İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin sanem nasılsın kusura bakmayın biraz yoğunum çok yazamıyorum
bahcem seninlede konuşamadık kusura bakma senin bebişe inatın ne zamandır başladı

daha çok yeniymiş menekşe allahım inşallah tez zamanda verir canım dr falan gittiniz mi

daha erken diye gitmedik ben daha 3 aylık evliyim canım ya doktora gitsem nediyecem şimdi bekle diyecek o yüzden 5 ay bi geçsin de öyle gitmeyi düşünüyorum

ah be güzelim sen daha taze gelinsin dur bakalım acele etme olur allahın izniyle benim eylülde 2 yılım bitecek bizde başından itibaren istiyorduk ama nasip olmadı şimdilik inşallah gelecek bebişlerimiz en az 6 ay beklemen gerek rahim bir alışsın olmazsa ki inşallah olurda gerek kalmaz gidersin doktora canım ama bizim kullandığımız taktikleri uygulayabilirsin topiğimize katılarak

nasıloluyo canım ben bilmiyom zaten yeni katıldım ben buraya biraz bilgi versene nasıl oluyo

mesela ilişkiden sonra belinin altına yastık koyma
yarımsaat kadar bekleyip sağ tarafa dönüp karnını içine çekerek cenin pozisyonunda yatma bu taktik mervemizin kendisi şuan hamiş:kedi:
sonra yumurtlama günlerinde günaşırı ilişki falan sen takıl buraya öğrenirsin canım

hım canım ben daha böyle şey uygulamadım bakalım bu aydan sonra uygulayım diyom

belkim ge rek kalmaz güzelim bebişin geliverir ama herşeyden önemli stres yapma eşinle bebek için değil kendiniz için yapın :kedi:

sanemcim ben açıyorum forumu kenarda duruyo ne zaman müsait olursam o zaman yazıyorum bizde forum siteleri yasak görmemesi lazım kimsenin gizli gizli yazıyorum cnm ama iyiyim sen nasılsın neler yapıyosun
Menekşecim hoşgeldin ama sen taze gelinsin yaw bi önce gelinliğin tadını çıkar bu arada da denersiniz 1 yıl olmazsa doktora gidersin bence ama tabi sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…