İnatla bir gün ANNE olacağım !

inşallah canım.

günaydın seher.merve valla izin varda ben iznimi fındık toplayarak geçirecem.dua ediyorum inşallah fındık olmaz.

razişiiiim inşallahh yazdırcan hayatımm sendeee..allah sağlık versiinn alıcaz seninde güzel haberlerinii inşallah..

aboo zor dimi fındık toplama işi gülsüm tek tek

bendın cumartesi dedim kız pazaretsi doğurdu valla telde o bile diyo kız bida bişey görursende dinlicem diekaydirigubbakcemile3
valla bıze tatıl ta eylulde :1no2:

bebek olucak ve fındık yok sana yasakkelime
razişim sende yazdırcan canım en kısa zamanda :Saruboceq: inşallah

bendın cumartesi dedim kız pazaretsi doğurdu valla telde o bile diyo kız bida bişey görursende dinlicem diekaydirigubbakcemile3
valla bıze tatıl ta eylulde :1no2:
olsun canım yaaa, selencik sıcaktan pişmez, en güzel zaman valla tatil yapmak için, bende keyifler iyi yorgunluk haricinde:) gün sayıyorum tatile gitmek için, dün tatillikleri çıkardım yıkadım, bugün de ütüler, bavul yaparım, bööle işte
günaydın seher.merve valla izin varda ben iznimi fındık toplayarak geçirecem.dua ediyorum inşallah fındık olmaz.
:roflol::roflol:

inşallah kızlar hepimiz güzel haberlerimizi verdirecez kocişlerimize
gülsümcüm allah yardımcınız olsun heriş zor ya
dün kocişle yemeğimizi dışarda yedik sonracıma buharkenttin boş ve karanlık mahallelerinde yürüdük biraz esiyordu hatta bir ara üşüdüm ama güzeldi :kedi:

mervem benim takvimim yanlış oldu gibime geliyor acaba öylemi bir bakarmısınız
benim kocişte götürcekmiş beni tatile biz daha evlendiğimizden beri gidemedik tatile ben de kızmıştım senle bir yere gitmicem diye akşam diidi işte gidelim diye istemiyom didim hıh:dilcikar: en son nişanlıyken kaçamak yapmıştık :kedi:

canım benim ne edeyim işte kartı görenler kervanına girdim bendemafoldumben ama allahtan bu ay sancım olmadı ayşem benimde adet sancım çok olurda acaba bendede mi bişey var diyom ama ultrasonda çıkmaz mıydı rahim filmimi çektirsem acaba

inşallah sıradaki kimse ona teslim edeceğim bayrağı . Kızlar yarın ben izinliyim akşama doktora gidiceğim için yarını izin aldım dedim rahat rahat hazırlanırım bide dinlenirim ev işte hem evde baya yoruldum dinlenirim dedim. Haberiniz olsun yarın akşam bebeğimi gördükten sonra size durumu yazarım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…