selam kızlar geldim ama hemen çıkcam herkesi öperim.
öncelikle canım arkadaşım mervem bebişine kavuşmuşsun Kuzey bebek aramıza katılmış. allah analı babalı şanslı sağlıklı büyütsün hayatım. darısı bizlerin başına. umarım herşey yolundadır. ve misler gibi ohhhh diyerek bebişini koklamışsındır.
bende kızlar bugün aşılamam yapıldı allahın izniyle. bugün çatlama iğnesi vurulmaya gitmiştim yarında aşılama olacaktı. ama benim yumoşlar çatladığı için hemen işlemi yaptık. sperm verildi bi saat sonrada bana aşılama yapıldı. gayet kolaydı bi sıkıntı yoktu. yarım saat dinlendim sonra eve geldim. yarın birkere daha yapılacak. sonra tatlı bekleyiş başlayacak. bana dua edin kızlar. ben hepinize dua ediyorum allah dualarımızı kabul etsin.
kızlar beni duymadınız mı yaaaa
ayy bayılacam sıcaktaan
şebnemcim hoşgeldin güle güle canım rabbim bebişini verecek inşallah bitanem sağsalim dualarımız seninle canım rabbim yardımcın olsun bebişini versin tez zamanda :Saruboceq:selam kızlar geldim ama hemen çıkcam herkesi öperim.
öncelikle canım arkadaşım mervem bebişine kavuşmuşsun Kuzey bebek aramıza katılmış. allah analı babalı şanslı sağlıklı büyütsün hayatım. darısı bizlerin başına. umarım herşey yolundadır. ve misler gibi ohhhh diyerek bebişini koklamışsındır.
bende kızlar bugün aşılamam yapıldı allahın izniyle. bugün çatlama iğnesi vurulmaya gitmiştim yarında aşılama olacaktı. ama benim yumoşlar çatladığı için hemen işlemi yaptık. sperm verildi bi saat sonrada bana aşılama yapıldı. gayet kolaydı bi sıkıntı yoktu. yarım saat dinlendim sonra eve geldim. yarın birkere daha yapılacak. sonra tatlı bekleyiş başlayacak. bana dua edin kızlar. ben hepinize dua ediyorum allah dualarımızı kabul etsin.
selam kızlar geldim ama hemen çıkcam herkesi öperim.
hoşgeldin
hoşgeldin bahcem
burda günlerdir hava kapalı ve yağmurlu..ve şimdide yağıyor...buraya gel esracığım serin serin otururuz :))
bahcem hoşgeldin arkadaşım nasılsın ....
esracım kaçıncı gün oluyor ve beklediğin tarihten kaç gün geçmiş olacak
hımm bence en az 3 gün geciksin derim ama sen bilirsin bezen streste etkileyebiliyor üzülmeni istemem güzelim ama inşallah çift çizgiyi yakalarsın bebişin göbüşündedir bitanem:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?