İnatla bir gün ANNE olacağım !

sincapı yakalıcan sonunda ayşem
inşallah sehercim selene kuzen olsun işte, tek sıkıntım o benim:smiley-cool:lülülülülülü
o senin süperliğin karadeniz güzeli

ayyyyyy bunaldım yarım saattır yapmadıgım kalmadı yok muhallebı yok elma rendesı yok mama yok yogurt yemedı derdı ne benle oturup bılgısayar ekranına bakacak

selam milletttttttopuyorumnanaktan
emoşumm maşallah yiğitimeeee
pınarımm sanada maşallahhhh
oğluşum uyurken bir gelem dedim nasılsınız bakalım canlarımm hepinizi öpüyoruzzzz mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

ahanda bir anniş daha göründü, yirim ben sizi yaaa, emel seher ayşe ya siz ne güzelsiniz yaaa, adaşcım nasıl oglusun? annelik?

ah ah annelik böyle birşey işte maymuna döndürüyor insanı olsun ben razıyım taze annemiz de geldi ohh ne güzel ayşem nasıl oğluşun uykucumu şuan :kedi:

ahanda bir anniş daha göründü, yirim ben sizi yaaa, emel seher ayşe ya siz ne güzelsiniz yaaa, adaşcım nasıl oglusun? annelik?
canımmmopuyorumnanaktansende çok güzel bir anne olacan inan hemde inşallah en kısa süredee Rabbim hepinize nasip edecek inşallahh bu mutluluğuuuu:1hug:
bize gelincee oğluşumun göbiş bağı düştü ama kurumadı arada hafif kanıyordu bu sabah doktora gittik merhem verdi geçecek inşallah onun haricinde hiçbir sorun yok şimdilik çok şükürrr şu anda mışıl mışıl uyuyorrrrrrr
hoşgeldin ayşem

hoşbulduk canımmmm:1hug:

ah ah annelik böyle birşey işte maymuna döndürüyor insanı olsun ben razıyım taze annemiz de geldi ohh ne güzel ayşem nasıl oğluşun uykucumu şuan :kedi:
uykucuCADIARZUeh biraz çok uyuyo doğal olarak ama saatleri çok düzensizz olsun dimii hiç uyumamaya razıyım yeterki o iyi olsunnnnnkaydirigubbakcemile3
aysem hosgeldın nasılsın kolay mı oldu zor mu
alperenımın resımlerı yok mu

resim koymuştum canımm senin için yeniden ekleyeyim dur bakalıma.s.

uykucuCADIARZUeh biraz çok uyuyo doğal olarak ama saatleri çok düzensizz olsun dimii hiç uyumamaya razıyım yeterki o iyi olsunnnnnkaydirigubbakcemile3
evet canım yeterki sağlığı sıhati yerinde olsun canım benim:1hug:
emoşumm bu senin içinnnn
maşallah subhanallah tüüüü tüüü kocaman oluyor bu hergeçengün ya yirim ben bunuŞeniz

ay maşallah yiğidede pınaraaadaa hiç kızın güzelliğini almamışş pınarr aksine çok cici görünüyorsunn

kız ayse masallah kocaman olmus bu yanaklara bak edepsız bıde sırıtıyı allahım nazardan esırgesın aysem gıremıyom çok canım bu arada mervemın kuzeyının resmını ekledımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…