İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......esraa47
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
aşılama:)...... ..alabama
tüp bebe :).. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

Son düzenleme:
razişim yaaaa ne güzel dua, boş gittim dolu geldim olur ne güzel inşallah, rabbim bu yazı hiç birimize boş cıkartmasın
herkesin cuması mübarek olsun, pazar günü dularımızı kabul etsin rabbim

kızlar ben sıcak olmadan bir pazar yapıp gelim dolaşım biraz malum haftada birgün pazar var burda stok yapalımzemuszemus

yaptım yaptım yaptım :teytey::hooray::dance::sm_cool:sositososito hamile olduğumu öğrensem acaba bu kadar sevinirmiyim:roflol:

amanda amann teyzem emelim gelmişşş ikiz bebelerin anasıııızemuszemus kız göbüşüme bak sende

kızlar ben geldimmmm:lepi:
azıcık geçmişe baktım.. herkes burda ne güzel..ama tatile gidenler var mafoldumbenben karışmam müjdemi verirken hepiniz burda olun..lülülülülülü
Mervem karnın büyümüş valla ben bu kadar beklemiyordum.. Kucağında resmin ile de görürüz inşallahh..:Saruboceq:
Asiyecim maşallahh senın bebeğinede.. Allahım sağlıkla gelişmesini nasip etsin..
Gülsüm aferin sana sonunda renkleri canlandırdınkaydirigubbakcemile5 inşallahh herkes hamiş olur.
Raziye eşinin düşünceleri için seni tebrik ederim kaydirigubbakcemile3 sonunda adamın kafasını yedin dimikafamçokkarıştı
Çetrefil ve sinem bakıyorumda pasooo sincap arıyorsunuzkaydirigubbakcemile5 İnşallah bu ay hep beraber buluruz..
Seher canım sen nasılsın? Selen hanım nasıl?
Esmaaa karşılaşamadık bir türlü burada senınle..Batuyu da senıde öpüyorum.
Ayşe maşallahh Alperen e
Emel sende Yiğit i büyütmüşsün
Pınarcım, tecrübeli tüp annecim..Bir hamile kalayım yandın sen sorularımdan:roflol:
Zuzu sinem bugün için Allah yardımcın olsun hayatım..
Esra ve diğer yeni gelen arkadaşlar tekrar hepiniz hoşgeldiniz.. İsimleri kaçırdım kusura bakmayın..
Sıra geldi bana kaydirigubbakcemile3 Bugün yine doktor amcadaydık...Sanırım yarın çatlatma iğnem vurulacak ve pzt toplanabilir benım yumoşlar.. bugün öğlden sonra hastanedeyim.. yarın sonucu yazarım size..
son olarak listede Tüp bebe ne yaaaaamafoldumben Ya tüpçü ya şütçü gibi olmuş sırnaşık şey İkizler deyin bence :jeyyar:

gülsümcüm senin şu karışımlar vardı ya haniii yedinmi onlardan kafamçokkarıştı faydası olan olmuşmu benim bi arkadaş var onada söyliyeyim.. o da pko var canım yaa CADIARZU

amanda amann teyzem emelim gelmişşş ikiz bebelerin anasıııızemuszemus kız göbüşüme bak sende

geldim teyzem... Gördüm kız görmez olurmuyum.. Maşalahh.. Ama ilk yavaş açılıyor ya tişörtünün rengide ten gibi çıktı..Ahaaa dedim bu çıplakmı nesırnaşık şey sonra dedim yok benım teyzem öyle yapmaz opuyorumnanaktan

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......esraa47
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
aşılama:)...... ..alabama
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

bahtusa... 4 Ocak 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

COLOR="Red"]bebişlerini kucağına almayı bekleyenler[/COLOR]

bahtusa... 4 Ocak 2010

tamam oldu işte budur..:sm_cool: kaydirigubbakcemile5

gülsümcüm senin şu karışımlar vardı ya haniii yedinmi onlardan kafamçokkarıştı faydası olan olmuşmu benim bi arkadaş var onada söyliyeyim.. o da pko var canım yaa CADIARZU

hoşgeldin canım.ben hem ilaç hemde bal tarçın çörek otu karışımı yedim.ama ilaç bitti kontrole gittim tam gelişmemiş demişti.sonra 3-4 gün karımı yedim tekrar kontrole gittiğimde gelişmiş dedi.artık ilaçmı karışımmı hangisini vesile kıldı rabbim bilemiyorum ama denemesinde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…