İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet canım ev bayağı yıpratıyo sıfırdan başladık ve kimseden yardım almadan yapmaya çalışıyoruz canım seherim bu günlerde geçecek allah sağlık versinde kaza bela vermesin kimsenin ağzının tadını bozmasın

ne güzel canım o eve oturunca ne huzurla oturursunuz kendi alın terimiz diye.rabbim sağlık sıhhat versinde bitirip oturun inşallah evinizde.

sadece hafif kasık ağrısı oda bi gidip bi gelio bide dün biraz başım döndü ama sıcağa bağlıom baş dönmesini kasık ağrısı adet belirtiside olabilir ondan umutlanmak istemiom

bende belirtilere takmıyorum oluruna bıraktım olursa olur olmazsada üzülmem hayırlı zaman değil demekki.:umursamaz:

kızlar ben geldim
Ya kızlar benim bi derdim var beni 20 yaş dişim çıkıyodu hamilelikten önce gittim doktora daha çıkmamış mecbur bekleyeceğiz hamileliktede mecbur ağrırsa çekecen demişti bir süredi ağrımayan diş 2 gündür ara ara ağrıyo böle sızlıyo . Ne yapcam diye düşünüyorum yarın doktora bunuda sorayım diyorum

sor canım geçmiş olsun.

geçmiş olsun ben 2-3 ayda bir aynı sorunu yaşıom o çıkmaya çalışıo die ağrı yapıo ama ben çektirmedim

bebekresimleri24.jpg (36.3 KB (Kilobyte

Eklentiler

• $bebekresimleri24.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 16
ben de yemege gittim geldim kızlar var ya sivas bir soguk inanamazsınız, hırkaları giyindik yeniden, yaz gelmeden gitti yahu buraya

asişim geçmiş olsun canım, sor bakalım doktorun ne diyecek
esra senle tanısmadık canım biz, ayşe ben:)

memnun oldum ayşe gerçi ben seni hatırlıom dün bişiler yazmıştın yanlışmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…