şebom yaaaa hayırlı olsun inşallah tutar, canım emekleriniz karşılıgı görürsünüz bebişin müjdesini sabırla bekliyorum canım benim,bende kızlar bugün aşılamam yapıldı allahın izniyle. bugün çatlama iğnesi vurulmaya gitmiştim yarında aşılama olacaktı. ama benim yumoşlar çatladığı için hemen işlemi yaptık. sperm verildi bi saat sonrada bana aşılama yapıldı. gayet kolaydı bi sıkıntı yoktu. yarım saat dinlendim sonra eve geldim. yarın birkere daha yapılacak. sonra tatlı bekleyiş başlayacak. bana dua edin kızlar. ben hepinize dua ediyorum allah dualarımızı kabul etsin.
olsun canım beyzam yat yat da bebişin annesine alışsınslm kızlarr uğrayamıyorum ama beni sakın unutmayınn heeee
bu aralar hiçbirşey yapasım yok çok sıkılıyorum yatmaktan bi tam anlamıyla düzelebilsemm
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerr burada ümitsizlik yok herkesin bebişi gelecekk...
emelim yaaaaaa zaman de mi herşey, bak tüm evreler sıkıntısız bitiyo inşallah, yumurtaların da yeterlidir yaaa o zaman enneeee diycek bebiş gelecek yaaaa, herşey yolunda gider canım umarım, dularımız sizlerle kızlarselam kızlarrr... Ben geldim ama kimsecikler yok ....Neyse umarım herkes iyidir.. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz inatçı topiğimize..))))
Bende gelişmeler şöyle ... Hergün sabah kan ve usg için hastaneye gidiyorum..Şu ana kadar herşey normal devam ediyor.. Pazar günü iğnelerim bitiyor. sanırım haftaya işlemim gerçekleşir..Gelemezsem bilin ki yumurtaları toplatmaya gittim :)))
eeee hoyyyt kızlar bugün burayı öksüz mü bıraktınız?
biri bana şunu cevabını verebilir mi? benim ovulasyon bu ay misafirlere kurban gitti ya, dün bi baktım o yumurta akı gibi akıntı vardı, çok yogun, biz de sabah calısma aldık, yani o akıntı varken ovulasyon devam ediyo mu demek?
Teşekkür ederim Çetrefillim :)))) şu ana kadar bir sıkıntımız yok bakalım.. Yarın sabah yine kan ve usg için hastanedeyiz.. bugün 10 tane 12mm den büyük yumoş saydılar.. bakalım yarın ne olacak.. Hepinize güzel yüreklerinizle yaptığınız dualar için teşekkür ederim :))) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Selam hanım kızlarım kusura bakmayın gıremıyom ozur dılerım sıpam Çok hareketlı bırde bogazımız masallah
yedıklerını sıralıyım
sabah :140 cc mama
oglen:1 adet danıno
1 adet muz
140 cc mama
aksam :3 yemek kasıgı muhallebı
yatmadan once 180 cc mama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?