İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar geldim ama hemen çıkcam herkesi öperim.
öncelikle canım arkadaşım mervem bebişine kavuşmuşsun Kuzey bebek aramıza katılmış. allah analı babalı şanslı sağlıklı büyütsün hayatım. darısı bizlerin başına. umarım herşey yolundadır. ve misler gibi ohhhh diyerek bebişini koklamışsındır.

bende kızlar bugün aşılamam yapıldı allahın izniyle. bugün çatlama iğnesi vurulmaya gitmiştim yarında aşılama olacaktı. ama benim yumoşlar çatladığı için hemen işlemi yaptık. sperm verildi bi saat sonrada bana aşılama yapıldı. gayet kolaydı bi sıkıntı yoktu. yarım saat dinlendim sonra eve geldim. yarın birkere daha yapılacak. sonra tatlı bekleyiş başlayacak. bana dua edin kızlar. ben hepinize dua ediyorum allah dualarımızı kabul etsin.

canım hoşgeldin hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.dilerim bebişin yerleşir göbişine.opuyorumnanaktan

şebnemcim hoşgeldin güle güle canım rabbim bebişini verecek inşallah bitanem sağsalim dualarımız seninle canım rabbim yardımcın olsun bebişini versin tez zamanda :Saruboceq:

canım hayırlısı olsun...meleğin seninle olur inşallah ve sana sıkısıkı tutunup doğuma kadar bırakmaz seni tüm dualarım seninle allahım yüzünü güldürsün...

hımm bence en az 3 gün geciksin derim ama sen bilirsin bezen streste etkileyebiliyor üzülmeni istemem güzelim ama inşallah çift çizgiyi yakalarsın bebişin göbüşündedir bitanem:CüvCüv:

hımm bence en az 3 gün geciksin derim ama sen bilirsin bezen streste etkileyebiliyor üzülmeni istemem güzelim ama inşallah çift çizgiyi yakalarsın bebişin göbüşündedir bitanem:CüvCüv:

işte bakmasamda öle beklemek kötü şimdi çatlatma iğnesi vurdurduğum için günümün geçmemesi lazım ama kısmet artık kafama eserse yapacam ama büyük ihtimal 3 gün geçmesini beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…