İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyiyim bitanem sağol.

iyiyim seherim nasıl olim işte ya kızlar biz taşınmıcaz böle giderse :sinifsinif: ev bakmıştık didim ya kapora vermiştik kociş sözleşme imzalamaya gittiği zaman adamın oğlu tahahhütname ve boş bir senet çıkarmış sözleşmeden hariş yuhh didik kocişte imzalamamış zati adamı beğenmemişti yanicime gene kaldık sıkıldım ev aramaktan insanlarla uğraşmak çok kötü ve nedense hep ev sahipleri bina içinde burnunun dibinde

bencede manyak sehercim o bize güvenmeyip imzalatacak biz ona nasıl güvenip imzalayalım sanki evini duvarlarını kemircez tövbe tövbe zati alt katta kendi oturuyor dengesiz olmuş insanlar iyicene mesela benim şuan oturduğum ev gelin giriğim evim gittik beğendik herşeyiyle dörtdörtlük denilebilir ki o evden çok çok güzel tamam tuttuk dedik adam anahtarı verdi hesap numarasını verdi konuştuk ne zaman yatıracağımızı okeyledik adam bir daha ne geldi ne gitti zaten kendisi aydında yani bizden 2 saat kadar uzak allah razı olsun yani bize sıkıntı çektirtmedi yani gıcık oldum bu adama mutfağını bir görseniz böğğ hiç güzel diildi iki tane lavabo var biri yerde küçük sakat birimi kalıyordu bilemem bir normal yüksek ama annanem zamanından kalma dolaplar yani

raziş koçişin deseydi o boş senetleri imzalamak türk filmlerinde safların işi.bitti o devirler.kendini çok akıllı sandı galiba :roflol:

zati kocişim kendisiyle muhatap olsa derdi oğlumuymuş akrabasımı neymiş ona demiş kocişte konuşmamızda böle bişi yoktu demiş kızmış görende villa falan kiralıyoz sancak:roflol:

sehercim hem kiralık bakıyoruz hem satılık uygun bulursak satın alcaz babamın tanıdığı bir mütahit var yani daireler yapacak belki ona gireriz belki kiraya birde bizim lojman çıkma ihtimal var o yüzden satın almayalım para biriktirelim daha güzel ev alalım diyoruz bizim sıkıntımız bir yerde sabit kalmazk pürüzsüz eşyalarımızın yıpranmasından korkuyoruz kolay değil neticede

raziş ev konusunda hakkında hayırlııs olsun arkadaşım...huzurla oturacağın bir yuva olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…