuyukkkpuyorumnanaktan

bilmiyorum canım yarın sabah gidicem soracam bakalım ne dicek.ayrıca kocana söyle bi sorun olduğunu düşünmüyorum diye analizi boşlamasın.ne var baktırsa.:mymeka:

uuyyy ahhaaa buda gittiii.:gitme: bizde seni seviyoruz canım.sen nasıl rahat edeceksen nasıl mutlu olacaksan öle yap.allaha emanet ol.

şebocum allah senin için hayırlısını versin hayatım...inşallah tutsun bu sefer...rabbim versin sana da güzel bi melek...
mervecim adaşım..inşallah güzel haberler çıkar bugün kü toplantıdan...
aylincim senin de kafan nasıl rahat edecekse öyle yap..ama uğra arada bir..iyi olduğunu bilelim...kendine çok dikkat et...gelecek meleğin bigün..inanıyorum...

kızlar bu sıcaklar mahvetti beni....başım kalkmıyo...uyumuşum neyseki biraz önce uyandım...burda da durumlar pek farklı değil galiba...kimseler yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…