İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kknın güzel hatunları hepinizin cumaları mübarek olsun şimdiden miraç kandilimiz mübarek olsun rabbim bu mübarek günlerin yüzü hürmetine dualarımızı kabul etsin göbüşlerimizi bebişle doldursun:Saruboceq:
ay güllsümm dur yarın ayrıntılı iice anlatırım:)))) oynak beyim :)
razişim ii akşamlarrr... ben evdeyken göbüşümü ekleyeyim dedim umarım eklenir.
mervem yirim senin o göbüşünü yirim maşallah subhanallah kocaman olmuş
ayşem hayırlı yolculuk canım boş gidiyon dolu gelirsin inşallah:Saruboceq:
canım bu çok güzel bir haber allahım sonuna kadar böyle devam ettirsin bitanem sağsalim al miniğini kucağına güzelim:CüvCüv:
üşütmüş olabilirsin kızçemizin annesi dikkat et hamaratsın didik nazarmı ettik maşallahda didik ama allah korusun a.s.
zuzu sinemim canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah gelicek bebişlerin göbüşüne bitanem:CüvCüv:
pınarım güzel anniş maşallah sanada kızında senin gibi güzel olur allah nazarlardan korusun ikinizide

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......esraa47
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
aşılama:)...... ..alabama
tüp bebe :).. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......esraa47
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
aşılama:)...... ..alabama
tüp bebe :).. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

slm kknın güzel hatunları nasılsınız bugün haftanın son günü
ayşem bizim yerimizede eğlen dinlen canım
asiş kalp atışlarını duymuşsun canım çok sevindim sorunsuz bir 9 ay geçirmen dileğiyle canım
merviş göbüşünü yerim senin
razişim sen ne yapıyon ev bulabildiniz mi
gülsüm oynak beyim sen nasılsın
seher adet oluyomuşsun geçmiş olsun canım
misafirlerimizde var esen h.g. aramıza
pınar gelmiş gitmiş
emeller ayşe beyza şebo aylin boddim aslım badegül nerelerdesiniz

kızlar benım zilli anakucanda şimdi oturma çalışıyo zilli kafayı bı kaldırıyo benımkı çabucak kalkıcak bu gıdışle ellerden tutuncada yukarı atyo kendini

evet kızlar kandiliniz mubarek olsun şimdiden allahım bütün dualarınızı benimde tabiii
kabul etsin hayırlısıyla bebiişlerimize kavuştursun

sincap nerdeymişşşşş ay kızlar yarın akşam araicam bakalım nereye kaçmış bu ay bulurum inş.

iyiyim canım sen nasılsın

sinemcim ev bulmuştuk ama olmadı eşim şimdilik bıraktık eşim bir süre daha gelip gidecek salı günü dr. gidelim didi benim kociş sanırım bazen dırdır ve tripler işe yarıyor kaydirigubbakcemile3

eneeeee topiğe bak ne güzel nasıl kalabalık olmuş, razişim sen nasılsın canım? sinemim de sessiz midir nedir bugün
ve güllerin sultanı gülsüm allah canını almaya kız öğrensene şu tabloyu, kopyala yapıştır, yapıştırdıgını da kimin tarihi değiştirdiyse değiştir. mervem sen karıştırıyosun ne istatistik falan akıl karıstıyon ki:)

Mervecim baktım göbüşüne maşallah cnm benim çok güzel görünüyo 9 aylık halini kucağında bebişli halini de görürüz inşallah

Pınarcımında resmini koymuş emelcim maşallah onada ne şeker bi hamiş olarak görünüyo Allah ım sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

Emelcim yiğit gene yakışıklı poz vermiş maşallah oğluşuna.

Bu arada bende herkesin kandilini şimdiden kutlarım Allah dualarınızı kabul etsin inşallah.

Hepinizin iyi dilekleri için sağolun kızlar Allah ım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah

elineee sağlıkk şimdi gülsüm renkler canlı olsun diye kendi mesajını edit yap hepsini kopyala B harfine bas bak nası canlancakk.. opuyorumnanaktan

sinemcim,raziyecimmm teşekkür ederimm kızlar şımardım ben bugünnnn kaydirigubbakcemile3

seher seninki cadı anacım belli şimdidennn yürürde hemencik diyoz ya yakında yazar bizekaydirigubbakcemile2

cetrefilimm anacım ben kestirme yolu takip ettiriyodum napayımmm kafamçokkarıştı

asiyeciiim insallahh senin göbüşüüüde görürüz yakında başlar şişmeyeeesositososito

ulem uğraş uğraş dün evde sinir oldum be kayganadan beter sinir etti beni.ne yaptıysan renkli çıkmadı.:roflol:

iyiyim ayşecim çok şükür kocişde haftasonu nereye götürim seni diyor bana kuşadası mı didim mi diye soruyor arkadaşlar benim kocanın kafaya bişi mi düştü acaba CADIARZUsalı günü de dr gitcek kaydirigubbakcemile2sevinmem gerek sanırım dimi ama haftasonu denize girememki reglm belkim bitmez o zamana en iyisi beni balığa götürsün sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…