İnatla bir gün ANNE olacağım !

tesekkur ederız ayse teyzesı buyudu valla ama kendıne baktırmasını sevıyo bırısı yamuk tutsun basıyo yaygarayı
gece bu beyfendı acıkmıs battanıyeyı tutmus emıyo esım dedıkı emel acıkmıs mama yap hadı dedı o anda babası battanıyeyı çektı agzından vay efendım nıye çekılmıs o battanıye mamayıda yemedı sınırden tam 1 saat kesıntısız agladı sonra gonlunu ettık mamayı yedı hepımız yattık 1 saat daha

emoş kız oğlanı büyütmüşsün maşallah allah nazardan saklasın canım
pınar maşallah göbüşüne canım sağlıkla kucağına alırsın bebişi ve tabi bütün hamişler olmayanlarada kısmet et yarabbim

Maşallahhh Yiğit e kocaman olmuş :)))
Pınar canım hamilelik çok yakışmış hayatım sana..:))ınşallahh kucağında bebeğin ile de görürüz..
Raziyecim güzel dileklerin için teşekkür ederim.. ınşallahh güzel haberler vereceğim size..
Çetrefilim sen çalışmaları bırakma yumoşlar büyürken akıntı oluyor..Çatladıktan sonra akıntı bitiyor ..Bunuda şebo söylemişti.. benım yumurta toplansın durumu o zaman söylerim... Bu arada şebom da aşılama oldu..Hemde 2 kere sperm yollandı :))) ıkizi olacak onunda 2 kez dünür olacaz :))))))
Bu arada diğer kızlar nerde... Gülsümmm Merve beyza asiye unuttuğum kim varsa umarım herkes iyidir..

vay inatçı obur tosun yaaaaa yerim ben bunukaydirigubbakcemile2

değil mi yaaa pınar ne kadar güzel bir hamile, maşallah
şebo ikiz gelirse allaaaah topikte ikizimiz yoktu süper olur valla:) emelcim senin de ikiz olsun beeee:)
yani şu an benim yumoş büyüyo heeeeebenneyaptımki
belkim birden fazlaydı ayşem olabilirmi acabaCADIARZU
genelde yumurta takibimde hep bir olgun yumurta görünüyodu belki bu ay çok yumurtladım tabuk gibin:roflol:

emel ben istemiyom oglusunu, anacım aç maç kalır da halıları falan kemirir tospaadelikafadulden:roflol:
şaka kız şaka, bir gün ne kelime gönder ama süt kuzusu anacığına dayanamaz yırtar ortalıgı:sm_cool:

emel oğluşuna maşallah valla gönder ben fıstık gibin bakarım.
pınar sanada göbişinede maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
rehal emel bende iyiyim beklemedeyim rabbim hayırlısını nasip etsin.
ayşem avatarın süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…