ay güllsümm dur yarın ayrıntılı iice anlatırım:)))) oynak beyim :)
razişim ii akşamlarrr... ben evdeyken göbüşümü ekleyeyim dedim umarım eklenir.
aslı derken banamı dedin yoksam aslıdan alıntı yapacakdındaa yalnışlıkla benden mi alıntı yaptın bak şebbo bile demiş esma yer seni diye pınar geliyom haaa
kaç kurtar kendini benden olacaklardan korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo
şaka bir yana hamişlikden şaşırdın demi canımmmmmmmmmmm sen bide doğur hiç aklın kalmayacakkk nanak gibi oluyosunbeynin dönüyo uyu kalk uyu kalk
kızlar herkese merhaba
önce ayşecim hayırlısı olsun kuzun güle güle büyüsün sağlıklı mutlu uzunnnnnnnnn upuzuuuun ömrü olsun bebişinin inşalah
alabama şebo kız seni gördüm gecmişe bakarken kız cok özledim ben seni
pınarımmmmmmmm napıyon buluşalım yaaaaaaa kızlar biz pınarla buluştuk cok tatlı cok keşke hep beraber br araya gelebilsek
sehercim esmam asişim razişim mervişkom emoşummmmmmm aylincimm gülşencim zeytin hanımcımmmmmm unuttum galiba birilerini yaahuuu hepinizi cok özledim
biz taşındık evimize ama adsl yok hala nete giremiyorum dışarı cıktık öyle yazıyorum simdi salı günü kontrolum var cuma günü transferim olucak inşallahhh hem cok merak ediyorum hemde cok korkuyorummm kızlar inşallah güzel olucak herşey..
hepnizi cok öptüm herhalde bi süre daha giremiycem nete cooooooooooookkkkkkkkkkkk öptümmmmmmm bacılar yeğenlerine selammm öpün ısırın benim icin
ay maşallah yiğidede pınaraaadaa hiç kızın güzelliğini almamışş pınarr aksine çok cici görünüyorsunn
selam millettttttt
emoşumm maşallah yiğitimeeee
pınarımm sanada maşallahhhh
oğluşum uyurken bir gelem dedim nasılsınız bakalım canlarımm hepinizi öpüyoruzzzz mucuksss
değil mi yaaa pınar ne kadar güzel bir hamile, maşallah
şebo ikiz gelirse allaaaah topikte ikizimiz yoktu süper olur valla:) emelcim senin de ikiz olsun beeee:)
yani şu an benim yumoş büyüyo heeeeebenneyaptımki
genelde yumurta takibimde hep bir olgun yumurta görünüyodu belki bu ay çok yumurtladım tabuk gibin
emel oğluşuna maşallah valla gönder ben fıstık gibin bakarım.
pınar sanada göbişinede maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
rehal emel bende iyiyim beklemedeyim rabbim hayırlısını nasip etsin.
ayşem avatarın süper.
emoş kız oğlanı büyütmüşsün maşallah allah nazardan saklasın canım
pınar maşallah göbüşüne canım sağlıkla kucağına alırsın bebişi ve tabi bütün hamişler olmayanlarada kısmet et yarabbim
Maşallahhh Yiğit e kocaman olmuş :)))
Pınar canım hamilelik çok yakışmış hayatım sana..:))İnşallahh kucağında bebeğin ile de görürüz..
Raziyecim güzel dileklerin için teşekkür ederim.. İnşallahh güzel haberler vereceğim size..
Çetrefilim sen çalışmaları bırakma yumoşlar büyürken akıntı oluyor..Çatladıktan sonra akıntı bitiyor ..Bunuda şebo söylemişti.. benım yumurta toplansın durumu o zaman söylerim... Bu arada şebom da aşılama oldu..Hemde 2 kere sperm yollandı :))) İkizi olacak onunda 2 kez dünür olacaz :))))))
Bu arada diğer kızlar nerde... Gülsümmm Merve beyza asiye unuttuğum kim varsa umarım herkes iyidir..
emel üstteki bayan kim
hiiiii kurban olsunlar yaaaaa nasıl da büyümüş tospaaa, emelcim ne kadar oldu yaaa koca erkek olmuş anacım oğlusun?
bu arada pınarın topikteki nicki nedir? ne kadar güzelmiş maşallah, allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini:)
olmuşş yaşasıııııın benim tel pek ii çekmemiş ama kızlar işte göbüüüşşş.. rabbimmm en kısa zamanda sizlerededee nasipp etsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?