günaydııııııııınnnnnnnnnnn anne keçi:roflol:
gunaydın mervem oynak beyım
mervecim ve eşi sizi çok tebrik ederim allah hepinize sağlıklı huzurlu uzun ömür versin inşallah mervecim sağlık versin tez zamanda aramıza dön ve küçük kuzeyimizin fotosunu koy canım
günaydın bacılar ne güzel yazmış mervmizin eşi bende yazdırırım kocişime böyle :lepi: tabi önce hamiş olmam gerek:kedi:
razişiiiim inşallahh yazdırcan hayatımm sendeee..allah sağlık versiinn alıcaz seninde güzel haberlerinii inşallah..
aboo zor dimi fındık toplama işi gülsüm tek tek
bebek olucak ve fındık yok sanayasakkelime
razişim sende yazdırcan canım en kısa zamanda :Saruboceq: inşallah
olsun canım yaaa, selencik sıcaktan pişmez, en güzel zaman valla tatil yapmak için, bende keyifler iyi yorgunluk haricinde:) gün sayıyorum tatile gitmek için, dün tatillikleri çıkardım yıkadım, bugün de ütüler, bavul yaparım, bööle iştebendın cumartesi dedim kız pazaretsi doğurdu valla telde o bile diyo kız bida bişey görursende dinlicem diekaydirigubbakcemile3
valla bıze tatıl ta eylulde :1no2:
:roflol::roflol:günaydın seher.merve valla izin varda ben iznimi fındık toplayarak geçirecem.dua ediyorum inşallah fındık olmaz.
günaydın asiyem taze hamişim bakalım bayrağı kime kaptıracaksın ayy yoksa gülsümmü
günaydın asiyem taze hamişim bakalım bayrağı kime kaptıracaksın ayy yoksa gülsümmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?