merve göbişin maşallah çok güzel rabbim bizede nasip etsin inşallah
mervem yirim senin o göbüşünü yirim maşallah subhanallah kocaman olmuşay güllsümm dur yarın ayrıntılı iice anlatırım:)))) oynak beyim :)
razişim ii akşamlarrr... ben evdeyken göbüşümü ekleyeyim dedim umarım eklenir.
ayşem hayırlı yolculuk canım boş gidiyon dolu gelirsin inşallah:Saruboceq:günaydın hatunlar, biz bugün öğleden sonra yola cıkmayı düşünüyoruz, işler de yıgılırsa giremeyebilirim, o yüzden şimdiden allaha ısmarladık kızlar, öptüm hepinizi, tatile ayrılacakalra da iyi tatiller:)
canım bu çok güzel bir haber allahım sonuna kadar böyle devam ettirsin bitanem sağsalim al miniğini kucağına güzelim:CüvCüv:Günaydın kızlar hayırlı cumalar sizlere
Biz dün doktora gittik bebeğim 6+4 olmuş kalbide atıyormuş doktorum şu anlık ters bişey yok dedi. Ama ilacı kullanmaya devam et dedi 1 ay sonra muayeneye gidicem dr öle söyledi . Gördüm bebeğimi minicik daha ..Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
üşütmüş olabilirsin kızçemizin annesi dikkat et hamaratsın didik nazarmı ettik maşallahda didik ama allah korusunasişim hayırlısı olsun canım benım allahım sonuna kadar böle sorunsuz gitsin
valla merve hakkat raziş yapsın bızde iş yok :)
ayşem hayırlı yollculuklar canım size bolbol dinlen gel
valla bende regl olucam çok sancım var bu gun
slm kknın güzel hatunları nasılsınız bugün haftanın son günü
ayşem bizim yerimizede eğlen dinlen canım
asiş kalp atışlarını duymuşsun canım çok sevindim sorunsuz bir 9 ay geçirmen dileğiyle canım
merviş göbüşünü yerim senin
razişim sen ne yapıyon ev bulabildiniz mi
gülsüm oynak beyim sen nasılsın
seher adet oluyomuşsun geçmiş olsun canım
misafirlerimizde var esen h.g. aramıza
pınar gelmiş gitmiş
emeller ayşe beyza şebo aylin boddim aslım badegül nerelerdesiniz
gülsümcüm bu defa daha iyi olmuş
eneeeee topiğe bak ne güzel nasıl kalabalık olmuş, razişim sen nasılsın canım? sinemim de sessiz midir nedir bugün
ve güllerin sultanı gülsüm allah canını almaya kız öğrensene şu tabloyu, kopyala yapıştır, yapıştırdıgını da kimin tarihi değiştirdiyse değiştir. mervem sen karıştırıyosun ne istatistik falan akıl karıstıyon ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?