off offf
inşallah sehercim selene kuzen olsun işte, tek sıkıntım o benim:smiley-cool:lülülülülülüsincapı yakalıcan sonunda ayşem
o senin süperliğin karadeniz güzeliemel oğluşuna maşallah valla gönder ben fıstık gibin bakarım.
pınar sanada göbişinede maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
rehal emel bende iyiyim beklemedeyim rabbim hayırlısını nasip etsin.
ayşem avatarın süper.
inşallah sehercim selene kuzen olsun işte, tek sıkıntım o benim:smiley-cool:lülülülülülü
o senin süperliğin karadeniz güzeli
canımmmopuyorumnanaktansende çok güzel bir anne olacan inan hemde inşallah en kısa süredee Rabbim hepinize nasip edecek inşallahh bu mutluluğuuuu:1hug:ahanda bir anniş daha göründü, yirim ben sizi yaaa, emel seher ayşe ya siz ne güzelsiniz yaaa, adaşcım nasıl oglusun? annelik?
hoşgeldin ayşem
uykucuCADIARZUeh biraz çok uyuyo doğal olarak ama saatleri çok düzensizz olsun dimii hiç uyumamaya razıyım yeterki o iyi olsunnnnnkaydirigubbakcemile3ah ah annelik böyle birşey işte maymuna döndürüyor insanı olsun ben razıyım taze annemiz de geldi ohh ne güzel ayşem nasıl oğluşun uykucumu şuan :kedi:
aysem hosgeldın nasılsın kolay mı oldu zor mu
alperenımın resımlerı yok mu
evet canım yeterki sağlığı sıhati yerinde olsun canım benim:1hug:uykucuCADIARZUeh biraz çok uyuyo doğal olarak ama saatleri çok düzensizz olsun dimii hiç uyumamaya razıyım yeterki o iyi olsunnnnnkaydirigubbakcemile3
maşallah subhanallah tüüüü tüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?