SELAM CANMI HOŞGELDİN.. a.s.
SELAAMMMM KIZLAR NASILSINIZ? ?
sağol canım ya hoşbulduk 1 saattir burdayım kimse benle sohbet etmiyoo
razis asiş, yahuuu selam verdik nerdesiniz. gülsüm nereye kaçtı...
üzülme canım oluyor bazen öyle... bu arada ismim sanem... senin sıkıntın ne... alkisalkisalkis
hoşgeldin sanem nasılsın kusura bakmayın biraz yoğunum çok yazamıyorum
bahcem seninlede konuşamadık kusura bakma senin bebişe inatın ne zamandır başladı
geldim de çıkacam şimdi ya mesai bitti iyi akşamlar demek için girdim.hepinize iyi akşamlar.bahçem hemen üzülme neden sohbet etmicez senle etmezmiyiz.opuyorumnanaktan
daha çok yeniymiş menekşe allahım inşallah tez zamanda verir canım dr falan gittiniz mi
ah be güzelim sen daha taze gelinsin dur bakalım acele etme olur allahın izniyle benim eylülde 2 yılım bitecek bizde başından itibaren istiyorduk ama nasip olmadı şimdilik inşallah gelecek bebişlerimiz en az 6 ay beklemen gerek rahim bir alışsın olmazsa ki inşallah olurda gerek kalmaz gidersin doktora canım ama bizim kullandığımız taktikleri uygulayabilirsin topiğimize katılarak
mesela ilişkiden sonra belinin altına yastık koyma
yarımsaat kadar bekleyip sağ tarafa dönüp karnını içine çekerek cenin pozisyonunda yatma bu taktik mervemizin kendisi şuan hamiş:kedi:
sonra yumurtlama günlerinde günaşırı ilişki falan sen takıl buraya öğrenirsin canım
belkim ge rek kalmaz güzelim bebişin geliverir ama herşeyden önemli stres yapma eşinle bebek için değil kendiniz için yapın :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?