İnatla bir gün ANNE olacağım !

raziyecim yarın akşam 8 de randevum cnm izinliyim yarın akşama yazarım sizlere güle güle sana cnm iii akşamlar

mrb kızlar ben geldim evdeyim.gelirken yağmur yağdı allahtan işyerinde arkadaşımın şemsiyesi vardıda balığa dönmedim sadece pantolonun paçaları ıslandı.kaydirigubbakcemile3

burda bir türlü yağamadı valla gülsümcüm rüzgar var bulut var ama yağış yok
Ben kaçıyorum öptüm sizi yarın yokum merak etmeyin akşama yazarım size. kendinize iyi bakın iyi akşamlar

oh herkes döktürmüş gene bana arda bakmakkaldı misafirim var malum bu gun misafir üstüne dahada misafir geldi

sabah 8 den beri oynadık garibim ters düştü uyuyo şimdi gezmelerede alıştı artıkın bende o uyurkene kek yapam dedim

gunaydınn kızlarrr ya ben izne çıkmak istiyorum dün söledim gıcıklık yapıolar işleri bitirin gibilerinden oyüzden işleri yetiştirmeye çalışcam bu 2 gün sonrada insallah tatilimmmm 1 haftacıkta olsa yokum..gene haberleşiriz.. şimdilik byeee

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......esraa47
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
aşılama:)...... ..alabama
tüp bebe :).. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

günaydın kknın güzel hatunları nasılsınız burda çok rüzgar var gelirken herbir yerime toz kaçtı:sinifsinif:
maşallah seherim hamarat kadınsın maşallah
gülsümcüm sen nasılsın gülüm
sinemim sabah kuşum sende ilk günaydını kimseye kaptırmıyorsun maşallah
mervem ohh git tabe canım ya bende çok istiyorum tatil yapmayı kafanı dinel bebeğinle başbaşa tabi kocişinlede:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…