ya bu ay hamişimiz olacakmı dersiniz kim içinden ne gçiriyo bakim.
ya ben inadına burda kalmıştım her boş çıkan iğne sonrasıı aslında burası insanı daha rahatlatıyor bana göre ama tabi aylinin kendi kararı bişey diyemeyecem inşallah en kısa zamanda kendini toparlayıp aramıza dönerrya aylin regl olunca çok üzüldü.ve burda oldukça aklımdan çıkaramıyorum daha çok takıyorum biraz ayrı kalıp düşünmemek istiyorum dedi.cetrefilde yorgun misafirleri var bide yoğun sanırım ondan.
slm ayşe nasılsın bebiş nasıl canım
benim olmayacağı kesin çünkü korunacağız uzun bir süre....:))inşallah sen olursun canım önce sonra diğer kızlar sonrada beeeeeeeeen :))))opuyorumnanaktan
eşim, biraz erken olarak 13.07.2009 da saat 21.35'de normal doğumla 2.750gr, 50cm, bebeğimiz herşeyimiz Kuzey'i dünyaya getirdi.kendisi ve bebeğimiz çook iyi.
eşim, biraz erken olarak 13.07.2009 da saat 21.35'de normal doğumla 2.750gr, 50cm, bebeğimiz herşeyimiz Kuzey'i dünyaya getirdi.kendisi ve bebeğimiz çook iyi.
günaydıııııınn inatçııı keçileeeeeeeerrrr diyim bari değişiklik olsunnn kaydirigubbakcemile3
mervecim ve eşi sizi çok tebrik ederim allah hepinize sağlıklı huzurlu uzun ömür versin inşallah mervecim sağlık versin tez zamanda aramıza dön ve küçük kuzeyimizin fotosunu koy canımeşim, biraz erken olarak 13.07.2009 da saat 21.35'de normal doğumla 2.750gr, 50cm, bebeğimiz herşeyimiz Kuzey'i dünyaya getirdi.kendisi ve bebeğimiz çook iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?