İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya aylin regl olunca çok üzüldü.ve burda oldukça aklımdan çıkaramıyorum daha çok takıyorum biraz ayrı kalıp düşünmemek istiyorum dedi.cetrefilde yorgun misafirleri var bide yoğun sanırım ondan.
ya ben inadına burda kalmıştım her boş çıkan iğne sonrasıı aslında burası insanı daha rahatlatıyor bana göre ama tabi aylinin kendi kararı bişey diyemeyecem inşallah en kısa zamanda kendini toparlayıp aramıza dönerr
ayşem sende kendine dikkat et daha yeni ameliyat oldun sayılır misfir vs derken zorlama kendiniiii hee bide yumoş zamanı kimseyi kabul etmeeeeelmaz:
slm ayşe nasılsın bebiş nasıl canım

iyiyiz canımm siz nasılsınızzz:1hug:

eşim, biraz erken olarak 13.07.2009 da saat 21.35'de normal doğumla 2.750gr, 50cm, bebeğimiz herşeyimiz Kuzey'i dünyaya getirdi.kendisi ve bebeğimiz çook iyi.

günaydın kızlar mervişin eşi bizi bilgilendirmiş hayırlı olsun hoş geldin kuzey bebek aramıza iyi olmalarına sevindim kuvözden çıktı mı acaba kuzey
nasılsınız canlarım karnım ağrıyo ya benim hala

eşim, biraz erken olarak 13.07.2009 da saat 21.35'de normal doğumla 2.750gr, 50cm, bebeğimiz herşeyimiz Kuzey'i dünyaya getirdi.kendisi ve bebeğimiz çook iyi.

yaaa sabah sabah ne güzel bir msj, merveciğim dün geç duymuştum doğum yaptığını, merve doğum yaptı mı diyip kalmışım ne kadar kalınım ben yaaa, erkek olmalıymışım:roflol: bebeğinizi güle güle büyütün, Allah size bağışlasın kuzey bebeşi, hep mutlu olun canım benim yaaa , sensiz topik eksik kalıyor, bir an önce toparlan da dön aramıza inşallah, çok çok tebrik ederim

herkese günaydın hatunlar, taze hamiş ayşem de dün buralardaymış, yaa ben biraz mala bağladım bu aralar, hiç kimseye hal hatır etmiyorum, yorgunluğuma verin kızlar, napıyosunuz bakem?

süperrrrrrrr rabbim ayırmasın birbirinizden sizleri.dilerim mutlu huzurlu uzun ömürlü yıllar geçirirsiniz.

günaydıııııınn inatçııı keçileeeeeeeerrrr diyim bari değişiklik olsunnn kaydirigubbakcemile3

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......esraa47
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
aşılama:)...... ..alabama
tüp bebe :).. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

mervecim ve eşi sizi çok tebrik ederim allah hepinize sağlıklı huzurlu uzun ömür versin inşallah mervecim sağlık versin tez zamanda aramıza dön ve küçük kuzeyimizin fotosunu koy canım
günaydın bacılar ne güzel yazmış mervmizin eşi bende yazdırırım kocişime böyle :lepi: tabi önce hamiş olmam gerek:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…