İnatla bir gün ANNE olacağım !

asişim bişey soracam sana sende göğüs ağrısı varmıydı.varsa ne zaman başladı ne zaman bitti.

küsme yavru kurdum.opuyorumnanaktan puan veremiyorum ya.

bir kişiye puna verdikten sonra başka sanırım tam rakam bilmiyorum ama sanırım on kadar farklı kişiye daha az da olabilir puan vermeniz gerekiyor... başka forumlarda görüştüğünüz kişilere puan verin ondan sonra verdiğiniz kişilere bir daha verebilirsiniz... baaaak ben sana verdimmmm.... alkisalkisalkis

kızlar bende geldim yemekten ama midem yanıyo çok fena yediklerim hep ağzıma geliyo bebek mi yapıyo anlamadım

eveeetttttt o küçük sıpa yapıyooo.:ecrin_bebek:

canım ben göğüs ağrısından anladım zaten hamileliğimi ama bende beze oluştu geçen bebekte de ilk öle anlamıştık bende süt bezeleri çok dışardaymış o yüzden ilk onlar şişti ve acıyodu şimdi iyiyim yeni geçti yani cnm

benimkide iğneden sonra acıdı baya ama şuan yok denecek kadar az.demekki gene sukoyverecez.:roflol:

elimde değil:1no2:

sana bişey deyimde gül.cumartesi eşimin köyüne gittik.yatacağımız sıra eşime dedimki karnım çok fena sancıyı.niyeki dedi dedim sence niyeee.aman hayatım sakın sukoyverdim deme diyo.:roflol: bide benim şeyin adını dikiş tutmayana çıkardı bu ayda olmazsa tamam daha dilinden kurtulamayız.:roflol::roflol:

valla bilgisayara kaydet ekle kendini o kaydettiğini listende kim varsa geri gönder

slm kızlarr biz geldikk
çok şükür iyiyiz ama yinede içerdeki kanama duruyo umarım o da çabucak kaybolur bebişime yer açılır raporum 10 gün daha uzadı sonra işine gidebilirsin dedi dr umuz bende gitmeyi düşünüyorum şimdilik bi aksilik olmazsa evde çok sıkıldım kızlar yaaaa hiç aklıma gelmezdi evde sıkılacağım :))

benimkide üzüldü ama belli etmedi gerçi dünden anlamıştı oda ilk kez adet olmadan birgün önce halsizleştim demekki normal bir insana döndümsırnaşık şey

canım bebeiş için katlanıcaksın bişey çıkmamasına çok sevindim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…