esraaa kart gelene kadar içimizde bebek varrrrrrr tamammııııııı.kart gelirsede üzülmek yok zamanı değilmiş dicez.
yahuu aranızda kimse progesteron ölçtürmedimi
ya yeni yeni sanki bişiler aşağı incekmiş gibi olmaya başladı her adet öncesinde olduğu gibi ağ yolunda yanma oluo bakalım artık
esra senin kaç yumurtan olgunlaşmıştı
tam olgunlaşan tek 1 taneydi
:ecrin_bebek:hoşgeldin sanem valla ben bu konuda çok iyi bilmiyorum sana yardımcı olamayacağım üzgünüm canım
valla ben direk klomen ve iğne tedavisine geçtim bilemicem
inşallah bebiş olmuştur
valla canım benim kociş beni genelde çalışma zamanlarında kızdırdığı için bişey olamaıyor yumurtlama zamanı beni deli ederde kendisi:mymeka:raziş bende kart cezamın bitmesini bekliyorum :kedi: kaydirigubbakcemile yarına biter :jeyyar:
ay raziş benim herif adetime 3 gün kala beni sinirlendirdi içimden aktı bişiler karnında akar ya insanın canın sıkıldığında öyle bişe işte dedim niye sinirlendiriyosun 3 gün daha sabretsen ne vardı varsa da gidiyo şimdi iniyo aşağı doğru dedim buay bekleme adet olurum dedim ve oldum sende mi aynı şeyleri yaşıyosun
valla canım benim kociş beni genelde çalışma zamanlarında kızdırdığı için bişey olamaıyor yumurtlama zamanı beni deli ederde kendisi:mymeka:
valla bilimiyorum bizde mi hassaslık oluyor yoksa bizim yumoş zamanı onlarınmı muayyen günü oluyor anlamadım:sm_confused::roflol:oy oy oy valla aynı sorun bizdede oluyor aslında bence onların kızdırmasından ziyade zorunluluk olduğu için biz hassas oluyoruz ve her şeye küsüyoruz galiba bende öyle oluyor. kaçırdığımız günler çok oluyor.. canım..kaydirigubbakcemile3
valla bilimiyorum bizde mi hassaslık oluyor yoksa bizim yumoş zamanı onlarınmı muayyen günü oluyor anlamadım:sm_confused::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?