böylemı merveciminatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler
20 temmuz......esraa47
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
aşılama:)...... ..alabama
tüp bebe :).. .....rahel
bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)
bende yaptımsırnaşık şey
amiiin cnm benim insallah sanada en kısa zamanda nasip etsinn :Saruboceq:günaydın hatunlar nasılsınız canlarım maşallah göbüşüne merviş allah kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada kısmer etsin canlarım
ayyy pınar çoook sağol yaa nası sevindirdinn şimdi beniihihoyyyt bu sefer doktor bana biraz kızdıda kilo almadım diye vitaminleri verdii bakalım bundan sora almam gerekmiş yiyorum ama genelde meyve sebze tarzı hafif yiyecekler yiyorum ondan kilo almamışım sanırımmaşallahh göbüşünü yerim seninnn, yiğenimizi iyi besliyosun annesii, çok datlı olmuş yakışmış göbüşün nazarlardan esirgesin allahımmm
selam cnm 4aylık tam :asigim:canser hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin kaç aylıkki? :)
bu arada selam kızlar
canım arkadaşımmm rabbim inşallah seninde göbüşünüüü kocaman bebekle doldursun dualarımdasın heppppppp :Saruboceq:Merveciim canım çok güzel olmuş göbüşün büyütmüşün miniğini maşallah ayy yerim ben onu. Rabbim bize de nasip etsin inşallah.
amiiin cnm benim allah razı olsunnopuyorumnanaktanpınarım hoşgeldin arada uğruyon artık eskısı gıbı gelemiyon
sinemcim zuzucum inşallah ikilerin gelir canım
mervişim allah nazarlardan saklasın buyutmuşun işte ufaklığı tütütü maşallah
günaydın kızlarr
en iyisi raziş yapsın kaydirigubbakcemile3böylemı mervecim
:jeyyar: büyütüyom ya oğluşuna yetişsin diyeeherkese günaydınnnnnn
dünürümmm ben o göbişin içindeki fındık kurdunu yirimmm canım gelinim benimmm nasılda büyümüş kayganası yesin onu yesinnn
günaydın hatunlar, biz bugün öğleden sonra yola cıkmayı düşünüyoruz, işler de yıgılırsa giremeyebilirim, o yüzden şimdiden allaha ısmarladık kızlar, öptüm hepinizi, tatile ayrılacakalra da iyi tatiller:)
Günaydın kızlar hayırlı cumalar sizlere
Biz dün doktora gittik bebeğim 6+4 olmuş kalbide atıyormuş doktorum şu anlık ters bişey yok dedi. Ama ilacı kullanmaya devam et dedi 1 ay sonra muayeneye gidicem dr öle söyledi . Gördüm bebeğimi minicik daha ..Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
cidden mi ay çoook seviniyorum bölee diyince sizz sanki bana daha çıkmamış gibi geliyodu :kedi: rabbimmm sanada nasip etsinnnnnn teeezz zamandaaakaydirigubbakcemile5mervem yaaaa o ne güzel göbüş ööle maşallah
asişim canım daha burdayım da topikten çıkmıştım, eğlenip gelecem inşallah, size maşallah canım yaa sorunsuz bi hamilelik olacak inşallah
seherim öptüm canım benim, selenimizi öp yerime
üşütmüşündür belki giy ayaklarına çorap hemencik :jeyyar:öperim ayşecim öpmememi
yok mervecim ya gecen ay da oldu bu ikinci benım o hıç ağrısızdıda bu bı tuhaf
günaydın herkese cumamız ve miraç kandilimiz şimdiden mübarek olsun(miraç kandili pazar günü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?