İnatla bir gün ANNE olacağım !

afiyet olsun kızlar emelim inş. göbüşünde bebişlerinle yazarsın busayfaya canım
bizdede öyle oluyo bide adetime yakın sinir ediyo benimki
demekki herkeste öyle oluyomuş

herkese selam kızlar, ya yeni bir sürü arkadaşlar var da ben hala kim kim bilemiyorum, esra ile yasemin var, diğerlerine selam, veee topiğin güzelleri merve bugün hiç ugramamıs, dünü okumadım, randevusu falan mı vardı ki?
gülsümüm oynak beyin gediklisi zaten
asişim doktora diş mevzuunu soracaktı, ne etti ola?
raziş ev konusunda da daraltma kendini, biz de 500 lira kira veriyoruz, bu yıl tasıyalım dedik, kiralar düştü cünkü, ama tasınma masrafı nakliye, il içi de olsa en az 1000 lira, e yıla vur zaten aynı ücrete gelecek, yorgunlugunla esyaların yıpranması da cabası yani!!! gerçi asiş ev tasıdı hamiş kaldı ama
aylin kayıp de mi(
sinemcim sende gelişmeler ne canım?
taze anneler canlarım umut kaynagımız ayşem, mervecim2 seherim-gerçi sen kıdemlendin ama -- bebeler de siz de ne alemdesiniz? yaa emelyücel de yok uzun zamandır haberleşen var mı? badegül de ugramıyor? unuttuklarım varsa affola

şebom yaaaa hayırlı olsun inşallah tutar, canım emekleriniz karşılıgı görürsünüz bebişin müjdesini sabırla bekliyorum canım benim,

olsun canım beyzam yat yat da bebişin annesine alışsın sabrın sonu güzellik canım, sende kalcak kuzun allahın izniyle sağlıklı sıhhatlizemuszemus
emelim yaaaaaa zaman de mi herşey, bak tüm evreler sıkıntısız bitiyo inşallah, yumurtaların da yeterlidir yaaa o zaman enneeee diycek bebiş gelecek yaaaa, herşey yolunda gider canım umarım, dularımız sizlerle kızlar

Teşekkür ederim Çetrefillim :)))) şu ana kadar bir sıkıntımız yok bakalım.. Yarın sabah yine kan ve usg için hastanedeyiz.. bugün 10 tane 12mm den büyük yumoş saydılar.. bakalım yarın ne olacak.. Hepinize güzel yüreklerinizle yaptığınız dualar için teşekkür ederim :))) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

eeee hoyyyt kızlar bugün burayı öksüz mü bıraktınız?

biri bana şunu cevabını verebilir mi? benim ovulasyon bu ay misafirlere kurban gitti ya, dün bi baktım o yumurta akı gibi akıntı vardı, çok yogun, biz de sabah calısma aldık, yani o akıntı varken ovulasyon devam ediyo mu demek?

evet ayşem yakalamış olabilirsin canım
şebooo allah bebeğine tez zamanda kavuştursun seni canım
esra gülsüm ayşe emel nasılsınız
aylin kayıp yine
yiğidin annesi emelde yok

kendi tecrübelerimle cevap vereyimkaydirigubbakcemile3 şimdi benım yumurtalar henüz çatlmaadı biliyorsun ve benım dediğin gibi akıntım var. Bu da demek oluyorki senın çalışma zamanın :lepi:

canım yaaa yumoşlarına kurban uleeeemdelikafadulden:teytey:

Selam hanım kızlarım kusura bakmayın gıremıyom ozur dılerım sıpam Çok hareketlı bırde bogazımız masallah
yedıklerını sıralıyım
sabah :140 cc mama
oglen:1 adet danıno
1 adet muz
140 cc mama
aksam :3 yemek kasıgı muhallebı
yatmadan once 180 cc mama

sinemcim iyiyim canım yaaa tatil hazırlıkalrı iş misafir hepsini yürütmeye çalışıyorum, bir yandan da sincap aramak bayagı yorucu işte

emelcim o zamn bu ay geç mi yumurtladım ki anacım ben, adetimin 15. günündeyim??? ama akıntım başlayalı 4 gün falan oluyo

emelim yaa kalp kalbe karşıymış bak seni sordum, sen geldin, ne var ne yok? tosuna da maşallah ki maşallah:)

hiiiii kurban olsunlar yaaaaa nasıl da büyümüş tospaaa, emelcim ne kadar oldu yaaa koca erkek olmuş anacım oğlusun?
bu arada pınarın topikteki nicki nedir? ne kadar güzelmiş maşallah, allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini:)

emelcim ayşecim hoşgeldiniz
emelcim hadi bakalım bu güzel yolculuğun sonu bebişlerle bitecek inşallah canım benim arkadan biz gelicez
ayşem bencede senin yumoşlar çatlıyorlar çalışmalrı sıkı tut:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…