hiiiii kurban olsunlar yaaaaa nasıl da büyümüş tospaaa, emelcim ne kadar oldu yaaa koca erkek olmuş anacım oğlusun?
Bu arada pınarın topikteki nicki nedir? Ne kadar güzelmiş maşallah, allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini:)
tesekkur ederız ayse teyzesı buyudu valla ama kendıne baktırmasını sevıyo bırısı yamuk tutsun basıyo yaygarayı
gece bu beyfendı acıkmıs battanıyeyı tutmus emıyo esım dedıkı emel acıkmıs mama yap hadı dedı o anda babası battanıyeyı çektı agzından vay efendım nıye çekılmıs o battanıye mamayıda yemedı sınırden tam 1 saat kesıntısız agladı sonra gonlunu ettık mamayı yedı hepımız yattık 1 saat daha
benım fıkrım geldı 1 er hafta sıze tatıle gonderım benım oglanı olmamı
değil mi yaaa pınar ne kadar güzel bir hamile, maşallahMaşallahhh Yiğit e kocaman olmuş :)))
Pınar canım hamilelik çok yakışmış hayatım sana..:))İnşallahh kucağında bebeğin ile de görürüz..
Raziyecim güzel dileklerin için teşekkür ederim.. İnşallahh güzel haberler vereceğim size..
Çetrefilim sen çalışmaları bırakma yumoşlar büyürken akıntı oluyor..Çatladıktan sonra akıntı bitiyor ..Bunuda şebo söylemişti.. benım yumurta toplansın durumu o zaman söylerim... Bu arada şebom da aşılama oldu..Hemde 2 kere sperm yollandı :))) İkizi olacak onunda 2 kez dünür olacaz :))))))
Bu arada diğer kızlar nerde... Gülsümmm Merve beyza asiye unuttuğum kim varsa umarım herkes iyidir..
genelde yumurta takibimde hep bir olgun yumurta görünüyodu belki bu ay çok yumurtladım tabuk gibin:roflol:belkim birden fazlaydı ayşem olabilirmi acabaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?