inşallah sıradaki kimse ona teslim edeceğim bayrağı . Kızlar yarın ben izinliyim akşama doktora gidiceğim için yarını izin aldım dedim rahat rahat hazırlanırım bide dinlenirim ev işte hem evde baya yoruldum dinlenirim dedim. Haberiniz olsun yarın akşam bebeğimi gördükten sonra size durumu yazarım kızlar
günaydın asişiiiim, nasıl gidiyo çift kişilik asişyerimsenibengünaydın güzel hanımlar nasılsınız bakim hayırlı bir gün dilerim sizlere
allah korusun razişim, us da çıkardı ööle bişey olsa, aman allah korusuncanım benim ne edeyim işte kartı görenler kervanına girdim bendemafoldumben ama allahtan bu ay sancım olmadı ayşem benimde adet sancım çok olurda acaba bendede mi bişey var diyom ama ultrasonda çıkmaz mıydı rahim filmimi çektirsem acaba
yerim senin güzel gülen gözlerini yerim yerim.
günaydın asişiiiim, nasıl gidiyo çift kişilik asişyerimseniben
allah korusun razişim, us da çıkardı ööle bişey olsa, aman allah korusun
beni deeeeeee yilaelaelaelaelae
evet evet gülsün alacak bayrağı aşisten
şimdilik bişey anlamıyorum ki cnm sadece çok çabuk içim bayılıyo bişeyler yemezsem olmuyo bide ilaç içiyorum ben progestan o bende baş dönmesi yapıyo o kadar cnm yarın göreyim bebeğimi kalp atışını falan daha iyi olcam sanırım
maşallah canım yaaaa darısı bize inşallahşimdilik bişey anlamıyorum ki cnm sadece çok çabuk içim bayılıyo bişeyler yemezsem olmuyo bide ilaç içiyorum ben progestan o bende baş dönmesi yapıyo o kadar cnm yarın göreyim bebeğimi kalp atışını falan daha iyi olcam sanırım
şimdilik bişey anlamıyorum ki cnm sadece çok çabuk içim bayılıyo bişeyler yemezsem olmuyo bide ilaç içiyorum ben progestan o bende baş dönmesi yapıyo o kadar cnm yarın göreyim bebeğimi kalp atışını falan daha iyi olcam sanırım
inşallah cnm benimm görecen bebeğinin kalp atışınııı :lepi::lepi:
esra ne alemdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?