İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......esraa47
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
aşılama:)...... ..alabama
tüp bebe :).. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

Son düzenleme:

20 temmuz......esraa47
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
6 ağustos.... ...aylint
13 ağustos.......raziş

bahtusa... 4 Ocak 2010

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

ayyy allahım şükürler olsun ben bu pc kırcam fare bozuldu klavyeyle açana kadar yarım saat geçti gülsümcüm bak mervenin yaptığ listenin üstüne git alıntı yap deme üzerindeyken seç kopyala de sonra cevap yaza yapıştır sonra mervenin didiği gibi istatistikten bulursun bir dene bakalım hemen pes etmek yok

20 temmuz......esraa47
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
6 ağustos.... ...aylint
13 ağustos.......raziş

bahtusa... 4 Ocak 2010

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

ay güllsümm dur yarın ayrıntılı iice anlatırım:)))) oynak beyim :)
razişim ii akşamlarrr... ben evdeyken göbüşümü ekleyeyim dedim umarım eklenir.

Eklentiler

• $Fotoğraf-0051.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $Fotoğraf-0053.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 36
olmuşş yaşasıııııın benim tel pek ii çekmemiş ama kızlar işte göbüüüşşş.. rabbimmm en kısa zamanda sizlerededee nasipp etsinnnnn

gülsümcüm şimdi sen kendi resminin üstüne tıkla ordan istatistik kısmından tüm mesajları göster gibi bişi yazıyor ona tıkla ordan listenin olan kısmına inatla .. diye yazan yerin üstüne tıkla eski sayfa gelecek sora edite bas ve tüm mesajı seçerek kopyala yap alttaki mesaj kısmına yapıştır .

hım gülsüm anladım galiba sen siyah beyaz üstünden edit yaptığından hep öle çıkıoo oyüzden bikerecik uğraşıp renkli yaparsan sorakilerde o renkliden kopyalarsn..

Son düzenleme:
ay güllsümm dur yarın ayrıntılı iice anlatırım:)))) oynak beyim :)
razişim ii akşamlarrr... ben evdeyken göbüşümü ekleyeyim dedim umarım eklenir.

Merveciim canım çok güzel olmuş göbüşün büyütmüşün miniğini maşallah ayy yerim ben onu. Rabbim bize de nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

kuzu valla kafa kalmadı sana dedim ama isimleri karıştırdım iyice çorba oldu birtanem kusuruma bakma :) ne güzel büyütmüşsün yiğenimizi maşallahh 41 kere, tekrar tekrar söyleyimde, yi benim için sıpayıı

sineeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmm,zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuum, yirim ben seni yiiiirrr. ben de seni çok sevdimmm, teşekkür ederim bugün için, kendimi evimdeymiş gibi hissettim,insallah yarın transferin olacak ve hepimizin duları seninle birtanem, insallah 2izler yolda allahımın izniyleee

ay maşallah yiğidede pınaraaadaa hiç kızın güzelliğini almamışş pınarr aksine çok cici görünüyorsunn

Saolasın Merveeem, kilo alınca kendimi pek beğenmiyorum ama meleğim için her şeye deger, orda makyaj da yok ama yapası gelmiyo insanın bu sıcaktaa, ayrıca o senin güzelliğin şekeriimmm, ay şımardım mı neee

selam millettttttt
emoşumm maşallah yiğitimeeee
pınarımm sanada maşallahhhh
oğluşum uyurken bir gelem dedim nasılsınız bakalım canlarımm hepinizi öpüyoruzzzz mucuksss

saolasın ayşecim teşekkür ederim. nasılsın taze anne, yiğenimiz nasıl inş sağlıgınız sıhatiniz yerindediiirr

teşekkür ederim cnm benimmm, inş topikteki tüm anne adaylarımız hamiş olcak hepinizin böyle fotosunu eklicez sonra da bebişlerimizi tabiii

saolasın nevgülcüm, allahım tü isteyenlere yaşatsın bu aşkı, allahın izniyle bir de kucağıma alsam inşş

saolasın zeytiniiimmm,allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu insallaaaaaah

amiin emeliiiim, inş senin ve tüm arkdaşlarımızın da böyle güzel göbüşlü fotolarını eklicez topiğimizeeee

emel üstteki bayan kim

benim beniiiimmmm:asigim:

teşekkür ederim cnm benimm, darısı tüm isteyenlere, her gece dua ediyorum inş allahım kimsenin göbüşünü boş bırakmazzz. amiinn

PINARIM CANIM BENIM RESMINI EKLEDIM YIGENIME IYI BAK

saolasın emelimm, ellerine sağlık,ben yapamıyorum artık inş bebiş doğunca da sana eklettircez fotoları allahın izniyle. bu arada yiğitimizin yeni fotoları da çok tatlı, maşallahhh çok can yakcak sıpacııık, öp yerimeee gıdısındaaaaan:1hug:

kızlar ZUZU sinemin herkese çok slmı var, yarın transferi olcak, dualarımızı eksik etmeyelim emii.. arada unuttuğum hal hatır etmediğim tüm arkdaşlarımı öpüyorum ne olur kusuruma bakmayın, hepinizi çook seviyorumm.. yiğenlerime iyi bakın emiiiii

olmuşş yaşasıııııın benim tel pek ii çekmemiş ama kızlar işte göbüüüşşş.. rabbimmm en kısa zamanda sizlerededee nasipp etsinnnnn

maşallahh göbüşünü yerim seninnn, yiğenimizi iyi besliyosun annesii, çok datlı olmuş yakışmış göbüşün nazarlardan esirgesin allahımmm

günaydın hatunlar nasılsınız canlarım maşallah göbüşüne merviş allah kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada kısmer etsin canlarım

pınarım hoşgeldin arada uğruyon artık eskısı gıbı gelemiyon
sinemcim zuzucum inşallah ikilerin gelir canım
mervişim allah nazarlardan saklasın buyutmuşun işte ufaklığı tütütü maşallah
günaydın kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…